Florida – NY Rangers 1:2 (0:1 po s.n.) | Minnesota – St. Louis 1:2 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:5 (kon.)
Carolina – Montreal 5:4 (po pr.) | Winnipeg – Buffalo 3:0 (kon.) | Dallas – Los Angeles 3:2 (kon.)
Colorado – Columbus 5:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 6:3 (kon.) | Calgary – Philadelphia 1:4 (kon.)
Arizona – Edmonton 4:3 (po pr.) | Detroit – Toronto 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Winnipeg Jets
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Buffalo Sabres
Středa 01.01.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:32
    John Scott po potyčce při vhazování odešel do kabin – 10 minut.
     
    58:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Montoya zastavil Girgensonsovu teč, Winnipeg se potom hned zmocnil kotouče, Scheifele vysunul Kana a ten nabídl gól do prázdní branky ANTHONYMU PELUSOVI. Asistence: Evander Kane, Mark Scheifele.
     
    58:00
    Sabres bez brankáře!
     
    51:59
    Matt Moulson byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    51:25
    Frolík se dostal rozestoupenou obranou Buffala do samostatného úniku, jenomže stejně jako jeho několik předchůdců před Enrothem zaváhal a i když si brankáře rozpohyboval, trefil s jeho přispěním břevno!
     
    47:21
    Buffalo úplně v útočném pásmu zapomnělo na Kana, jenž se protáhl sám před Enrotha a pak mu jen těsně nevyšla klička do bekhendu!
     
    42:09
    Stuart si sjel na útočnou modrou, kde tvrdě udeřil do puku a Enroth jen díky šťastnému odrazu puku do ochranné sítě neinkasoval!
     
    33:06
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak ne, dnes uvidíme více než jednu branku. Thorburn předal od mantinelu puk mezi kruhy najíždějícímu JACOBU TROUBOVI a ten mezi betony prostřelil Enrotha. Asistence: Chris Thorburn, Devin Setoguchi.
     
    31:38
    Montoya se vydal za branku a puk mu nečekaně odskočil před ni. Nikdo z hráčů Buffala naštěstí nebyl nablízku!
     
    25:25
    Frolík si výborně všiml mezi kruhy najíždějícího Wrighta, tomu však úplně nesedla střela a Enroth nakonec vůbec nemusel zasahovat!
     
    21:28
    Teď Montoya sám nevěděl, jak zasáhl! Už byl v pohybu na druhou stranu, přesto u své pravé tyče nechal beton a puk do branky nepustil.
     
    21:03
    Ennis zůstal úplně sám na okraji kruhu pro vhazování, kam také dostal puk, jenomže vystřelil jen do domácího brankáře a Winnipeg vyhodil!
     
    19:23
    Tobias Enström je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    19:08
    Z trestné lavice vracející se Byfuglien dostal skvělou přihrávku na útočnou modrou a šel sám na Enrotha, jenomže potom zaváhal a branku přestřelil!
     
    17:00
    Stafford narušil rozehrávku Winnipegu a chystal se vydat do přečíslení tři proti dvěma. V ten moment jej ale podrazil chybující Dustin Byfuglien a pomohl mu nejen k ledu, ale také k nepříjemnému nárazu hlavou do hrazení.
     
    14:58
    Matt Moulson ještě zpoza obranné modré chtěl rozehrát do středního pásma přes celou šířku kluziště a nabral puk tak nešťastně, že mu pomohl mezi diváky. Dvě minuty za zdržování hry.
     
    14:39
    Buffalo neuvěřitelnou náhodou udrželo útočné pásmo, Foligno potom dostal puk do branky, ta ale podle rozhodčích byla už v tu chvíli Staffordem posunuta a gól tak nemůže být uznán! Štěstí a smůla pro Sabres v průběhu čtyř vteřin.
     
    13:58
    Na druhou stranu ujel Thorburn, avšak při svém samostatném úniku nic nevymyslel! A to měl na to tolik času, vždyť jel přes polovinu hřiště.
     
    10:42
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    KEATON ELLERBY převzal puk u hrazení a někde mezi Enrothem a pravou tyčí poslal puk do branky. Asi nikdo netuší, kudy kotouč prošel. Asistence: Andrew Ladd.
     
    09:24
    Scheifele se po reklamní pauze zjevil sám na brankovišti, jenomže to měl na bekhend a Enroth mu příliš volného prostoru nenechal!
     
    09:07
    Trouba před brankou skvěle našel právě Thorburna, jenomže ten ani nadvakrát nepřetlačil Enrotha a potom mu byla zlomena hokejka! Další velká šance tak nebyla využita.
     
    07:21
    Teď ovšem Leino tečoval Myersovo nahození a levá tyč zazvonila také za Montoyou! Zatím mají oba brankáři poměrně dost štěstí.
     
    05:02
    Ennis dostal puk mezi kruhy, jenomže zakončení z této pozice hodně odbyl!
     
    04:10
    Šťastné okamžiky Jets jsou u konce, Blake Wheeler se choval nevhodně na brankovišti a je vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění, navíc ještě dostal další dvě za nesportovní chování.
     
    03:44
    Enroth teď měl obrovské štěstí! Wheelerova nenápadná střela z kruhu pro vhazování zaťukala na jeho pravou tyč a následně dorážející Kane od mantinelu trefil jen brankáře hostí.
     
    02:28
    John Scott obdržel dvouminutový trest za hrubost.
     
    02:28
    Montoya vyrazil McBainovu střelu a měl co dělat, aby nedovolil hned několika soupeřům dorazit puk za jeho záda! Ellis dokonce skočil rybičkou na led, ležícího brankáře přesto nezaskočil a poslal puk do jeho lapačky.

    Daniel Polách

    Branky a nahrávky: 11. Ellerby (Ladd), 34. Trouba (Thorburn, Setoguchi), 59. Peluso (Kane, Scheifele)


    Winnipeg Jets: Montoya (Pavelec) – Ellerby, Byfuglien, Enström, Bogosian, Trouba, Stuart – Wheeler, Little, Ladd – Frolík, Scheifele, Kane – Setoguchi, Jokinen, Thorburn – Peluso, Wright, Tangradi
    Buffalo Sabres: Enroth (Miller) – Myers, Sulzer, Ehrhoff, Pysyk, Weber, McBain – Girgensons, Ennis, Moulson – Stafford, Flynn, Ott – Omark, Leino, Foligno – Scott, Ellis, D'Agostini

    Rozhodčí: Devorski, Dwyer – Grandt, Mach
    bahis siteleri