Slavia – Třinec 1:4 (kon.) | K. Vary – Kladno 4:1 (kon.) | Liberec – Chomutov 6:0 (kon.)
Sparta – Vítkovice 1:3 (kon.) | Plzeň – Pardubice 2:1 (kon.) | Mountfield HK – Zlín 1:2 (kon.)
Litvínov – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
6:0 (1:0, 3:0, 2:0)
Piráti Chomutov
Neděle 05.01.2014, 17:00 • Tipsport aréna, Liberec • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další využitá přesilovka Libereckých a již šestý kotouč musí lovit Růžička se své sítě. Liberečtí kombinovali v útočném pásmu, Nedvěd poslal puk k modré na JAKUBA ČUTTU, který dělovou ranou propálil všechno před sebou. Asistence: Petr Nedvěd, Martin Bartek.
     
    45:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí přidávají pátou branku a vytvářejí si už téměř rozhodující náskok! MARTIN BARTEK vystihl rozehrávku obrany Pirátů ve středním pásmu, chopil se kotouče a v samostatném úniku už slovenský forvard neměl problém překonat Růžičku. Bez asistence.
     
    25:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí skórují i v oslabení! Bulík s JANEM VÍŠKEM se dostali do úniku dva na jednoho, Víšek si vyměnil kotouč s Bulíkem, který si na sebe stáhl obránce a vrátil na Víška, který už měl před Růžičkou jednoduchou práci. Asistence: Tomáš Bulík.
     
    21:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí se utrhli ze řetězu a přidávají třetí zásah! Přesnou nahrávkou Urban našel PETRA VAMPOLU v pravém kruhu a ten přesně zamířil nad beton Růžičky. Asistence: Tomáš Urban.
     
    20:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají přesilovou hru a dostávají se do dvoubrankového vedení! Bartek vypálil tvrdě od modré, ale minul branku, duchapřítomně však zpoza branky vybruslil PETR NEDVĚD a dotečoval kotouč do odkryté branky. Asistence: Martin Bartek, Petr Gřegořek.
     
    06:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci po vhazování se Liberečtí dostávají do vedení! Bartek se dostal k puku v pravém kruhu, odkud vypálil tvrdě na Růžičku, ten vyrazil kotouč na druhou stranu přímo k JANU VÍŠKOVI, jenž ho dokázal zasáhnout ve vzduchu a přesně mířenou střelou poslal Tygry do vedení. Asistence: Martin Bartek.
    Marken.cz

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 7. Víšek (Bartek), 21. Nedvěd (Bartek, Gřegořek), 22. Vampola (Urban), 26. Víšek (Bulík), 46. Bartek, 56. Čutta (Nedvěd, Bartek)


    Bílí Tygři Liberec: Melicherčík (Schwarz) – Derner, Čakajík, Výtisk, Gřegořek, Vitásek, Čutta, Šimek – Bulíř, Nedvěd, Vampola – Víšek, Bulík, Bartek – Vlach, Urban, Valský – Dušek, Zacha, Jass
    Piráti Chomutov: Růžička (Kostúr) – Krstev, Mrázek, Prošek, Tejnor, Trefný, Bartejs, Novák – Sikora, Gajovský, D. Hruška – Šagát, Bartečko, Bomersback – Kubinčák, Straka, Hřebejk – Račuk

    Rozhodčí: Homola, Turčan – Hejl, Kajínek

    Diváci: 4 646
    bahis siteleri