Chomutov – Č. Budějovice 3:1 (kon.) | Třinec – Zlín 7:3 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:5 (kon.)
HC Plzeň – Liberec 2:3 (1:2 po s.n.) | HC Litvínov – Jihlava 3:2 (po pr.) | Pardubice – Olomouc 3:2 (kon.)
Vítkovice – Vsetín 3:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
7:3 (2:1, 4:0, 1:2)
Berani Zlín
Sobota 11.01.2014, 13:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    Loučím se s vámi s konstatováním, že třinecká juniorka dnes zaslouženě vysoko porazila zlínský PSG. Jde vidět, že hráč Zlína nejsou příliš ve velké pohodě a je to jejich sedmá prohra v řadě. Z týmu Třineckých se předvedl hlavně Extraligou protřelý Marek Růžička, který si připsal pět bodů za dva góly a tři asistence. Přeji všem hezký víkend a někdy zase na shledanou. (15:10:21)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Kratochvíl Matouš je vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    59:30
    Blízko ke gólu byl Lukáš Kasala, ale Martin Svoboda předvedl zákrok, když tygřím skokem zamezil osmému gólu v bráně Zlína.
     
    59:13
    Běží nám poslední minuta utkání a Třinečtí se snaží ještě něco vymyslet.
     
    57:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    A gólové hody pokračují. Do střely Andrýska lehce vložil hůl PAVEL SEDLÁČEK a na změnu směru puku nedokázal Miroslav Svoboda reagovat. Kotouč mu proklouzal mezi nohama až za brankovou čáru. Asistence: Jan Andrýsek, Dominik Matula.
     
    56:15
    Pro změnu vyloučení na straně Třince. Dvě minuty si odpyká Ondřej Kovařčík, a to konkrétně za hákování.
     
    55:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kombinace Ocelářů skončila až na hokejce TADEÁŠE JAROŠE, který prostřelil Martina Svobodu, který se přesouval na druhou stranu. Asistence: Marek Růžička.
     
    53:44
    Oceláři mohou na gól Zlína odpovědět, protože na lavici hanby putuje Matouš Kratochvíl, který si odsedí dvě minuty za podražení.
     
    53:11
    Střela Pisarika nemohla ohrozit Martina Svobodu ve zlínské brance, a ten přerušuje hru.
     
    51:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín snižuje na rozdíl čtyř branek, když kotouč za záda Miroslava Svobody procedil důrazný KRATOCHVÍL MATOUŠ. Nutno říci, že v té době ležel na zemi Petr Heider, který byl nastřelen pukem a svíjel se v bolestech. Bez asistence.
     
    50:38
    Oceláři hráli nějakou dobu ve třech, ale hosté si nevytvořili vážnější šanci. Nyní hosty ještě čeká minutová klasická přesilová hra.
     
    49:42
    Miroslav Zaremba několikrát dorážel puk před Svobodou, a to se nelíbilo Foltýnovi, který začal bitku. Bitka byla férová jeden na jednoho a skončila tím, že Foltýn složil svého protějška na lopatky. V NHL by se této bitce tleskalo ve stoje. Zaremba dostává dvě minuty za hrubost a Foltýn čtyři minuty za hrubost.
     
    48:29
    Z ledu se těžce sbírá jeden z třineckých hráčů.
     
    38:10
    Síly na ledě se srovnají. Dvě minuty si odsedí Jiří Běhal za nedovolené bránění.
     
    47:27
    Další vyloučení na straně hostů. Kratochvíl Matouš si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    46:25
    K dobré střele z mezikruží se dostal Alex Pisarik, jeho střela však mířila vedle.
     
    44:44
    Aktivní Sedláček unikal sám na třineckého strážce svatyně, ale střelou mezi nohy ho nedokázal překvapit.
     
    44:15
    David Macharáček střílel od modré čáry a Miroslav Svoboda toho příliš neviděl přes stínící hráče, ale třinecký brankář přesto našel puk ve své lapačce.

    Tomáš Golasowski

    Branky a nahrávky: 1. Růžička (Jaroš, Franek), 12. Pisarik (Růžička), 26. Ižacký (Kofroň, O.), 27. Kasala (Heider), 35. Franek (Růžička), 40. Růžička (Franek, Jaroš), 56. Jaroš (Růžička) – 16. Sedláček (Dalajka, Matula), 52. Matouš, 58. Sedláček (Andrýsek, Matula)


    HC Oceláři Třinec: Svoboda (Cieslar) – Běhal, Pisarik, Mravec, Matyáš, Heider, Valíček, Foltýn – Pěnčík, Franek, Růžička, Kofroň, Ižacký, Helešic, Kovařčík O., Kasala, Motloch, Kovařčík M., Christov, Jaroš
    Berani Zlín: Haloda (Svoboda) – Řezáč, Macharáček, Zbořil, Urbanec, Andrýsek, Kobylík, Kužílek – Hlaváč, Kratochvíl M., Dalajka, Gremlica, Zaremba, Karola, Kratochvíl Š., Stránský, Galuška, Matula, Mika, Sedláček
    bahis siteleri