Pittsburgh – NY Rangers 5:2 (kon.) | New Jersey – Chicago 3:5 (kon.) | Calgary – Tampa 0:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 5:2 (kon.) | Boston – Winnipeg 4:1 (kon.) | Colorado – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Calgary Flames
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Tampa Bay Lightning
Sobota 04.01.2014, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Vítám vás u nočního zápasu kanadsko-americké NHL, tedy ligy, která je ze všech hokejových soutěží tou nejkvalitnější. Čeká nás tak zajisté zajímavý a atraktivní duel, který obstarají týmy Calgary Flames a Tampa Bay Lightning!
     
    Calgary Flames

    Plameny doufají v novém roce, že podstatně zlepší své výsledky z posledních zápasů, které tak trochu reprezentují postavení v tabulce tohoto kanadského celku. Svěřenci trenéra Boba Hartleyho se aktuálně pohybují na šestém místě Pacifické divize se ziskem 34 bodů. Na play-off Flames aktuálně ztrácejí propastných 20 bodů, musí tak co nejrychleji zabrat, aby vůbec stihly tento deficit do konce základní části stáhnout.

    Moc jim k tomu nepomáhá fakt, že působí v zatím nejtěžší divizi v NHL. Kárat však mohou hráči Calgary pouze sami sebe. Momentálně mají obrovské problémy s produktivitou, když ve všech třech zápasech po Vánocích prohráli a za 180 minut vstřelili jedinou branku! "Je to pořád ten samý příběh. V zápasech máme běžně dost šancí, ale nedaří se nám je využívat. Musíme jít za pukem tvrdě do brány a možná se pak nějaký kotouč šťastně odrazí až do sítě. Vypadá to, jako by se nám to stávalo pořád, takže je to rozhodně velmi frustrující," vyjádřil se ke střelecké nemoucnosti útočník T.J. Galiardi.

    Flames doufají v návrat zraněného obránce Dennise Widemana, který by se již dnes mohl představit na ledě poprvé od zranění ruky, které si přivodil 27.listopadu. Právě Wideman je pověstný svým přínosem na ledě na obou stranách kluziště a jeho ztráta byla pro Calgary více než citelná. "Člověk se nikdy nechce zranit, sedět jen v hledišti nebo u televize. Je to strašný pocit. V momentu zranění to až tak hrozné není, ale když už cítíte, že se můžete brzy vrátit na led, přijde to největší utrpení," řekl po čtvrtečním tréninku médiím Dennis Wideman.
     
    Tampa Bay Lightning

    Tampa pokračuje v krasojízdě i dva měsíce po těžkém zranění Stevena Stamkose. Jedním z největších tahounů a důvodů, proč jsou Bolts stále na skvělé druhé příčce Atlantické divize, je bezesporu Martin St.Louis a brankář Ben Bishop. Ten i přes stabilně skvělé výkony v průběhu celé dosavadní základní části NHL nezískal nominaci do americké reprezentace na olympijském turnaji v Soči. "Jedna věc, která se Bennymu povedla, je zařadit své jméno do spekulací o nominaci na olympiádu. Musíte mít na paměti, že neodchytal stále ani 100 zápasů v NHL (přesněji 75), takže nemá s touto nejlepší hokejovou ligou na světě stále takové zkušenosti. V budoucnu se určitě do reprezentace Spojených Států Amerických dostane, o tom nepochybuju. Jeho čas ještě přijde," je si jistý lodivod Lightning Jon Cooper.

    Každopádně je to právě maskovaná jednička Bolts, která drží tým vysoko nad očekáváním většiny hokejových expertů. Vždyť Ben Bishop zatím dosahuje na statistiky přesně 93,5% úspěšnosti zákroků a 1,89 branek na zápas. Připsal si 21 výher a v posledním zápase s Vancouverem se výraznou měrou podílel na vítězství Tampy Bay v poměru 4:2 (31 úspěšných zákroků).
     
    Kdo je ve formě?

    V Tampě se v posledních dnech často skloňuje jméno Valtteriho Filppuly, jenž v posledních osmi zápasech nasbíral 12 bodů (5+7). Již čtyři zápasy v řadě bodovali i mladíci Tyler Johnson a Ondřej Palát. Právě tito dva hráči se zařadili do první útočné formace Lightning ke kapitánovi Martinu St.Louisovi. Dobrou formu má v Calgary brankář Karri Ramo, který dnes bude stát v brance proti svému bývalému týmu, za který odchytal 48 zápasů. A je to právě organizace Lightning, která jej v roce 2004 draftovala.
     
    Zranění

    Tampě chybí zranění obránci Keith Aulie (blíže nespecifikované zranění v horní části těla), Brian Lee (zraněné koleno) a Sami Salo (blíže nespecifikované zranění v horní části těla). V útoku pak samozřejmě stále se lečící Steven Stamkos. V posledním zápase již nastoupil do zápasu Ryan Malone.

    Calgary bude dnes chybět obránce Kris Russel (zraněné koleno) a útočníci Curtis Glencross (poraněný kotník) a Blair Jones (koleno), který shodou okolností v minulosti také působil v Tampě.
     
    Oba dnešní soupeři se proti sobě střetnou poprvé od roku 2011, kdy vyhráli Lightning 5:4 v prodloužení na domácím ledě. Na domácí půdě Flames se oba dnešní aktéři utkali naposledy dokonce ještě o rok zpátky, v roce 2010, kdy se z vítězství radovalo pro změnu Calgary v poměru 4:2.
     
    Zprávy o návratu na led zraněného Dennise Widemana jsou definitivně potvrzeny. Zmiňovaný hráč dnes skutečně nastoupí, měli jsme ho možnost vidět i na rozcvičce s jeho spoluhráči z Calgary.
     
    Nástupní brankáři: Ben Bishop (TBL) a Karri Ramo (CGY).
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:17
    Johnson okamžitě po buly vystartoval s pukem do útočného pásma a nabízel střílenou přihrávku St.Louisovi, ten minul pouze o pár centimetrů!
     
    00:59
    Dennis Wideman se poprvé po zranění dostal k puku a zamezil hned v rozehrávce hostů z Tampy Bay.
     
    01:30
    Purcellova střela z vrcholu kruhu prověřila schopnosti brankáře Karriho Rama.
     
    02:34
    Colborne vyrážel do přečíslení 2 na 1, ale k přihrávce svému spoluhráčovi se nakonec ani nedostal, jelikož ho od puku dobře odstavil obránce Lightning.
     
    03:16
    Rozehrávka Calgary postrádá jakoukoliv přesnost, rozhodčí hned dvakrát za sebou pískají zakázané uvolnění.
     
    03:31
    Tyler Johnson ujel do přečíslení, obelstil dokonce i obránce Flames, jenž si po tomto souboji musel lehnout na zem, ale přihrávka hostujícího útočníka na Ondřeje Paláta nakonec nebyla vůbec přesná.
     
    04:45
    Filppula se snažil s pukem v útočném pásmu něco vymyslet, ale soupeř jej nakonec vyhnal ze třetiny.
     
    05:10
    Po velkém lobu na branku si lehký zákrok připsal brankář Bishop, ovšem hrubě tam do něj vrazil jeden z útočníků Calgary, což se samozřejmě nelíbí hráčům Tampy Bay. Vznikla tak menší šarvátka před brankou.
     
    05:10
    Za hrubost usedá na trestnou lavici Nate Thompson (TBL) . Za Calgary to jsou dokonce hráči dva. Kevin Westgarth a Shane O'Brien. Oba rovněž za hrubost. Přesilovka pro Tampu Bay.
     
    06:27
    Obránci Tampy si tak dlouho přihrávali na modré čáře, až se sami vyhostili z útočného pásma.
     
    06:52
    Puk se po střele z rohu kluziště odrazil přímo na hůl volného Ondřeje Paláta, ten však ani v ideální palebné pozici nedokázal zamířit mezi tři tyče!
     
    07:35
    Domácí v plném počtu.
     
    07:52
    Brewerovu dělovku od modré čáry do rozhozené obrany Flames zblokoval David Jones.
     
    08:09
    Nenápadné nahození na branku se zvrtlo v nepříjemný odraz, který brankář Bishop na poslední chvíli instinktivním zákrokem vyrazil.
     
    09:12
    Wideman nyní kuriózně zachraňoval situaci pro Calgary, když se stojící před brankou rozhodl uklidit puk opět zpátky za svatyni domácích. Puk proletěl těsně kolem levé tyče.
     
    09:36
    Kevin Westgarth (CGY) a Ryan Malone (TBL) si nebrali dlouho servítky a po shození rukavic si ro rozdali tváří v tvář. Oba dva tak zchladí trestná lavice, kde si oba borci posedí přesně pět minut.
     
    10:12
    Camalleri opět ukázal, jak je šikovný na puku a po pár na pohled ladících kličkách se snadno dostal k zakončení. Bishop jeho pokus ale ukryl ve výstroji bez větších problémů.
     
    10:33
    Brown dostal přihrávku z rohu kluziště od Thompsona, s ničím neotálel, vypálil bez přípravy a orazítkoval Ramovu tyč!
     
    11:16
    McGrattan tečoval nahození od Šmída, puk skončil jen pár centimetrů mimo svatyni Tampy!
     
    12:24
    Backlund si dobře pokryl puk na bekhendu a projel s ním až na vrchol kruhu, měl však těžkou pozici a přes dotírajícího obránce Tampy nedokázal zamířit přesně.
     
    12:46
    Ramo si připisuje skvělý zákrok lapačkou po teči, která přišla po střele od modré čáry!
     
    14:08
    Filppula sice vyslal přesnou přihrávku na volného Purcella, útočník Lightning však nedokázal puk na své čepeli zkrotit.
     
    14:34
    Po další chybě v rozehrávce se bude vhazovat opět před Ramem.
     
    15:16
    Barberio viděl rozjetého Thompsona, jenže ten si jeho přihrávky všiml až na poslední chvíli, když stál zády k puku. Ten tak nakonec skončil v rohu kluziště, kde se o něj již postarali obránci Calgary.
     
    15:39
    Brownovu střelu z mezikruží vyráží Ramo betonem do rohu.
     
    15:58
    Brown si svou střelu o pár sekund později vyzkoušel znovu. Tentokrát Ramo drží kotouč v lapačce.
     
    16:24
    Hedman se až z obrany dostal s pukem do útočného pásma, jeho střelecký pokus vyrazil Ramo do ochranné sítě.
     
    16:38
    Backlund ujížděl sám na branku, ale obránce Brewer jej "chytře" zneškodnil, zamezil tak dost možná jisté brance!
     
    16:38
    Eric Brewer (TBL) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    17:45
    Po chybě v rozehrávce Calgary mohl ujíždět sám na branku útočník Tampy Bay, ale Mike Camalleri stihl včas skvěle zasáhnout svou holí!
     
    18:13
    Thompson se St.Louisem ujížděli ve vlastním oslabení do přečíslení 2 na 1, ale v této velké šanci byla nakonec jejich největším nepřítelem modrá čára.
     
    18:58
    Hosté v plném počtu.
     
    19:38
    Zbytek první třetiny se, jako téměř v celé této dvacetiminutovce, odehrává před brankou domácích.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina příliš atraktivní hokej nenabídla. Viděli jsme pár dobrých příležitostí, které si dokázala vytvořit především hostující Tampa Bay. Ta byla po celých 20 minut lepším týmem a svého soupeře dokázala přestřílet. Hlavním faktorem Flames je tak prozatím brankář Karri Ramo, který proti svému bývalému zaměstnavateli chytá znamenitě. Stav je tak po první části nerozhodný – 0:0.
     
    Další třetina začne přibližně v 04:01.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:08
    Ihned po buly se dostal do šance St.Louis, stejně jako v první části! Obránce Flames udělal hrubku a přenechal mu volný kotouč, útočník Tampy ale mířil mimo branku.
     
    21:27
    Další špatná rozehrávka Calgary, ktero sbírá na modré čáře Šustr. Tentokrát se však hosté ke střele nedostali.
     
    22:13
    Colborne čekal po střele před brankou na dorážku, Bishop ale kotouč z výstroje nepustil.
     
    22:49
    Kučerov si pro změnu sjížděl před branku na teč, lobovanou přihrávku měl ale těžkou na zpracování.
     
    23:01
    Matt Stajan zblokoval bruslí střelu Barberia, okamžitě se skácel k zemi, po chvíli se ale dokázal zvednout a vypadá to tak s ním už podstatně lépe.
     
    23:01
    Teddy Purcell (TBL) odchází na trestnou lavici, jelikož se jeho tým provinil nadměrným počtem hráčů na ledové ploše.
     
    23:26
    Michael Cammalleri (CGY) vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    25:23
    Tampa právě vstřelila branku!
    Skvěle nyní sehráli hráči Tampy Bay herní situaci, po které se hrálo 4 na 4. Po trvalém tlaku před brankou Karriho Rama vybojoval puk u mantinelu Teddy Purcell a ten přesnou přihrávkou našel volného ONDŘEJE PALÁTA. Český útočník zakončil s chladnou hlavou přesně nad lapačku brankáře Calgary!
    Asistence: Teddy Purcell, Mark Barberio.
     
    26:58
    Tampa i po vstřelené brance neubrala ze své aktivity a i nadále zasypává brankáře Rama sprškou střel.
     
    27:41
    Killorn pálil do odkryté klece Calgary, jelikož se Ramo musel přesouvat. Útočník Tampy ale mířil mimo.
     
    27:58
    Další nebezpečnou střelu si připsal Radko Gudas od modré čáry, jeho pokus Ramo téměř neviděl.
     
    28:12
    Mike Cammalleri (CGY) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    29:14
    V první polovině oslabení se Calgary brání s přehledem.
     
    29:43
    Po střele Gudase domácí ihned vyhazují.
     
    30:13
    Domácí v plném počtu.
     
    30:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Další nádherná a především rychlá kombinace vede už ke druhé brance Lightning! Ondřej Palát zajel s pukem do útočné třetiny a viděl před sebou rozjetého NIKITU KUČEROVA. Ruský útočník mířil přímo do branky a střílenou přihrávku od českého hokejisty usměrnil za záda brankáře Karriho Ramy!
    Asistence: Nikita Kučerov, Ondřej Palát, Matt Carle.
     
    31:03
    St.Louis už se chystal na střelu bez přípravy po přihrávce napříč útočným pásmem, nakonec do dráhy puku stihl zasáhnout Backlund.
     
    31:19
    Hráči Calgary Flames začínají svou nervozitu dávat najevo a nyní se velmi aktivně podílí na menších potyčkách na ledě.
     
    32:01
    Galiardi sváděl před brankou souboj o puk, nakonec jej v konkurenci dvou obránců soupeře prohrál.
     
    32:41
    Purcell nahrával v brejkové situaci 3 na 2 volnému Killornovi, který střílel z první do prázdné klece! Na poslední chvíli si do střely stihl lehnout obránce domácích a snad bruslí dokázal kotouč zastavit!
     
    33:21
    Dobře si na modré čáře počínal Radko Gudas, jehož střela byla pro brankáře Rama opět velice nepříjemná.
     
    34:03
    Radko Gudas (TBL) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    34:40
    Calgary svou první přesilovku v zápase zatím nesehrává nejlépe. Snaží se dojíždět nahazované kotouče, ty zatím sbírají obránci Tampy.
     
    35:34
    Kuriózní situace vznikla na ledě. Matt Carle po jednom ze soubojů před brankou ztratil nůž na brusli a nebyl schopný dostat se zpět na střídačku. Rozhodčí dlouho otáleli s odpískáním, to nakonec ale provedli zrovna v době, kdy se k brance rozjížděl zcela volný útočník Calgary. Diváci včetně celé lavičky Boba Hartleyho dávají svou nelibost najevo.
     
    36:17
    Hosté v plném počtu.
     
    36:19
    Po střele Widemana vznikla před brankou ošemetná situace, ovšem tu nakonec obránce Cote ve spolupráci s brankářem Bishopem vyřešili včas.
     
    36:19
    Jiří Hudler (CGY) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    37:10
    I domácí hokejisté se zatím brání v oslabení bez větších potíží.
     
    37:58
    Hedmanovu střelu dokázal tečovat Purcell, kotouč skončil, naštěstí pro Calgary, mimo.
     
    38:33
    Domácí v plném počtu.
     
    38:58
    Po nedorozumnění na ledě pískají sudí icing, hra se opět po delší době nastěhuje před brankáře Bishopa.
     
    39:19
    Puk se teď trochu nečekaně odrazil téměř až před branku Tampy, Bishop měl však přehled a kotouč okamžitě ukryl ve výstroji.
     
    39:43
    Brown střílel z otočky do rozhozené obrany soupeře, netrefil však branku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla téměř identický hokej, jako v první části. I v prostřední dvacetiminutovce totiž na ledě dominovali hráči trenéra Jona Coopera. Ti svého soupeře výrazně přehráli a po zásluze se i dvakrát prosadili. Pokud Plameny svou hru ve třetí části výrazně nezmění, bude se jednat o jednozačný zápas. Uvidíme, co nám tak přinese třetí třetina!
     
    Další třetina začne přibližně v 4:55.
     
    Statistiky po druhé třetině

    Střely: 13:19
    Hity: 11:7
    Vyhraná vhazování: 19:19
    Zblokované střely: 10:9
    Počet trestných minut: 15:13
    Využité přesilovky: 0/3 : 0/4
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:38
    První střídání ve třetí části vychází lépe Tampě, která se prostřednictvím Paláta dostala opět hned ze začátku do nebezpečné šance.
     
    40:43
    Radko Gudas (TBL) vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    41:04
    Cammalleri dokázal udržet puk v útočné třetině a pálil z velké vzdálenosti na branku. Puk se snažili tečovat dva útočníci Flames, ale dráhu letu puku nakonec změnit nedokázali, a tak si Ben Bishop připsal další bezchybný zákrok.
     
    41:59
    Martin St.Louis obral spoluhráče o puk a ujížděl sám na branku! Ve vlastním oslabení však svůj tým do tříbrankového vedení neposlal, když po jeho střele po zemi sklapl brankář Ramo betony včas.
     
    42:52
    Hosté v plném počtu.
     
    42:58
    Eric Brewer (TBL) vyloučen na dvě minuty za krosček.
     
    43:46
    Calgary se zatím daří puk držet v útočném pásmu, zatím ho však nemá pod kontrolou.
     
    44:21
    Hosté opět vyhazují.
     
    44:49
    Neuvěřitelné! Martin St.Louis opět ujížděl ve vlastním oslabení do přečíslení, měl však puk daleko od sebe, a tak se brankář Ramo rozhodl proti němu vyjet. Útočník a kapitán Tampy byl u kotouče dříve a podařilo se mu kličkou zbavit se vyjetého brankáře, jenže po jeho střele si do branky lehl obránce Plamenů Lee Stempniak a senzačním zákrokem zamezil brance!
     
    46:02
    Hosté v plném počtu.
     
    46:43
    Po hodně hektické části utkání se skóre nemění, nyní se hra vrátila do zajetých kolejí.
     
    47:08
    Martin St.Louis je snad všude! Opět obral obránce o puk, a jako již po několikáté dnes, opět stál téměř sám před brankou. Zvolil opět střelu, ale mezi betony brankáře Rama zkrátka cesta nevede.
     
    47:50
    Hedman si dobře pokryl kotouč a po vybruslení na kruh vystřelil nebezpečný projektil do protipohybu Rama. Puk však mířil o pár centimetrů vedle.
     
    49:22
    Pánik střílel ze středu útočného pásma z otočky, jeho pokus byl pro brankáře těžko čitelný, ale nakonec se mu jej podařilo vyrazit.
     
    50:00
    I Calgary teď zazlobilo v útočné třetině, ale všechny jeho střely zblokovali obránci Tampy.
     
    51:14
    Backlund mohl ujíždět do přečíslení, když i trochu se štěstím zablokoval rozehrávku soupeře ve vzduchu. Svým zákrokem byl však sám překvapený, a tak puk stejně skončil u soupeře.
     
    52:31
    Hudler našel chytrou přihrávkou Giordana, jehož pokus zastavil brankář Bishop.
     
    53:05
    Dobré střídání Flames, které po dlouhé době drží obránce Bolts v šachu.
     
    53:30
    Stajan pálil tvrdý projektil, ale opět pouze do dobře postaveného Bishopa.
     
    53:39
    Kučerov jen drobným šťouchnutím poslal puk mezi dvěma obránci, mezi kterýma se proháčkoval i Nate Thompson. Ten tak šel sám na branku, ale po jeho střele se síťka svatyně domácích nevlnila. Karri Ramo si připsal další úspěšný zákrok!
     
    54:37
    Hned po něm se do stejné situace dostal i Kučerov! Ten už zvolil raději kličku, ale v poslední fázi mu podjela brusle, a tak se nedostal ani ke střele! Horké chvilky před brankou domácích!
     
    55:39
    David Jones hledal před brankou Colbournea, ale jeho přihrávka byla příliš prudká.
     
    56:05
    Hráči Calgary drží puk v útočném pásmu, ale bojují zatím pouze po rozích.
     
    56:33
    Cammalleriho střela mířila mimo a Tampa následně vyhazuje.
     
    57:12
    Brodie se dostal na modré čáře dokonce dvakrát ke střele, ale ani jednou se puk nedostal až před branku. Tampa Bay předvádí skvělou obranu a veškeré střely stačí pokrývat obránci.
     
    57:54
    Johnson se dostal po překvapivém odrazu k puku a samotný před brankou pálil. Měl však puk na dlouhou hůl, a tak se v těžké pozici netrefil do branky!
     
    58:06
    Calgary to zkouší v šesti lidech bez brankáře!
     
    58:31
    Mark Giordano (CGY) musel Valtteriho Filppulu hákovat, aby útočník Tampy neskóroval do prázdné klece. Bude tak pykat dvě minuty na trestné lavici.
     
    58:55
    Calgary tak musí vrátit brankáře do branky a Lightning navíc hrají přesilovku.
     
    59:25
    Bolts hrají přesilovku chytře, drží v útočném pásmu puk a kontrolují závěr tohoto zápasu!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Tento zápas tak končí přesně tak, jak jsme avizovali o druhé přestávce. Calgary svou hru ve třetí části nedokázalo zlepšit. Klíčový moment zápasu mohl přijít v momentě, kdy se Tampa Bay nechala dvakrát po sobě vyloučit. Tyto horké chvilky však přečkala bez úhony, a i když v závěru utkání Plameny dokázaly zabrat, bylo už pozdě. Poctivou obranou a soustředěným, zodpovědným výkonem, si dnes Lightning připisují zasloužené vítězství v poměru 2:0.
     
    Ben Bishop si tak připisuje sedmý shutout v kariéře a hned čtvrtý v letošní sezóně. V této statistice se tak již dělí o první místo v NHL společně s Tukkou Raskem z Bostonu. Další zajímavostí určitě je, že si Tampa vylepšila venkovní statistiku, když už vyhrála páté venkovní utkání v řadě. To Calgary v novém roce ještě nevyhrálo a od Vánoc si připsalo již čtvrtou porážku v řadě.
     
    Hvězdy utkání

    Ben Bishop (TBL) – 19 úspěšných zákroků, 100% úspěšnost

    Karri Ramo (CGY) – 29 úspěšných zákroků, 93,10% úspěšnosti zákroků

    Ondřej Palát (TBL) – 2 body (1+1), 1 střela, 3 hity, 0 trestných minut, hodnocení účasti na ledě +2, čas na ledě – 18:57
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Palát (TBL) – 2 body (1+1), 1 střela, 3 hity, 0 trestných minut, hodnocení účasti na ledě +2, čas na ledě – 18:57 minut

    Richard Pánik (TBL) – 0 bodů, 0 střel, 0 hitů, 0 trestných minut, hodnocení účasti na ledě 0, čas na ledě – 9 minut

    Andrej Šustr (TBL) – 0 bodů, 0 střel, 1 hit, 0 trestných minut, hodnocení účasti na ledě 0, čas na ledě – 15:41 minut

    Radko Gudas (TBL) – 0 bodů, 0 střel, 1 hit, 4 trestné minuty, hodnocení účasti na ledě 0, čas na ledě – 17:46 minut

    Jiří Hudler (CGY) – 0 bodů, 1 střela, 0 hitů, 2 trestné minuty, hodnocení účasti na ledě 0, čas na ledě – 20:09 minut

    Ladislav Šmíd (CGY) – 0 bodů, 1 střela, 0 hitů, 0 trestných minut, hodnocení účasti na ledě -2, čas na ledě – 18:46
     
    Tímto se s vámi loučí David Motloch a u dalších on-line přenosů opět na počtenou. (05:45:18)

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 26. Palát (Purcell, Barberio), 31. Kučerov (Palát, Carle)


    Calgary Flames: Ramo (Berra) – Brodie, Butler, Giordano "C", O'Brian, Šmíd, Wideman – Backlund, Byron, Cammalleri "A", Colborne, Galiardi, Hudler, Jones D., Monahan, McGrattan, Stajan "A", Stempniak, Westgarth
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Hedman, Carle "A", Gudas, Brewer, Šustr, Barberio, Cote – St.Louis "C", Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Pánik, Malone, Brown – Thompson "A", Kučerov

    Rozhodčí: Watson, Charron – Heyer, Rody

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri