Omsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Barys – Novokuzněck 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Vladivostok 2:3 (kon.)
Jekatěrinburg – Chabarovsk 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Ufa 4:2 (kon.) | Čerepovec – Nižněkamsk 1:0 (kon.)
Mytišči – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Petrohrad – Magnitogorsk 0:2 (kon.) | Spartak Moskva – N.Novgorod 1:2 (kon.)
CSKA Moskva – Lev 0:3 (kon.) | Minsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Záhřeb – Kazaň 6:5 (kon.)
Doněck – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
Metallurg Novokuzněck
Středa 11.12.2013, 14:00 • Astana Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:34
    Astana právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využitá a domácí mají opět klid. ROMAN STARČENKO stál na konci perfektně rozehrané akce Barysu, který soupeře znovu rozebral do posledního šroubku a útočník Astany zakončoval prakticky do kuchyně, jasná pozice a prázdná brána. Už je to 5:3 a do konce už mnoho nechybí. Asistence: Alexej Litviněnko.
     
    50:24
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A je to tady, hosté jsou zpátky ve hře. Opět byl u toho KURTIS MCLEAN, který vypálil z levého kruhu do chumlu těl, Ahonen toho zřejmě mnoho přes dobrou clonu neviděl a přesilovka je rázem využitá. Domácí trenér na to reaguje oddechovým časem. Asistence: Semjon Valujskij.
     
    47:28
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Vzápětí je sníženo. Postaral se to o KURTIS MCLEAN. který tvrdou svižnou střelou od modré nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Pavel Kanarskij, Jevgenij Lapenkov.
     
    47:04
    Astana právě vstřelila branku!
    Jenže je zřejmě hotovo. Rychlá akce domácích končí čtvrtým gólem v síti Sorokina. Poliščuk přenechal zadovkou kotouč na volej pro BRANDONA BOCHENSKIHO a ten tvrdou bombou vymetl pravý horní růžek hostující brány. Alexej Litviněnko, Michail Rachmanov.
     
    31:36
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí neponechali nic náhodě a nyní předvedli parádní akci. To byla rozborka celé hostující obrany. Ta se dostala pod pořádný tlak a kolotoč. Po sérii přihrávek se dostal ke kotouči NIKOLAJ ANTROPOV, ačkoliv byl tento dnes podruhé skórující hráč v těžkém úhlu, zavěsil k levé tyči. Tam se Sorokin nestihl přesunout. Asistence: Alexej Litviněnko, Konstantin Ruděnko.
     
    29:01
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se hosté dočkali a využívají přesilovku. Od modré vystřelil Valujskij a před bránu si šikovně najel JEVGENIJ LAPENKOV, který puk protečoval přesně do protipohybu Ahonena. Asistence: Semjon Valujskij, Pavel Kanarskij.
     
    25:01
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí přesilovku ani nepotřebují, dnes jim vychází křižné kombinace. Jednu takovou teď založil Starčenko, který našel rychlého Ruděnka, tomu forhendové zakončení sice nevyšlo, ale odražený kotouč přeci jen uklidil do brány NIKOLAJ ANTROPOV, který měl před Sorokinem hromadu prostoru a poradil si bez větších problémů. Asistence: Konstantin Ruděnko, Roman Starčenko.
     
    04:12
    Astana právě vstřelila branku!
    Je tu první gól zápasu. Parádní křižnou přihrávku poslal Dawes za obranu a tam našel rozjetého DUSTINA BOYDA, který se natlačil až před bránu, udělal kličku brankáři a pohotově zavěsil. Domácí tak jdou velice rychle do vedení. Asistence: Nigel Dawes, Brandon Bochenski.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Boyd (Dawes, Bochenski), 26. Antropov (Ruděnko, Starčenko), 32. Antropov (Litviněnko, Ruděnko), 48. Bochenski (Litviněnko, Rachmanov), 54. Starčenko (Litviněnko) – 30. Lapenkov (Valujskij, Kanarskij), 48. McLean (Kanarskij, Lapenkov), 51. McLean (Valujskij)


    Barys Nur-Sultan: Ahonen (Poluektov) – Lundin, Blochin, Savčenko, Litviněnko, Semjonov, Barker – Dawes, Bochenski, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Žajlauov, Upper, Romanov – Poliščuk, Rachmanov, Puškajrov.
    Metallurg Novokuzněck: Sorokin (Ložkin) – Martynov, Arzamatcev, Giroux, Mäntylä, Kapotov, Kuklev, Kanarskij, Skutar – Achmetov, Galimov, Jemelin – Kosourov, Garejev, Kartejev – Kurepanov, Velechkin, Musin – McLean, Valujskij, Lapenkov.

    Rozhodčí: Karabanov, Cherenkov – Šeljanin, Medvěděv

    Diváci: 4070
    bahis siteleri