Neapol – Chievo 1:1 (kon.) | Lazio – Juventus 1:1 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:1 (1:0)
Juventus FC
Sobota 25.01.2014, 20:45 • Stadio Olimpico, Řím (kapacita: 72 700) • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    Sobotní šlágr je tak u konce a i já se s vámi loučím a přeji vám příjemný zbytek večera! (22:41:58)
     
    Statistiky utkání

    43% Držení míče 57%
    11 Střely celkově 11
    3 Na bránu 3
    0 Rohy 7
     
    Pozoruhodná podívaná na Stadio Olimpico končí. Po velké bitvě, kdy se hra přelévala ze strany na stranu, se oba týmy rozejdou po bodu. Juventus si zaslouží velkou pochvalu, protože přestože odehrál většinu utkání v 10 lidech, tak měl stále hlad po vítězství a nikdy se nevzdal. Stejně jako Lazio zažívá po návratu trenéra Edy Rejy plodné období a dnes ukončili sérii hostů, čítající 12 vítězství po sobě.
     
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Po nepřesném centru do vápna hostů v podání Keity přichází odkop. Hrdina Storari míč pošle, co nejdál od své svatyně.
     
    90
    2 minuty navíc se budou přidávat v závěru utkání.
     
    90
    Po akci Juventusu přišla akce Lazia. Konko zkoušel centrem překvapit obranu hostů, což se mu podařilo, ale matadora v bráně ne. Storari si počíhal na pobídku ze strany, kterou likviduje.
     
    89
    Opět se k míči dostal bojovník ze zálohy Juve Vidal, ten z pár metrů před vápnem vystřelil, ale trefil jen nohy protihráče. Akce střídá akci!
     
    89
    Centr Vidala do vápna neprošel a obrana soupeře jej zametla na aut.
     
    88
    Po Tévezově centru do vápna od praporku domácí fotbalisté urvali míč do své moci a opět s ním mířili na bránu Storariho. Tam si do dobré pozice nabíhal Keita, jenž v době přihrávky stál v ofsajdu a celou akci tak ukončil pomezního zvednutý praporek.
     
    87
    Neuvěřitelný závěr! hra se přelévá ze strany na stranu. Nyní měli obránci Lazia štěstí, když Cana zablokoval ránu Llorenteho z hranice 10 metrů na rohový kop.
     
    86
    Storari si pak musel dávat pozor, aby míč od tyčky neskončil v bráně, naštěstí se mu ale podařilo kulatý nesmysl zkrotit.
     
    85
    Hosté se snažili rozehrát rychle, ale to je stálo draho, protože Biancocelesti ukořistili míč zamířili s ním dopředu. Co se nestalo – měli úplně volnou cestu a novic na hřišti Keita z 20 metrů napálil tyčku!
     
    85
    Klose se dopustil útočného faulu na kapitána hostů Marchisia.
     
    84
    S. S. Lazio střídá: Candreva má dohráno, místo něj přichází bývalý hráč barcelonské juniorky Keita.
     
    83
    Lazio nyní uzavřelo Juve ve své šestnáctce a centry ze strany se pokoušel dostat do vápna. To se jim nepodařilo a navíc se Gonzalez postaral o faul, když na zem poslal Pogbu.
     
    82
    Carlitos Tévez našel na zadní tyčce dvojici nabíhajících hráčů Pogbu s Bonuccim. První jmenovaný ale mířil mimo branku Berishy a jen zuřivě odchází směrem zpátky, aby čelil odkopu.
     
    82
    Argentinec ve službách Juve vybojoval další rohový kop pro svůj tým.
     
    81
    Na druhé straně po výborné pobídce směrem do vápna zachytil míč Vidal, ten z pár metrů namířil míč jen do brankáře Berishy, který jej skvěle vyúhloval a dostal do horší střelecké pozice.

    Jakub Martiňák

    Branky: 27. Candreva (pen.) – 60. Llorente (Lichtsteiner)

    Karty:   58. Biava (LAZ) – 79. Bonucci (JUV)   24. Buffon (JUV)


    S. S. Lazio: Berisha – Biava, Cana, Dias – Cavanda (66. González), Ledesma (C), Biglia, Konko – Candreva (84. Keita), Klose, Hernanes.
    Náhradníci: Strakosha, Marchetti – Ciani, Pereirinha, Freitas, Novaretti, Crecco, Anderson, González, Keita, Perea, Floccari.

    Juventus FC: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Ogbonna – Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah (26. Storari) – Llorente, Tévez.
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Cáceres, Peluso, Pepe, Padoin, Pirlo, Isla, Giovinco, Quagliarella.

    Rozhodčí: D. Massa – M. Barbirati, A. Marzaloni
    bahis siteleri