Č. Budějovice – Žižkov 1:1 (kon.) | Slavia – Liberec 0:1 (kon.) | Třinec – Brno 1:2 (kon.)
Pardubice – Táborsko 0:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Ostrava 2:0 (kon.) | Znojmo – Frýdek-Místek 4:1 (kon.)
konec
FK Třinec
1:2 (0:1)
FC Zbrojovka Brno
Sobota 25.01.2014, 12:00 • TCM - Brno Ivanovice • Tipsport liga
Předzápasové kurzy
     
    Díky za pozornost, za pár chvil budeme pokračovat dalším zápasem dnešního programu. Opět se přihlásím, mějte hezký sobotní den. (13:46:37)
     
    Máme za sebou velice zajímavé utkání plné šancí a zajímavých momentů. Výhru nakonec vydolovala Zbrojovka, která po brankách Skaláka a parádní trefě Zavadila vedla již 2:0. Jenže soupeř velice rychle snížil Gulajevem a ten stejný hráč měl poté několik dalších dobrých šancí. Brno mělo i štěstí, hubené vítězství nakonec udrželo.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Už se nic nestane, rozhodčí Adámková se chystá duel ukončit.
     
    90+1
    Ještě roh pro Zbrojovku, vybojoval ho Kroupa, který střílel a jeho pokus byl zblokován.
     
    90
    To je nepříjemnost, Pavel Zavadil kulhá po hřišti a s bolestivou grymasou nevypadá vůbec dobře. Snad to nebude nic vážného.
     
    88
    A platí to i teď, když na něj dotíral Vovez. U míče byl dřív Doležal.
     
    87
    Centr Dědiče na Gulajeva sice prošel, sice prošla i hlavička, ale byla velice slabá. Doležal nyní může být v klidu.
     
    85
    ...což dokazuje trestný kop Gulajeva, který mířil do levé šibenice Doležalovy branky. Brankář plachtil vzduchem marně, míč nakonec zapadl těsně nad. Ale tohle byla další tutovka Třince, který to zdá se ještě rozhodně nezabalil.
     
    84
    Dějí se věci. Doležal měl nyní plné ruce práce se střelou Malíře, která před ním nebezpečně skočila a brněnský gólman teď svůj tým podržel. Nicméně Třinec je dál u míče a zlobí...
     
    82
    Do konce zhruba deset minut a stále je stav 2:1. Zbrojovka má míč pod kontrolou.
     
    81
    Šance střídá šanci, tentokrát sám před bránou Karel Kroupa, který se snažil Rohela přelobobat, nicméně chyběl kousek. Míč na horní síťce.
     
    79
    Mohlo být vyrovnáno. Gulajev dával zpětnou přihrávku na Motyčku, který vypálil přízemní ránu. Doležal byl už překonán, ale v hodině dvanácté zasáhl na brankové čáře obránce Schuster, který tak odčinil své předešlé zaváhání.
     
    77
    "Zavoš" nemá dost a znovu vypálil z trestného kopu. Tentokrát tomu něco málo chybělo, ale znovu ta rána měla výborné parametry.
     
    75
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vzápětí je sníženo. Na přesný centr z levé strany si naběhl RADEK GULAJEV a nedal Doležalovi žádnou šanci. Přesná trefa a velmi pěkný centr Cepláka, což znamená, že jsme zase u jednobrankového manka z pohledu Třince.
     
    74
    Brno právě vstřelilo branku!
    Jo jo, když se to umí, pak je to brnkačka. PAVEL ZAVADIL rozehrával standardku ze zhruba dvaceti metrů a trefil to naprosto parádně. Tohle brněnský kapitán umí. Zamířil k levé tyči, kam sice Rohel letěl, ale s vypětím všech sil nedokázal míč vytěsnit mimo tři tyče.
     
    73
    Nakonec z toho byly hned dva rohy a především ten poslední nadělal domácím problémy. Gulajev se cpal ke střele Šumbera ho dohrál hodně na těsno. Sudí ale penaltu nepíská. Doležal může rozehrát od své brány.
     
    71
    No, teď si Doležal se Schusterem mají co vyprávět. Brněnský obránce dal špatnou malou domů a div že míč neskončil v síti. Nakonec je z toho roh a Třinec tak bude mít další šanci na vyrovnání.
     
    70
    Hezký centr Zavadila plachtil do vápna, ale Kroupa byl dobře střežen obránci.

    Roman Zajíček

    Branky: 75. Gulajev – 6. Skalák, 74. Zavadil


    FK Třinec: Paleček (46. Rohel) – Janoščin, Joukl (46. Dědič), Kostorek, Kyselý (46, Motyčka), Lisický (46. Gulajev), Málek (46. Ceplák), Hupka (46. Krejčí), Gavlák (46. Velner), Vomáčka (46. Ceplák), Malík (46. Matoušek).
    Náhradníci: Rohel – Dědič, Gulajev, Matoušek, Krejčí, Malíř, Čelůstka, Ceplák, Motyčka, Voves, Velner.

    FC Zbrojovka Brno: Hladký (46. Doležal) – Buchta, Pernica, Markovič (61. Šumbera), Keresteš (61. Schuster), Košťál (61. Zavadil), Skalák, Fischer (61. Kroupa), Lutonský, Sedlák, Janotka (61. Hyčka).
    Náhradníci: Doležal – Avdič, Zavadil, Šumbera, Schuster, Hyčka, Kroupa.

    Rozhodčí: Adámková – Peřina, Paták
    bahis siteleri