NY Rangers – Dallas 3:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:0 (kon.)
Colorado – NY Islanders 1:2 (po pr.) | Edmonton – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | Vancouver – St. Louis 2:1 (kon.)
Philadelphia – Tampa 3:6 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:6 (0:1, 3:4, 0:1)
Tampa Bay Lightning
Sobota 11.01.2014, 19:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Tampa právě vstřelila branku!
    RYAN MALONE však definitivně zhatil šanci Flyers na jakýkoli úspěch v dnešním utkání. Střelou do prázdné branky rozhoduje dnešní utkání ve prospěch Tampy. Asistence: BJ Crombeen, Matt Carle.
     
    57:57
    Philadelphia zkouší powerplay.
     
    54:51
    Hartnell dvě minuty za krosček. Přesilovka pro Tampu.
     
    47:47
    Za zdržování hry putuje na dvě minuty na trestnou lavici Crombeen. Philadelphia si tak zahraje přesilovou hru.
     
    39:04
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou znovu do dvoubrankového vedení. Johnson výborně našel najíždějícího MARTINA ST. LOUISE a ten se před Masonem nemýlil. Ten tak musel lovit puk ze své sítě už popáté. Asistence: Tyler Johnson, Radko Gudas.
     
    35:41
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to je přestřelka. Tampa okamžitě vrací vedení zpět na své hokejky zásluhou VALTTERIHO FILPPULY. Takový hokej se musí divákům rozhodně líbit. Asistence: Alex Killorn, Teddy Purcell.
     
    34:35
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To, co se před malou chvílí nepodařilo Girouxovi, si vynahradil šikovný český útočník. JAKUB VORÁČEK akci Flyers zakončuje přesnou střelou k levé tyči Lindbacka a vyrovnává tak stav utkání na 3:3. Asistence: Andrej Meszaroš.
     
    31:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A přesilovku Flyers využívají takřka okamžitě. WAYNE SIMMONDS se dostal k dorážce těsně před Lindbackem a posílá puk za jeho záda. Asistence: Claude Giroux, Kimo Timonen.
     
    30:42
    Za hrubost posílá sudí hostujícího Malona na dvě minuty za hrubost. Přesilovka pro domácí celek.
     
    27:28
    Tampa právě vstřelila branku!
    Jenže takřka po buly se do šance opět dostali hráči Tampy Bay, kdy se k puku dostal RYAN MALONE a nekompromisní střelou překonává domácího brankáře. Asistence: Nate Thompson, BJ Crombeen.
     
    26:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale brzy po brance hostí přichází také gól Philadelphie. Do samostatného úniku se dostal JAKUB VORÁČEK a své sólo poté dokázal přetavit v kontaktní branku. Domácí jsou tak hostům na dostřel jediné branky. Asistence: Claude Giroux.
     
    25:21
    Tampa právě vstřelila branku!
    TEDDY PURCELL se dostal u pravého mantinelu k puku a okamžitě zakončoval přízemní střelou, která končí za zády Masona. Asistence: Valtteri Filppula, Andrej Šustr.
     
    24:28
    Meszaroš v obrovské šanci před Lindbackem. Moc nechybělo, aby bylo vyrovnáno. Jeho střela takřka do odkryté branky ale gólově nekončí.
     
    21:18
    Palát střílel z otočky a nadále byl aktivní před Masonem. Vynutil si tak faul a dvě minuty dostává Couturier za podražení.
     
    08:09
    Jeden z hráčů Flyers dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    04:33
    Tampa právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení. ALEX KILLORN vystřelil z levého kruhu a jeho střela končí pod horní tyčkou. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 27. Voráček (Giroux), 32. Simmonds (Giroux, Timonen), 35. Voráček (Meszaroš) – 5. Killorn, 26. Purcell (Filppula, Šustr), 28. Malone (Thompson, Crombeen), 36. Filppula (Killorn, Purcell), 40. Louis (Johnson, Gudas), 59. Malone (Crombeen, Carle)


    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Grossman, Streit, Meszaros, Schenn – Voráček, Giroux, Raffl – Simmonds, Schen, Hartnell – Lecavalier, Couturier , Downie – Hall, VandeVelde, Rinaldo
    Tampa Bay Lightning: Lindback (Desjardins) – Gudas, Carle, Salo, Hedman, Barberio, Brewer – St. Louis, Johnson, Palát – Purcell, Filppula, Killorn – Pyatt, Thompson, Kučerov – Cote, Crombeen, Malone

    Rozhodčí: Peel, Rehman – Pancich, Barton
    bahis siteleri