Vancouver – Tampa 2:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:4 (0:0, 2:3, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Čtvrtek 02.01.2014, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:24
    Brankář Eddie Lack odjel na střídačku a Vancouver hraje v šesti hráčích v poli!
     
    47:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Victor Hedman s ničím neotálel, nahodil puk na branku a v dráze letu stál přesně nachystaný ALEX KILLORN, na jehož teč těsně před brankou neměl brankář lack nejmenší šanci reagovat!
    Asistence: Victor Hedman, Valterri Filppula.
     
    47:10
    Na druhé straně mohl pálit do prázdné branky Tanev, ale puk se k němu nedostal díky skvělému obrannému zákroku obránce Tampy!
     
    46:03
    Corrado se po celý zápas na ledě takřka neukazoval, nyní se ale dostal ke střele a byl velice blízko ke své první brance v kariéře v NHL! Jeho projektil totiž orazítkoval tyč soupeřovy svatyně!
     
    45:12
    Higginsova střela zavařila obraně Tampy! Brankář Bishop před sebou vůbec nic neviděl, a tak předvedl instinktivní zákrok, po kterém jej letící puk nakonec se štěstím trefil. Nechybělo moc a Canucks mohli srovnat.
     
    39:57
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning se přeci jen v samotném závěru přesilové hry podařilo skórovat, a to přesně tři vteřiny před koncem druhé části! Radko Gudas dokázal zachytit puk na modré čáře a krásnou přihrávkou skrz celé útočné pásmo našel volného NIKITU KUČEROVA. Ten měl dostatek prostoru na svou střelu, kterou umístil přesně do růžku domácí branky!
    Asistence: Radko Gudas, Matt Carle.
     
    38:10
    Yannick Weber (VAN) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    36:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ZAC DALPE však hned záhy srovnává, když jej zapomněli obránci Tampy před brankou, k útočníkovi Canucks se následně dostal puk, který Dalpe pohotově uklidil do svatyně bezmocného brankáře Bishopa!
    Asistence: Dale Weise, Tom Sestito.
     
    35:47
    Tampa právě vstřelila branku!
    Za pouhých dvacet vteřin dokázala Tampa Bay otočit vývoj zápasu na svou stranu a skóruje podruhé. Hlavním aktérem úspěšného přečíslení Bolts se stává Ondřej Palát, jenž s pukem dobruslil skoro až k brance a přesnou přihrávkou přes obránce Vancouveru našel čepel TYLERA JOHNSONA, který kotouč už jen usměrnil do branky marně se přesouvajícího brankáře Lacka.
    Asistence: Ondřej Palát, Mark Barberio.
     
    35:27
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ukázková akce hostujících Lightning! Alex Killorn zavezl puk do útočného pásma, přenechal jej volnému Purcellovi, který si ovšem všiml na druhé straně najíždějícího VALTTERIHO FILPPULY. Ten se rozhodl vystřelit švihem, když svůj pokus schoval za obráncem Vancouveru. Brankář Lack se snažil zasáhnout, ale jeho vyrážečka byla nakonec krátká.
    Asistence: Teddy Purcell, Alex Killorn.
     
    32:58
    Jean-Philippe Cote (TBL) vyloučen na dvě minuty za držení hole.
     
    31:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    BRAD RICHARDSON dostal těsně před modrou čarou puk přesně na čepel, dokázal se uvolnit ke střele a rychlým švihem zápěstím našel prostor pod vyrážečkou brankáře Bena Bishopa.
    Asistence: Chris Higgins.
     
    29:13
    Chris Higgins (VAN) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    27:45
    Na druhé straně ujížděli do přečíslení Palát se St.Louisem! Pro změnu se opět vyznamenal vancouverský gólman!
     
    27:03
    Weise se řítil sám s pukem před branku, zvolil střelu, jenž ovšem trochu ukvapil. To ale nemění nic na tom, že si brankář Bishop připsal famózní zákrok betonem, snad i špičkou brusle!
     
    24:09
    Johnson dostal po velké bitvě v rohu kluziště přihrávku před branku, kde stál na malý okamžik úplně sám! Ani tak však nedokázal otevřít skóre tohoto zápasu, když mu při střele přeskočil puk čepel.
     
    23:26
    Za sekání bude na dvě minuty pykat na trestné lavici Kevin Bieksa (VAN).
     
    21:38
    Další zmatky před brankou Tampy po špatné rozehrávce Bena Bishopa! Weise jej připravil za brankou o puk, který okamžitě nahrával před brankoviště, kde si jej málem srazil do branky obránce Tampy.
     
    21:00
    Filppula dostal v přečíslení 3 na 2 puk na hokejku a snažil se o přesnou střelu z vrcholu kruhu. Přestože mířil dobře, nebylo mu to nic platné, brankář Lack totiž vytasil svou lapačku.
     
    19:19
    Po střele Davida Bootha se puk ještě několikrát odrazil od hráčů až k brankáři Bishopovi, který se po zvláštním zákroku ocitl na zemi. Puk chvíli poskakoval volný před brankou, ale obránci Tampy si jej rychle všimli a odklidili jej do bezpečí.
     
    17:43
    A další skvělý zákrok brankářského fantóma Tampy! Ten si nyní připsal svižný zákrok lapačkou po střele, která byla těsně předním možná i lehce tečována.
     
    15:55
    Matt Carle (TBL) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    08:32
    Daniel Sedin nyní hodně překvapil brankáře Bishopa, který se vypravil pro puk daleko od branky, s rozehrávkou dlouho váhal a z ničeho nic se před ním zjevil Daniel Sedin. Pro obranu Lightning nakonec vše dopadlo dobře, když obránci Tampy rychle odklidili puk daleko od své branky.
     
    01:14
    David Booth dostal ve středním pásmu přihrávku do jízdy a útočník Kosatek se s pukem procpal až před branku. Na poslední chvíli ho od puku odstavil skvělým obranným zákrokem obránce Tampy Mat Carle.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 32. Richardson (Higgins), 37. Dalpe (Weise, Sestito) – 36. Filppula (Purcell, Killorn), 36. Johnson (Palát, Barberio), 40. Kučerov (Gudas, Carle), 48. Killorn (Hedman, Filppula)


    Vancouver Canucks: Lack (Eriksson) – Hamhuis, Garrison, Bieksa "A", Tanev, Weber, Corrado – Sedin H. "C", Sedin D. "A", Kesler, Santorelli, Dalpe, Higgins, Booth, Sestito, Richardson, Hansen, Weise, Kassian
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Hedman, Carle, Gudas, Šustr, Cote, Barberio, Brewer – St.Louis "C", Johnson, Palát – Killorn, Purcell, Filppula – Pánik, Brown, Malone – Kučerov, Thompson "A"

    Rozhodčí: Furlatt, Charron – Lazarowich, Heyer

    Diváci: 18 910
    bahis siteleri