Prievidza – Michalovce 5:3 (kon.) | SR 18 – Prešov 2:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Trnava 6:0 (kon.)
Topoľčany – Spišská N. Ves 0:5 (kon.) | Pov. Bystrica – Bardejov 1:7 (kon.) | Detva – Senica 4:1 (kon.)
konec
HC Topoľčany
0:5 (0:0, 0:4, 0:1)
HK Spišská Nová Ves
sk Středa 15.01.2014, 17:30 • Zimný štadión Topoľčany • 1. liga (SR)
Partner:
     
    52:41
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Nakoniec sme sa po množstve šancí dočkali gólu aj v tretej tretine. M.Findurovej strele sa najlepšie pred bránou zorientoval Cútt našiel voľného ROMANA IHNAŤA a ten pohotovo zakončil popod ležiaceho Hippíka. Asistencie: Radovan Cútt, Michal Findura.
     
    38:17
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Hostia využili presilovú hru a už vedú o 4 góly! Škovira potiahol puk do útočnej tretiny natiahol na seba obranu domácich a pekne prihral voľnému FRANTIŠKOVI KOKYMU a ten sa už strelou do poloodkrytej brány nemýlil. Asistencie: Miroslav Škovira, Richar Smotrila.
     
    30:49
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Hostia sa rozbehli a domáci ich gólostroj nedokážu zastaviť. RADOVAN CÚTT si gól vybojoval sám keď šikovnou klučkou oklamal dvoch hráčov a z mierneho uhlu trafil strelou k bližšej tyči priamo nad Hippíkovu lapačku. Asistencie: Michal Findura, Peter Rojkovič.
     
    29:25
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Spišiaci opäť skóruju! M.Findura krásnou prihrávkou našiel rozbehnutého MICHAL FINDURA a ten svoj samostatný únik zakončil presnou strelou k tyči. Asistencie: Roman Ihnaťo, Peter Findura.
     
    27:26
    Spišská Nová Ves dala gól!

    Tak nakoniec sme sa dočkali! Hostia dobre zakombinovali a keď sa Škovira neukvapil a nestrelil našiel pred bránou úplne voľného RADOVANA CÚTTA a ten už s zakončením do prázdnej brány nemal problém. Asistencie: Miroslav Škovira, Richard Smotrila.

    Danny

    Branky a nahrávky: 28. Cútt (Škovira, Smotrila), 30. M.Findura (Ihnaťo, P.Findura), 31. Cútt (M.Findura, Rojkovič), 39. Koky (Škovira, Smotrila), 53. Ihnaťo (Cútt, M.Findura)


    HC Topoľčany: Hippík – Guričan, Kutňanský, Chromý, Bystričan, Kolník, Sluka, Kasana – Tvrdík, Drahovský, Káčer – Šimurka, Mihálik, Barčák – Raček, Dobrý, Košecký – Chlapovič
    HK Spišská Nová Ves: Smik – Rojkovič, P.Findura, Gurčík, Cvengroš, Džerenga, Hoffman – M.Findura, Cútt, Ihnaťo – Škovira, Koky, Smotrila – Kucirko, Skalický, Ištocy – Gonda

    Rozhodčí: Novák – Kovalík, Synek
    bahis siteleri