Omsk – Záhřeb 4:3 (1:0 po s.n.) | Magnitogorsk – Ufa 3:4 (0:2 po s.n.) | Barys – Spartak Moskva 4:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Minsk 6:0 (kon.) | Nižněkamsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.)
po s.n. (0:2)
Metallurg Magnitogorsk
3:4 (2:1, 0:2, 1:0 - 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Úterý 14.01.2014, 14:00 • Metallurg Ice Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Salavat Julajev Ufa.
    Autorem vítězného samostatného nájezdu je IGOR MIRNOV.
     
    47:17
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Jak kdybych to přivolal! Jan Kovář přihrál za brankou Zaripovovi a ten výbornou přihrávkou našel SERGEJE MOZJAKINA, který propálil vše, co mu stálo v cestě – 3:3. Asistence: Jan Kovář a Danis Zaripov.
     
    29:58
    Ufa právě vstřelila branku!
    A hosté jdou do vedení! Igor Mirnov přenechal puk KIRILLOVI KOLCOVOVI, který vypálil na Košečkina a jeho střela byla tečována jedním z domácích obránců a zapadla do branky – 2:3. Asistence: Igor Mirnov.
     
    22:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Košečkin byl nyní pod neskutečnou palbou střeleckých pokusů Ufy! ANTTI PIHLSTRÖM si dojel odražený puk a backhendem překonává Košečkina – 2:2. Asistence: Igor Mirnov.
     
    09:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, téměř na chlup stejná situace jako při první brance! Po skončení přesilové hry skóruje znovu JEVGENIJ TIMKIN, tentokrát po přihrávce Těreščenka – 2:1. Asistence: Sergej Těreščenko a Denis Platonov.
     
    04:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Ihned po vypršení přesilové hry domácí srovnávají stav utkání! Mozjakin přihrál za branku Kovářovi, český forvard si před brankou všiml volného JEVGENIJE TIMKINA a ten nedal střelou do pravého rohu hostujícímu brankáři šanci – 1:1. Asistence: Sergej Mozjakin a Jan Kovář.
     
    01:03
    Ufa právě vstřelila branku!
    A branka je nakonec uznána! Jak jsem již říkal, NIKITA FILATOV se otočil kolem branky Košečkina a propálil ho, rozhodčí po poradě s videorozhodčím gól uznal – 0:1. Bez asistence.

    Jaroslav Přib

    Branky a nahrávky: 5. Timkin (Mozjakin, Kovář), 10. Timkin (Těreščenko, Platonov), 48. Mozjakin (Kovář, Zaripov) – 2. Filatov, 23. Pihlström (Mirnov), 30. Kolcov (Mirnov), rozh. náj. Mirnov


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Metljuk, Těreščenko, Malenkich, Ibragimov, Chabarov – Mozjakin (C), Kovář, Zaripov – Pare, Timkin, Kazionov – Brent, Platonov, Potěchin – Shenfeld, Osala, Malinovskij – Kameněv
    Trenér: Mike Keenan (KAN)

    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Volkov) – Višněvskij, Kulda, Sčitov, Babčuk, Zubarev, Kolcov, Isangulov, Gurkin – Makarov, Chlystov (C), Záborský – Dubrovskij, Pankov, Filatov – Mirnov, Pihlström, Kajgorodov – Ankudinov, Mereskin, Slepyšev
    Trenér: Vladimír Jurzinov ml.

    Rozhodčí: Zacharov, Sčenjov – Fatejev, Čubykin
    bahis siteleri