Bayern – Braunschweig 2:0 (kon.) | Leverkusen – Norimberk 3:0 (kon.) | Hoffenheim – W. Brémy 4:4 (kon.)
Mohuč – Dortmund 1:3 (kon.) | Hertha – Augsburg 0:0 (kon.) | Schalke – Stuttgart 3:0 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
4:4 (2:2)
Werder Brémy
Sobota 30.11.2013, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Werder právě vstřelil branku!
    Nastavený čas zhoubou Hoffenheimu. Míč byl sice po rohovém kopu odvrácen, ale dostal se pouze na hranici vápna ke střídajícímu PHILIPPU BARGFREDEMU, který prostřelil vše před sebou. Vyrovnáno!
     
    90+1
    Di Santo nacentroval před bránu, kde se dostal k zakončení Petersen. Casteels ale vytáhl famózní zákrok...
     
    87
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Kevin Volland, přichází Fabian Johnson.
     
    78
    Sudí Stark dnes měří každému stejným metrem a tak to má samozřejmě být. Teď dal za protesty žlutou kartu Sejadu Salihovićovi (HOF).
     
    72
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Sven Schipplock, přichází Anthony Modeste.
     
    70
    Werder střídá. Se zdravotními problémy odchází Mehmet Ekici a k prvnímu utkání v této sezóně nastupuje Philipp Bargfrede.
     
    65
    Hoffenheim střídá. Do hry půjde Tobias Strobl a nahradí Sebastiana Rudyho.
     
    63
    No a Mehmet Ekici (BRM) neudržel jazyk za zuby a za vytrvalé protesty vidí žlutou kartu. Sudí Merk není žádné hej nebo počkej.
     
    60
    Nils Petersen (BRM) vstřelil před chvíli gól, teď si ale vykoledoval žlutou kartu.
     
    59
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak tenhle festival ofenzivy jen tak neskončí. Domácí špatně odvrátili centr před bránu. Na hranici vápna se ho zmocnil soupeř a přišla nahrávka za obranu na úplně volného Fritze, který z pravé strany našel přihrávkou před bránou NILSE PETERSENA. Ten zakončoval v podstatě do prázdné brány.
     
    54
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují. Rudy uvolnil na levém křídle KAIE HERDLINGA ten s míče pokračoval do středu hřiště a z dvaceti metrů vykouzlil fantastickou střelu, kterou vymetl šibenici branky Werderu.
     
    49
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    A hned od začátku pěkně od podlahy. Salihović našel skvělým centrem z levé strany ve vápně KEVINA VOLLANDA. Ten si na centr dobře naskočil a vrací svému týmu vedení.
     
    46
    O přestávce jsme registrovali jednu změny. Ze hry odešel autor vyrovnávající branky Werderu Eljero Elia a na hřiště do druhé půle vstoupí Nils Petersen.
     
    45+1
    Werder právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelný kolaps domácího týmu. Rychlá akce Werderu uvolnila na pravé straně Hunta. Ten posílal pas po zemi před bránu. Vypadalo to, že brankář Casteels chytne míč do rukavic, udělal ale chybu a míč mu propadl mezi nohama. Lopta tak doputovala až k ELJERO ELIOVI, který měl před sebou prázdnou bránu. Při Huntově uvolnění to vypadalo na těsný ofsajd.
     
    45
    Werder právě vstřelil branku!
    Třetí penalta za jeden poločas a třetí gól. K míči se postavil AARON HUNT a poslal brankáře Casteelse na opačnou stranu.
     
    44
    ...Hunt trefuje zeď a v ní ruku jednoho z hráčů. Byl to Sven Schipplock (HOF). A bude to penalta. Rozhodčí Stark je nekompromisní. Penalta jasná, pohyb rukou byl vidět.
     
    30
    Schipplock faulován těsně před velkým vápnem. Hráči Werderu se hodně zlobí za odpískání faulu, ale na rozhodnutí sudího Starka nic nezmění. Cedrick Makiadi (BRM) navíc vidí žlutou kartu...
     
    20
    Hráčům Werderu pochodují nervy a kapitán Clemens Fritz (BRM) si teď vysloužil za protesty žlutou kartu.
     
    18
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se opět postavil SEJAD SALIHOVIĆ a provedl to geniálně. Po vzoru Antonína Panenky dloubákem střílí svůj druhý gól v utkání.
     
    17
    Další rychlá akce Hoffenheimu a další penalta! Tentokrát to byl faul Makiadiho na pronikajícího Polanskiho, který se dostával do vápna.
     
    14
    ...Roh domácí dokázali ubránit a pak se žlutým zákrokem provinil Eljero Elia (BRM).
     
    13
    Hosté mohli rychle odpovědět. Hunt sice nebyl úplně v ideálním úhlu na pravé straně vápna. Přesto ostře vypálil a brankář Casteels musel jeho střelu vytěsnit na roh..
     
    12
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    K penaltě se postavil SEJAD SALIHOVIĆ a bez problému uklidil míč do sítě. Posílá tak svůj tým do vedení.
     
    11
    ...Nejprve velký závar ve vápně Werderu. Volland se dostal k míči, ale z bezprostřední blízkosti napálil míč do brankáře. Pak se ještě dostal k míči a byl jasně faulován.
     
    9
    Hoffenheim šel do kontru. Salihović našel na středu hřiště Schipplocka, který obelstil obránce a už se dostával do vápna. Nakonec však pálil vedle brány. Zakončení nebylo úplně ideální, ale akce to byla skvělá.
     
    5
    Volland vymyslel skvělou přihrávku na Firmina, který měl na pravé straně vápna velkou šanci. Byl už proti němu pouze brankář Wolf. Firmino mířil na vzdálenější tyč, kterou nakonec jen těsně minul.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 12. Salihović (pen.), 18. Salihović (pen.), 49. Volland (Salihović), 54. Herdling (Rudy) – 45. Hunt (pen.), 45+1. Elia (Hunt), 59. Petersen (Fritz), 90+1. Bargfrede

    Karty:   44. Schipplock (HOF), 78. Salihović (HOF) – 14. Elia (BRM), 20. Fritz (BRM), 30. Makiadi (BRM), 60. Petersen (BRM), 63. Ekici (BRM)


    TSG 1899 Hoffenheim: Casteels – Beck, Abraham, Süle, Salihović – Rudy (65. Strobl), Polanski, Herdling – Firmino, Schipplock (72. Modeste), Volland (87. Johnson).
    Náhradníci: Grahl – Johnson, Vestergaard, Toljan, Strobl, Elyounoussi, Modeste.

    Werder Brémy: R. Wolf – Gebre Selassie, Caldirola, Lukimya-Mulongoti, García – Elia (46. Petersen), Fritz, Hunt, Makiadi, Ekici (70. Bargfrede) – di Santo.
    Náhradníci: Mielitz – Ignjovski, Yıldırım, Bargfrede, Petersen, Selke, Rehfeldt.

    Rozhodčí: Wolfgang Stark – Jan Hendrik Salver, Mike Pickel – Bastian Dankert
    bahis siteleri