NY Islanders – Calgary 2:4 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 1:2 (kon.) | Philadelphia – Colorado 3:1 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 5:2 (kon.) | Ottawa – Buffalo 3:2 (kon.)
Tampa – Toronto 1:4 (kon.) | Florida – Detroit 1:3 (kon.) | St. Louis – Boston 3:2 (po pr.)
Minnesota – Nashville 3:2 (po pr.) | Los Angeles – Columbus 2:1 (po pr.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:2 (2:1, 0:1, 0:0 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 07.02.2014, 02:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    62:16
    Minnesota právě vstřelila branku!
    NINO NIEDERREITER dokázal získat puk ve vlastním obranném pásmu a následně jej vyvezl až do útoku, kde zkusil vystřelit přes bránícího Josiho a jeho střela zapadnula do pravého růžku Huttonovy brány. Asistence: Kyle Brodziak, Jared Spurgeon.
     
    27:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Legwand zatlačil v rohu kluziště na obránce Wild, který následně poslal puk podél mantinelu přímo na hůl Bartleyho, jenž vystřelil a jeho pokus ještě tečoval CRAIG SMITH a puk odrazil od břevna do brány Wild. Asistence: Victor Bartley.
     
    13:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Wild využívají přesilovou hru! Heatley dostal pas mezi kruhy, kde jej ještě posunul na levou stranu ZACHU PARISEMU, jenž měl na svou střelu dostatek času a následně poslal kotouč přesně do levého růžku Huttonovy brány. Asistence: Dany Heatley, Jason Pominville.
     
    05:50
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak to byla obrovská chyba domácího brankáře! CRAIG SMITH získal puk ve svém obranném pásmu a dostal se s ním až přes útočnou modrou, odkud vystřelil na Kuempera, kterému však puk vypadl a důrazný útočník Predators dokázal následně kotouč dopravit do zcela prázdné brány. Asistence: Carter Hutton.
     
    04:05
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Niederreiter dokázal získat puk v útočním pásmu Wild, kde následně poslal puk do jízdy JONASU BRODINOVI, jenž střelou k levé tyči posílá Wild do vedení. Asistence: Nino Niederreiter.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 5. Brodin (Niederreiter), 14. Parise (Heatley, Pominville), 63. Niederreiter (Brodziak, Spurgeon) – 6. Smith (Hutton), 28. Smith (Bartley)


    Minnesota Wild: Kuemper (Gustafsson) – Suter, Spurgeon, Brodin, Prosser, Ballard, Stoner – Parise, Granlund, Pominville – Zucker, Coyle, Heatley – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Mitchell, Haula, Fontaine.
    Trenér: Mike Yeo.

    Nashville Predators: Hutton (Dubnyk) – Josi, Weber, Del Zotto, Jones, Ekholm, Ellis – Bourque, Legwand, Smith – Hornqvist, Fisher, Nystrom – Moser, Wilson, Beck – Clune, Cullen, Gaustad.
    Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: St. Pierre, Watson – Galloway, Murphy

    Diváci: 18 766
    bahis siteleri