Č. Budějovice – Žižkov 1:1 (kon.) | Slavia – Liberec 0:1 (kon.) | Třinec – Brno 1:2 (kon.)
Pardubice – Táborsko 0:2 (kon.) | Bohemians 1905 – Ostrava 2:0 (kon.) | Znojmo – Frýdek-Místek 4:1 (kon.)
konec
1. SC Znojmo FK
4:1 (1:1)
FK Frýdek-Místek
Sobota 25.01.2014, 14:05 • TCM - Brno Ivanovice • Tipsport liga
     
    Tímto výsledkem tak končí duel Znojma s Frýdkem a zároveň je tu konec zimní Tipsport ligy. Za rok se budu těšit z brněnských Ivanovic, hezký den a na počtenou. (15:50:18)
     
    Rozhodčí nenastavil ani minutu nad rámec zápasu a ten končí výhrou 4:1. Sledovali jsme zajímavý útočný fotbal plný šancí a koneckonců také gólů. Znojmo projevilo větší kvalitu v útoku a bylo daleko efektivnější v koncovce. Frýdek se ale nemá za co stydět, hrál pětasedmdesát minut vyrovnaný zápas a měl i dobré šance. Ty však neuvyžil.
     
    Konec zápasu.
     
    89
    Doleček uspěl v souboji s Makowským, který se chtěl dostat k hlavičce, ale pomohl si faulem.
     
    87
    Doleček měl plné ruce práce s přetaženým centrem Literáka, míč mu vypadl před brankovou čárou a nakonec ho stihl zachránit a neinkasovat.
     
    85
    Zapalačova rána měla dobré parametry, ale nakonec končí na boční síti Dolečkovy svatyně.
     
    84
    Těsně před vápnem byl faulován Palko a bude z toho dobrá šance pro Frýdek.
     
    82
    Už se pozvolna blíží konec sedmnáctého ročníku zimní Tipsport ligy, Zbrojovka vyhrála 2:1, i Znojmo má nakročeno k vítězství.
     
    81
    Mohlo to být za bůra, Odehnal hlavičkoval sám před Hlaváčem, ten však patý zářez ve své síti nepřipustil a míč vyrazil na roh.
     
    80
    Ještě zhruba deset minut do konce a dá se říct, že se duel pouze dohrává pod taktovkou dnes v oranžových dresech hrajícího Znojma.
     
    78
    Lipina chce ještě s výsledkem něco udělat, zahrávala nyní roh, ale ten před Dolečkem kryje v poslední chvíli Helísek.
     
    77
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Další branka totálně odevzdaného Frýdku. Ten už to bohužel zabalil a inkasuje další direkt. PETER GÁL ANDREZLY ukázal svou šikovnost, prodral se před pokutové území, udělal kličku vyběhnuvšímu brankáři Hlaváčovi a pohodlně zasunul balon počtvrté do sítě.
     
    76
    Mohlo být sníženo, Makowského lob ale končí těsně nad brankou Dolečka, který nahradil Petra Drobisze.
     
    75
    Znojmo právě vstřelilo branku!
    Teď už je troufám si tvrdit hotovo. MILOŠ RELJIĆ našel přetažený centr na levé straně vápna, byl sice v úhlu, ale nikým neobsazen si udělal prostor na střelu. Pro střelce tohoto formátu nebyl problém propálit bezmocného Hlaváče.
     
    74
    Hodně zajímavé momenty jsme sledovali v těchto minutách zápasu, Frýdek bojoval o vyrovnání, ale brankář Znojma podržel svůj tým.
     
    72
    Znojmo bylo teď pod velkým tlakem a mělo co dělat, aby odolalo náporu Makowského. Před ním těsně odvrací na roh David Helísek.
     
    71
    Obrovská šance Frýdku na vyrovnání. Zapalač prošel po pravé straně hřiště a odcentroval na malé vápno, kde byl Marko Milunovič. Tomu se však postavil do cesty Jiří Doleček a zákrokem odpoledne zneškodnil jasnou gólovku.
     
    70
    Ani v tomto případě se nějaká ošemetná situace před Dolečkem nekoná.

    Roman Zajíček

    Branky: 45+1. Odehnal, 61. Reljić, 75. Reljić, 77. Andrezly – 19. Makowský


    1. SC Znojmo FK: Drobisz (46. Doleček) – Mudra, Hnaníček (C), Odehnal, Helísek – Lacko, Buchta (46. Glasnovič) – Gál Andrezly, Reljić, Crnkić (46. Faouzi) – Vašíček.
    Náhradníci: Doleček – Glasnovič, Faouzi, Jonov.

    FK Frýdek-Místek: Hlaváč – Uvíra (46. Švrček), Coufal, Židek (46.Milunovič), Literák (C), Zapalač, Mozol (60. Uvíra), Cigánek (46. Palko), Makowský, Vašeta, Kovařík.
    Náhradníci: Prepsl – Švrček, Milunovič, Palko.

    Rozhodčí: Zelinka – Dobrovolný, Hájek.
    bahis siteleri