NY Rangers – Dallas 3:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:0 (kon.)
Colorado – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Edmonton – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 2:1 (kon.)
Philadelphia – Tampa 3:6 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
St. Louis Blues
Sobota 11.01.2014, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:56
    Vancouver právě vstřelil branku!
    A Canucks jsou znovu o krok vpředu! Weise nahodil kotouč od levého mantinelu na branku, defenzíva Blues ho ještě dokázala odpálit na modrou čáru, odkud ho pumelicí poslal na branku Garrison. Prudkou ránu ještě tečoval MIKE SANTORELLI, který tím rozradostnil domácí fanoušky – 2:1! Asistence: Jason Garrison.
     
    27:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vedení Vancouveru příliš dlouho nevydrželo, Blues se radují z vyrovnávací branky! Velmi silný tlak je ukončen poté, co se puk na modré čáře dostal k ALEXU PIETRANGELOVI, který příklepem propálil vše před sebou – 1:1! Asistence: Jay Bouwmeester a Patrik Berglund.
     
    21:31
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté mají sice silnou převahu, v celkovém součtu jim to ale není nic platné. Ojedinělé útočné počínání si Canucks v útočné třetině skončilo nahozením ZACA DALPEHO od levého mantinelu, které k překvapení všech zapadlo do sítě – 1:0! Asistence: Henrik Sedin a Daniel Sedin.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 22. Dalpe (H. Sedin, D. Sedin), 46. Santorelli (Garrison) – 28. Pietrangelo (Bouwmeester, Berglund)


    Vancouver Canucks: Lack (Eriksson) – Hamhuis, Tanev, Garrison, Bieksa, Weber, Corrado – Santorelli, H. Sedin, D. Sedin – Kassian, Kesler, Higgins – Hansen, Richardson, Sestito – Weise, Dalpe, Archibald
    St. Louis Blues: Elliot (Halák) – Bouwmeester, Pietrangelo, Jackman, Shattenkirk, Leopold, Cole – Oshie, Backes, Schwartz -Tarasenko, Berglund, Sobotka – Stewart, Roy, Morrow – Reaves, Lapierre, Paajarvi

    Rozhodčí: LaRue, Rooney – Murchison, Henderson
    bahis siteleri