Philadelphia – Carolina 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:1 (kon.) | Detroit – Chicago 5:4 (3:2 po s.n.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 23.01.2014, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:50
    Phoenix právě vstřelil branku!
    SHANE DOAN jako správný kapitán to vzal na sebe a posílá Phoenix opět do kontaktu. U mantinelu převzal puk, udělal pár kroků, kličku do středu hřiště a propálil postoj gólmana Rama. Asistence: Keith Yandle a Mike Ribeiro.
     
    36:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hra se ale rychle otočila, poté so Boedker nepřesně přihrával na modrou čáru, puk putoval bleskově do útočného pásma Flames, kam se k němu dostal mezi kruhy MATT STAJAN a napálil jej pod horní tyčku! Asistence: Mark Giordano a David Jones.
     
    32:27
    Phoenix právě vstřelil branku!
    ANTOINE VERMETTE skóruje v oslabení a dostává hosty zpět do zápasu! Přesnou přihrávku od mantinelu napálil z prostoru na kruzích dělovkou k tyči Ramovy branky a je to 2:1. Asistence: Lauri Korpikoski a Michael Stone.
     
    28:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Phoenix hraje, ale Calgary střílí góly. LANCE BOUMA převzal na modré dlouhou přihrávku, od mantinelu si sjel až k brance a z poměrně velkého úhlu trefil přesně horní roh branky. U začátku akce byl dokonce gólman Flames Ramo. Asistence: TJ Brodie a Karri Ramo.
     
    11:44
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak teď nečekaně propadl v obraně Yandle, u mantinelu ho snadno přebruslil Galiardi, poslal bekhendem puk na brankoviště a tam jej za Smithe z první dostal SEAN MONAHAN. Asistence: TJ Galiardi a Joe Colborne.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 12. Monahan (Galiardi, Colborne), 29. Bouma (Brodie, Ramo), 37. Stajan (Giordano, D. Jones) – 33. Vermette (Korpikoski, Stone), 47. Doan (Yandle, Ribeiro)


    Calgary Flames: Ramo – Giordano, Brodie, Rusell, Butler, Šmíd, Wideman – Hudler, Backlund, Stempniak – Galiardi, Monahan, Colborne – Bouma, Stajan, D. Jones – Westgarth, B. Jones, McGrattan
    Arizona Coyotes: Smith – Ekman-Larsson, Z. Michálek, Stone, Yandle, Morris, Rundblad – Doan, Ribeiro, Vrbata – Korpikoski, Vermette, Boedker – Kennedy, Klinkhammer, Moss – Chipchura, Halpern, Szwarz

    Rozhodčí: Meier, Rooney – Cvik, McElman

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri