Jihlava – Žďár n/S 6:2 (kon.) | Olomouc – SHK Hodonín 14:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kometa Brno 1:7 (kon.)
Třinec – Přerov 7:0 (kon.) | Chomutov – Písek 10:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
Letňany – Ústí n/L 6:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
1:7 (0:2, 0:0, 1:5)
HC Kometa Brno
Neděle 08.12.2013, 10:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:51
    Jan Petržílek si s pukem pohrál a zcela zbytečně s ním míchal. Nakonec se mu zamotal mezi nohama a jeho zakončení si Dostál vychutnal.
     
    56:51
    Rebelové ujeli do šance a za podražení se pojede trestné střílení!
     
    54:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je totální demolice domácího celku. Filip Král se prodral do útočného pásma, ale jeho střelu zblízka vykopl Miroslav Hanák jen před sebe. Zde ale stál zcela volný SEBASTIAN ŠMÍDA, jenž v poklidu doklepl kotouč za záda ležícího gólmana domácích! Asistence: Marek Škvrně.
     
    51:16
    Marek Škvrně se prodral do útočné třetiny a z levého kruhu vystřelil. Miroslav Hanák jeho pokus vyrazil před sebe, ale hostující útočník nedokázal dorazit puk do zcela odkryté branky a trefil jen gólmanovu hůl. ten pak vše řeší zalehnutím puku.
     
    48:47
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je totální demolice domácího celku, který by si za svou bojovnost ze druhé třetiny zasloužil minimálně menší příděl. Komeťáci ale válcují svého protivníka jako plech ve válcovnách. To vše nevydržel David Marek, jehož parádní ranou z mezikruží vyhnal na střídačku DOMINIK KNAP. Do branky tedy nastupuje Miroslav Hanák. Bez asistence.
     
    48:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští ale neponechali nic náhodě a berou si své čtyřbrankové vedení zpět! Filip Klenec projel do útočné třetiny a zajel s kotoučem až za brankovou čáru, odkud poslal hrací gumu na brankoviště, kde doklepl za bezmocného Marka SEBASTIAN ŠMÍDA! Asistence: Filip Klenec.
     
    47:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se přeci jen prosazují a kdo jiný, než první lajna... Havlíčkobrodští rozjeli parádní přesilovkovou kombinaci a za svůj zámek si vysloužili snížení. Jiří Benák pak poslal kotouč na kruh, kde stál volný Viktor Michalička a jeho rána zapadla přesně ke vzdálenější tyči, když si o ní ještě břinkla. Asistence: Jiří Benák.
     
    47:20
    Jan Süss (KOM) – 2 minuty – podražení.
     
    46:31
    Kometa právě vstřelila branku!
    Očekávané se stává realitou a favorit z moravské metropole již vede vyšším rozdílem. Ani čaroděj mezi tyčemi nedokáže chytit všechno. To by snad jedině musel mít tak o tři sta kilogramů více, aby zabral celý prostor brány. Jakub Matula si objel hráče, který mu posloužil jako statická figurka a stál na místě jako makovec. Následně poslal kotouč před prázdnou kasu, kde si bruslí sklepl kotouč do Markova betonu JAKUB ČEJKA, jenž pak doklepl do prázdné! Asistence: Jakub Matula a Dominik Knap.
     
    44:41
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští asi definitivně rozhodují zápas. Kdyby Rebelové proměnili některou z vyložených šancí, které měli na konci třetiny, bylo by to jinak. Jenže hokej se na kdyby nehraje a realita je tak zcela jiná. Jan Süss nabil puk do palebné pozice DOMINIKU KNAPOVI, který se opřel do kotouče a ten zapadl až za marně se natahujícího Davida Marka! Asistence: Jan Süss.
     
    44:04
    Výborný zákrok předvedl domácí muž s maskou! Nejprve vyrazil střelu betonem na druhou stranu a následně dorážel volný Jakub Matula, jemuž ale bravurním skokem, připomínajícím hladového tygra, jenž se sápe po antilopě, David Marek. Ten mu vypíchl puk a následně podržel kotouč ve výstroji.
     
    41:51
    Rebelové budou hrát celé dvě minuty v oslabení tří proti pěti! Vojtěch Veverka (HBR) dostal dvě minuty za podražení a hned po něm se stejným faulem provinil Jiří Kopic (HBR).
     
    39:02
    Rebelové nejsou schopni dát gól! To je obrovská křeč domácího celku! Viktor Michalička vypálil od modré, kotouč byl tečován Jiřím Vlachem, který pak ještě dorážel, ale trefil jen Dostálovy betony. Následně ještě vystřelil David Michálek, ale napálil opět jen připraveného gólmana hostí!
     
    38:02
    David Michálek poslal puk do jízdy Davidu Michaličkovi, který před Dostálem sklepával puk za jeho záda, ale netrefil puk. Byl ale faulován a za krosček sedí Tomáš Petrla (KOM).
     
    35:48
    Ouha! Tak to by mohlo domácí mančaft hodně mrzet! Viktor Michalička vystřelil puk z levého kruhu, jeho střely vykopl Lukáš Dostál vedle sebe, kde ze dvou kroků dorážel David Michálek, ale trefil jen tyčku! To byla obrovská škoda...
     
    34:24
    Že by trochu herní vzpruha, která by pomohla domácím dostat se do kontaktu. Rebelové budou hrát přesilovku. V útočném pásmu se u mantinelu opřel do hráče Filip Klenec (KOM), který dostává trest za napadení.
     
    32:36
    Mirek Březina se vykličkoval zpoza kasy a nakonec na brankovišti poslal křižnou nahrávku, kterou ještě otřel o betony hostujícího muže s maskou, na volného Vojtěcha Veverku, jenž byl ale zablokován a k puku se tak nedostal.
     
    12:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnští sice nedokázali využít přesilovku, ale po jejím skončení se stále drželi v pásmu a svou územní převahu nakonec zúročili v gól. Dominik Knap poslal po zadním mantinelu kotouč Jakubovi Čejkovi, jenž si vyjel na brankoviště, ale u bližší tyče trefil jen nastavené Markovy betony. Hrací guma se ale odrazila před odkrytou branku, kde ji parádně zvedl pod víko marně se natahujícího gólmana SEBASTIAN ŠMÍDA. Asistence: Jakub Čejka a Dominik Knap.
     
    10:12
    Parádní zákrok vytasil David Marek! Domácí brankář nejprve jen sledoval ránu od modré, která šla těsně vedle, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil zpět před klec, kde doklepával Filip Král, ale domácí strážce svatyně předvedl bravurní rozštěp!
     
    09:48
    Výhodu jednoho muže teď dostává pro změnu hostující výprava. Za krosček si jde odpočinout Patrik Hrabaň (HBR).
     
    06:49
    Domácí celek si zahraje přesilovou hru. Michal Kunc (KOM) jde za katr za držení protihráče.
     
    04:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jihomoravané se dostávají do vedení! Dlouhou dobu se bojovalo o kotouč v levém rohu útočného pásma Komety. Nakonec jej vydoloval Jan Süss, který si sjel na kruh a vypálil. Jeho pokus směřující k zadní tyči ale vykopl David Marek. Jenže přesně do míst, kde již v nápřahu čekal JAKUB ČEJKA, jenž trefil jen odkrytý koutek branky! Asistence: Jan Süss.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 48. Michalička (Benák) – 5. Čejka (Süss), 13. Šmída (Čejka, Knap), 45. Knap (Süss), 47. Čejka (Matula, Knap), 49. Šmída (Klenec), 49. Knap, 55. Šmída (Škvrně)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (49. Hanák) – Hrabaň, Benák, Kopic, Němec, Vála, Krtek, Lachman – Michalička, Vlach, Michálek – Veverka, Pilný, Hendrych – Petržílek, Holenda, Březina – Jílek, Chymo, Kadleček.
    Trenéři: Karel Dvořák a Pavel Zmrhal.

    HC Kometa Brno: Dostál (Šindelka) – Zukal, Furch, Mikyska, Zábranský, Kučera, Jeřábek, Petrla – Knap, Šmída, Čejka – Matula, Gajarský, Krejčí – Král, Škvrně, Klenec – Svoboda, Kunc.
    Trenér: Marek Moskal.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Arnošt Ryšavý, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri