Vladivostok – Jaroslavl 3:0 (kon.) | Chabarovsk – Petrohrad 1:6 (kon.) | Novokuzněck – Čerepovec 1:2 (0:1 po s.n.)
Novosibirsk – Mytišči 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Lev 4:2 (kon.)
Ufa – CSKA Moskva 5:2 (kon.) | Nižněkamsk – Riga 1:2 (po pr.) | Kazaň – Jekatěrinburg 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Chanty-Mansijsk 4:5 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (0:1 po s.n.) | Dynamo Moskva – Barys 3:2 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
CSKA Moskva
Neděle 05.01.2014, 12:00 • Ice Palace Salavat Julaev • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:10
    Ufa právě vstřelila branku!
    DĚNIS CHLYSTOV se dostal u mantinelu ve svém obranném pásmu k puku a trochu se štěstím ho poslal přes celé kluziště do prázdné brány. Teď už je o vítězi tohoto utkání definitivně rozhodnuto. Bez asistence.
     
    43:46
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají možná rozhodující trefu tohoto utkání. Kapitán DĚNIS CHLYSTOV dostal dlouhý pas do pásma od Záborského, následně forhendovou kličkou vymíchal svého obránce před sebou a pak svižnou ránou k tyči nedal Staňovi šanci. Asistence: Tomáš Záborský.
     
    36:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí poprvé v utkání vedou. IGOR MIRNOV dostal exkluzivní přihrávku z levé strany od Kajgorodova, a protože u pravé tyčky byl naprosto nehlídaný, měl celkem snadnou práci zakončit za gólmana Staňu. Asistence: Alexej Kajgorodov, Andrej Zubarev.
     
    33:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    Již druhá využitá početní výhoda pro domácí celek. Opět to nebyla žádná filosofie, ANDREJ ZUBAREV zkrátka propálil těsně za modrou čárou, co mohl, a Staňa se mohl jen ohlédnout, kde že puk za jeho zády přesně skončil. Asistence: Alexej Kajgorodov.
     
    26:41
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV se prostě z těhle možností nemýlí. Domácí Mirnov se až moc mazlil s pukem u mantinelu v útočném pásmu, takže když ho hostující zabiják po dlouhém a rychlém pasu Mišarina dostal do samostatného úniku, byl brankář Volkov prakticky bezmocný – jednoduchá klička a gól. Asistence: Georgi Mišarin.
     
    19:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka Ufy. Kolcov z pravé strany krásně našel sjíždějícího si ANTTIHO PIHLSTRÖMA v mezikruží, a protože Staňa udělal lehký pohyb ke druhé tyčce, stačila Finovi prakticky jednouduchá klička a ještě snadnější zakončení. Asistence: Kirill Kolcov, Alexej Kajgorodov.
     
    03:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté z první větší šance dokázali skórovat. Navrátivší se z trestné lavice DĚNIS DĚNISOV nic světoborného nevymýšlel a vystřelil z pravého kruhu. Volkov na jeho pokus moc dobře neviděl, takže mu nakonec skončil za jeho zády. Asistence: Alexander Radulov.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 20. Pihlström (Kolcov, Kajgorodov), 34. Zubarev (Kajgorodov), 37. Mirnov (Kajgorodov, Zubarev), 44. Chlystov (Záborský), 60. Chlystov – 4. Děnisov (Radulov), 27. Radulov (Mišarin)


    Salavat Julajev Ufa: Volkov (Sochatskij) – Kulda, Višněvskij, Babčuk, Ščitov, Kolcov, Zubarev, Gurkin, Isangulov – Hartikainen, Filatov, Makarov – Záborský, Chlystov, Mereskin – Kajgorodov, Pihlström, Mirnov – Gordějev, Stěpanov, Ankudinov
    CSKA Moskva: Staňa (Proskurjakov) – Rylov, Mišarin, Zajcev, Děnisov, Jegoršev, Gimajev, Eminger – Saprykin, Radulov, Grigorenko – Morozov, Ljubimov, Filppula – Muršak, Něprjaev, Lisin – Frolov, Fefelov, Žarkov

    Rozhodčí: Bělov, Odinš – Michel, Šichanov
    bahis siteleri