NY Rangers – Dallas 3:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:0 (kon.)
Colorado – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Edmonton – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 2:1 (kon.)
Philadelphia – Tampa 3:6 (kon.)
konec
New York Rangers
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Dallas Stars
Sobota 11.01.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Lehtonen na střídačce a hosté to zkoušejí v šesti!
     
    58:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Pozor, pozor! Domácí jdou necelé dvě minuty před koncem třetí třetiny do vedení. Kreider z úhlu vypálil a Lehtonen kotouč vyrazil pouze před sebe. Tam si pro něj dojel RICK NASH a pohotově zakončil do odkryté klece. Asistence: Chris Kreider, Derek Stepan
     
    54:23
    Antoine Roussel mohl být tím, který rozhodne, avšak trefuje jen tyč Lundqvistovy brány.
     
    51:30
    Dallas si dnes zahraje první přesilovou hru. John Moore (NYR) obdržel dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    48:16
    Eakin se protáhl do útočném pásmu, zamíchal s pukem, vypálil a trefil tyč!
     
    45:22
    Moore vyslal nenápadnou střelu od modré čáry a trefuje levou tyč Lehtonenovy brány!
     
    41:21
    Přeci jenom bude přesilová hra pro domácí, Dallas totiž hrál v šesti, respektive v pěti, což není dovoleno. Dvouminutový trest odpyká Cole (DAL).
     
    40:26
    Pár vteřin po vhazování je tu přerušení hry. Ryan Garbutt (DAL) obdržel dvě minuty za podražení, ale k tomu také obdržel Carl Hagelin (NYR) dvě minuty na nafilmovaný pád. Bude tedy pokračovat ve čtyřech.
     
    36:24
    Stepan mohl sám zakončovat, nebo přihrát dvěma lépe postaveným spoluhráčům. Příliš dlouho mu ale trvalo zpracování a o kotouč ho připravili hostující obránci.
     
    28:22
    Rangers právě vstřelili branku!
    A opravdu je vyrovnáno! Richards si na modré párkrát vyměnil puk s Zuccarellem, který se také odhodlal ke střele. Ta samotná by ale mezi tři tyče nezamířila, kdyby do její trajektorie nevložil hůl DERICK BRASSARD, který kotouč přesně usměrnil za Lehtonenova záda. Asistence: Mats Zuccarello, Brad Richards
     
    27:00
    Obrovská šance Brada Richardse! Ten byl zcela osamocený v pravém kruhu, dostal přesnou přihrávku a tvrdě vypálil. Trefil ale jen horní tyč!
     
    23:34
    Dallas právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš, to je heslo, které opravdu platí! Domácím se nepodařilo využít příležitosti a do rychlého protiútoku šli hosté. Cody Eakin přebral puk v obranném pásmu, na útočné modré našel Antoinea Roussela. Ten obešel obránce, poslal přesný pas na RAYNA GARBUTTA, který si puk přehodil na bekhend a prohodil ho Lundqvistovi mezi betony. Asistence: Cody Eakin, Antoine Roussel
     
    11:20
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí vyrovnávají! Richards se protáhl mezi dvěma obránci a vypálil. Lehtonen puk vyrazil přesně na hůl RYNA CALLAHANA a ten už neměl problém kotouč umístit do odkryté klece. Asistence: Bryan Richards, Benoit Pouliot
     
    04:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku dnešního zápasu. Nahozený puk se odrazil od zadního mantinelu ke CODIEMU EAKINOVI, který si puk zpracoval, přehodil na forhend a propálil Lundqvista pod rukou. Asistence: Ryan Garbutt, Jordie Benn
     
    02:10
    Dvě obrovské šance Callahana! Nejprve hledal své spoluhráče před brankou a puk se málem odrazil do branky sám. O pár vteřin později měl před sebou zcela odkrytou bránu, avšak Lehtonen skvělým zákrokem puk vykopl.

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 12. Callahan (Richards, Pouliot), 29. Brassard (Zuccarello, Richards), 59. Nash (Kreider, Stepan) – 5. Eakin (Garbutt, Benn), 24. Garbutt (Eakin, Roussel)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Del Zotto, Moore J. – Nash, Kreider, Stepan – Zuccarello, Richards, Callahan – Pouliot, Brassard, Hagelin – Carcillo, Moore D., Boyle.
    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Daley, Goligoski, Dillon, Jordie Benn, Gončar, Rome – Peverley, Seguin, Jamie Benn- Nišučkin, Eakin, Cole – Chiasson, Fiddler, Whitney – Garbutt, Horcoff, Roussel.

    Rozhodčí: Marc Joannette, Rob Martell – Greg Devorski, Mike Cvik

    Diváci: 18,006 - vyprodáno
    bahis siteleri