Bayern – Braunschweig 2:0 (kon.) | Leverkusen – Norimberk 3:0 (kon.) | Hoffenheim – W. Brémy 4:4 (kon.)
Mohuč – Dortmund 1:3 (kon.) | Hertha – Augsburg 0:0 (kon.) | Schalke – Stuttgart 3:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
4:4 (2:2)
Werder Brémy
Sobota 30.11.2013, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Werder právě vstřelil branku!
    Nastavený čas zhoubou Hoffenheimu. Míč byl sice po rohovém kopu odvrácen, ale dostal se pouze na hranici vápna ke střídajícímu PHILIPPU BARGFREDEMU, který prostřelil vše před sebou. Vyrovnáno!
     
    59
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak tenhle festival ofenzivy jen tak neskončí. Domácí špatně odvrátili centr před bránu. Na hranici vápna se ho zmocnil soupeř a přišla nahrávka za obranu na úplně volného Fritze, který z pravé strany našel přihrávkou před bránou NILSE PETERSENA. Ten zakončoval v podstatě do prázdné brány.
     
    54
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Rudy uvolnil na levém křídle KAIE HERDLINGA ten s míče pokračoval do středu hřiště a z dvaceti metrů vykouzlil fantastickou střelu, kterou vymetl šibenici branky Werderu.
     
    49
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A hned od začátku pěkně od podlahy. Salihović našel skvělým centrem z levé strany ve vápně KEVINA VOLLANDA. Ten si na centr dobře naskočil a vrací svému týmu vedení.
     
    45+1
    Werder právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný kolaps domácího týmu. Rychlá akce Werderu uvolnila na pravé straně Hunta. Ten posílal pas po zemi před bránu. Vypadalo to, že brankář Casteels chytne míč do rukavic, udělal ale chybu a míč mu propadl mezi nohama. Lopta tak doputovala až k ELJERO ELIOVI, který měl před sebou prázdnou bránu. Při Huntově uvolnění to vypadalo na těsný ofsajd.
     
    45
    Werder právě vstřelil branku!
    Třetí penalta za jeden poločas a třetí gól. K míči se postavil AARON HUNT a poslal brankáře Casteelse na opačnou stranu.
     
    18
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se opět postavil SEJAD SALIHOVIĆ a provedl to geniálně. Po vzoru Antonína Panenky dloubákem střílí svůj druhý gól v utkání.
     
    12
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil SEJAD SALIHOVIĆ a bez problému uklidil míč do sítě. Posílá tak svůj tým do vedení.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 12. Salihović (pen.), 18. Salihović (pen.), 49. Volland (Salihović), 54. Herdling (Rudy) – 45. Hunt (pen.), 45+1. Elia (Hunt), 59. Petersen (Fritz), 90+1. Bargfrede

    Karty:   44. Schipplock (HOF), 78. Salihović (HOF) – 14. Elia (BRM), 20. Fritz (BRM), 30. Makiadi (BRM), 60. Petersen (BRM), 63. Ekici (BRM)


    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham, Süle, Salihović – Rudy (65. Strobl), Polanski, Herdling – Firmino, Schipplock (72. Modeste), Volland (87. Johnson).
    Náhradníci: Grahl – Johnson, Vestergaard, Toljan, Strobl, Elyounoussi, Modeste.

    Werder Brémy: R. Wolf – Gebre Selassie, Caldirola, Lukimya-Mulongoti, García – Elia (46. Petersen), Fritz, Hunt, Makiadi, Ekici (70. Bargfrede) – di Santo.
    Náhradníci: Mielitz – Ignjovski, Yıldırım, Bargfrede, Petersen, Selke, Rehfeldt.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark – Jan Hendrik Salver, Mike Pickel – Bastian Dankert
    bahis siteleri