NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 07.02.2014, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Minnesota však přežila útok Predators a následně se pustili domácí do útoku, kde krosčekoval Pariseho Shea Weber (NSH), jenž tak putuje na dvě minuty na trestnou.
     
    49:23
    Je tu další vyloučení domácích. Nino Niederreiter (MNS) napodobil svého spoluhráče, a tak podrazil jednoho z hostů v jejich obranné třetině, a dostává tak dvouminutový trest za podražení.
     
    44:40
    Predators budou konečně hrát svou první přesilovou hru, protože ve svém útočném pásmu podrazil Dany Heatley (MNS) jednoho z obránců Preds, a tak dostává dvouminutový trest.
     
    35:00
    Predators znovu putují na trestnou lavici. Victor Bartley (NSH) se provinil hákováním, a tak dostává dvouminutový trest. Po reklamní přestávce bude hrát Minnesota již svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    22:15
    Minnesota bude hrát další přesilovou hru, protože na dvě minuty za nedovolené bránění putuje na trestnou Beck (NSH).
     
    12:11
    V útočném pásmu se provinil Rich Clune (NSH), který fauloval jednoho z domácích obránců, a tak bude hrát Minnesota první přesilovou hru v utkání.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Brodin (Niederreiter), 14. Parise (Heatley, Pominville), 63. Niederreiter (Brodziak, Spurgeon) – 6. Smith (Hutton), 28. Smith (Bartley)


    Minnesota Wild: Kuemper (Gustafsson) – Suter, Spurgeon, Brodin, Prosser, Ballard, Stoner – Parise, Granlund, Pominville – Zucker, Coyle, Heatley – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Mitchell, Haula, Fontaine.
    Trenér: Mike Yeo.

    Nashville Predators: Hutton (Dubnyk) – Josi, Weber, Del Zotto, Jones, Ekholm, Ellis – Bourque, Legwand, Smith – Hornqvist, Fisher, Nystrom – Moser, Wilson, Beck – Clune, Cullen, Gaustad.
    Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: St. Pierre, Watson – Galloway, Murphy

    Diváci: 18 766
    bahis siteleri