Omsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Barys – Vladivostok 6:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Novokuzněck 1:6 (kon.)
Jekatěrinburg – Novosibirsk 1:0 (1:0 po s.n.) | Mytišči – Ufa 2:5 (kon.)
konec
Avangard Omsk
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Amur Chabarovsk
Čtvrtek 26.12.2013, 13:00 • Omsk-Arena (10 300) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:15
    Nepříjemnost pro tým trenéra Říhy. Omsk jde totiž znovu do čtyř, je však pravdou, že Amur bude muset svou hru v početní výhodě zlepšit, aby hosté mohli pomýšlet na vyrovnání. Dvě minuty + desetiminutový osobní trest dostal Anton Kurjanov (OMS).
     
    48:11
    Naopak se budeme moci podívat na přesilovku Chabarovsku. Na trestnou lavici totiž usedl Štefan Růžička (OMS).
     
    45:06
    Kalinin se dostával do slibné příležitosti, zakončit však nemohl, protože jej fauloval Vladimir Loginov (CHA), který dostal dvě minuty za hákování.
     
    34:53
    Omsk čeká početní výhoda, za katr je vykázán Jevgenij Orlov (CHA), který vyhodil puk mimo kluziště.
     
    27:29
    Avangard má možnost dostat se během chvíle do dvoubrankového vedení. Na trestnou lavici totiž zamířil Jevgenij Korotkov (CHA).
     
    21:16
    Ve velké šanci se objevil Pěrežogin, ped brankářem Muryginem se ale rozhodl ještě přihrávat na Popova. Tomu ale hokejku chytil Jan Muršak (CHA), proto nemohl domácí útočník zakončovat. Hlavní sudí samozřejmě nemohl reagovat jinak, než že hostujícího hráče vyloučil.
     
    13:48
    Jevgenij Nurislamov (OMS) je vyloučen za hrubost.
     
    11:20
    Je tu druhé vyloučení na straně Chabarovsku, za podražení už sedí na trestné lavici Vldimir Loginov (CHA).
     
    07:54
    Možná, že se to domácím hokejistům podaří nyní. Je tu totiž první vyloučení zápasu, které má na svědomí hostující Michail Klimčuk (CHA) – vysoká hůl.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 6. Kuljaš (Pivcakin), 27. Ružička (Pěrežogin), 43. Gončarov (Širokov) – 14. Muršak (Šiškanov, Stěpanov), 32. Klimčuk


    Avangard Omsk: Garon (Kostin) – Kuljaš (C), Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk, Nurislamov – Kalinin, Sjomin, Kosticyn – Ružička, Popov, Pěrežogin – Kurjanov, Širokov, Ivanov – Rasskazov, Kazakov, Berdnikov. Trenér: Miloš Říha
    Amur Chabarovsk: Murygin (Jarvinen) – Loginov A., Bykov, Sedunov, Loginov V., Ježov, Bilalov, Těsljenko, Těrjajev – Korotkov, Junkov, Petružálek – Muršak, Šiškanov, Stěpanov – Tarasov (C), Lugin, Orlov – Dubinin, Smurov, Klimčuk. Trenér: Jevgenij Popichin

    Rozhodčí: Běljajev, Nalivajko – Goljak, Děďulja
    bahis siteleri