Německo U20 – Norsko U20 3:1 (kon.) | Kanada U20 – Rusko U20 1:2 (kon.) | Švédsko U20 – Finsko U20 2:3 (po pr.)
konec
Německo U20
3:1 (1:0, 1:0, 1:1)
Norsko U20
Neděle 05.01.2014, 12:00 • Malmö Isstadion • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:25
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se seveřané dočkali a Malmö Isstadionem se rozléhá jejich gólový song "Heja, Norge!". Gólman Cüpper znovu vyrazil nepříjemnou ránu Anderse Henriksena z bezprostřední blízkosti svými betony, ale jen k MAGNUSU FISCHEROVI, jenž z dorážky před odkrytou bránou snížil! Asistence: Anders Henriksen, Simen Nielsen.
     
    43:43
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ledová sprcha pro Norsko, naopak příznivci Němců se radují! Gólman Joachim Svendsen, který celý turnaj skvěle držel svůj tým a patřil k jeho nejlepším hráčům, si vybral slabou chvilku v nejhorší možný moment, když mu betony propadla nepovedená rána PATRICKA KLOPPERA, jež na něj vyletěla z pravého kruhu, a maskovaný muž seveřanů se na sebe hodně zlobí! Asistence: Vladislav Filin, Fabio Wagner.
     
    39:20
    Německo právě vstřelilo branku!
    Pro norské hráče je vymalováno, Německo odskakuje s velkou pravděpodobností na rozhodující dvougólový rozdíl! Seveřané ztratili při útočné aktivitě kotouč a jejich soupeř založil rychlý útok, při němž Leon Draisaitl posunul kotouč mezi kruhy na volného DOMINIKA KAHUNA, jenž zápěstím z ideální pozice prostřelil padajícího gólmana Svendsena a na norské střídačce se ozývá vzteklé mlácení holí do mantinelu, ale pro hráče ze severní Evropy ještě není nic ztraceno! Asistence: Leon Draisaitl, Frederik Tiffels.
     
    19:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok pro norské barvy, soupeř jim vstřelil důležitý gól do šatny! Při rychlém výpadu do rozhozené obrany vypálil z levého kruhu tvrdou ránu FREDERIK TIFFELS, jenž sice nastřelil jen Svendsenovy betony, ale pro kotouč si dojel a zblízka jej zametl za bezmocného brankáře! Asistence: Leon Draisaitl.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 20. F. Tiffels (Draisaitl), 40. Kahun (Draisaitl, F. TIffels), 44. Klopper (Filin, Wagner) – 55. Fischer (Henriksen, Nielsen)


    Německo U20: Cüpper (Reich) – Bender, D. Tiffels, Saeftel, Möser (A), Botzenhardt, Wagner, Noske – Draisaitl (C), F. Tiffels, Kahun – Tuomie, Eisenschmid (A), Klopper – Ziegler, Kammerer, Filin – Neugebauer, Herpich.
    Norsko U20: J. Svendsen (Haukeland) – Norstebo (A), Haugen, Lyngseth, Lesund (C), Vaakanainen, Klavestad, Simonsen – Rasch, Johnsgard, Tönjum – Hoff, Soberg, Karterud (A) – Fischer, Ronnild, Medby – D. Svendsen, Nilsen, Nielsen – Henriksen.

    Rozhodčí: Jozef Kubuš (SVK), Marcus Linde (SWE) – Kenji Kosaka (JPN), Joonas Saha (FIN)

    Diváci: 157
    bahis siteleri