Sparta – Vítkovice 4:5 (kon.) | Ostrava – Tatran 5:9 (kon.) | Bohemians – Kladno 15:2 (kon.)
Liberec – Bulldogs 1:10 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
15:2 (3:2, 5:0, 7:0)
Kanonýři Kladno
Neděle 09.02.2014, 18:00 • SH TJ Tatran Střešovice • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    59:08
    Přívara dostává trest na 5 minut za hru vysokou holí, když zasáhl Kozáka do hlavy.
     
    57:19
    Kindl je tak vyloučen na 2 minuty za sekání.
     
    57:19
    Kladno musí vypít zřejmě kalich hořkosti až do dna. Po faulu Kindla uvidíme i trestné střílení.
     
    56:42
    Bohemians právě vstřelili branku! Šimek je dnes k nezastavení. Branek má už ale dost a tak se rozhodl přihrát BOJTĚCHOVI BAGINOVI, jenž neměl sebemenší problém trefit prázdnou branku. Asistence: Martin Šimek.
     
    56:22
    Bohemians právě vstřelili branku! Höffer z vlastní poloviny našel úplně volného VIKTORA KOPECKÉHO, který pouze tečoval míček za záda Pošty. Asistence: Aleš Höffer.
     
    55:13
    Bohemians právě vstřelili branku! Zelenobílí zřejmě nechtějí zastavit svůj stroj na branky a stále pokračují. VOJTĚCH BAGIN tentokrát zamířil milimetrově k tyči, kde neměl Pošta žádnou šanci na úspěch. Asistence: Martin Kisugite.
     
    52:41
    Bohemians právě vstřelili branku! Hned založil protiútok který končí gólem. Po ose Rytych – Šárka se dostal míček ke komu jinému ne MARTINU ŠIMKOVI, jenž vsítil úctyhodný šestý gól v zápase a k vidění je tak zřídka vídatelný double hattrick. Asistence: Jakub Šárka.
     
    48:43
    Uvidíme také početní výhodu Kladna. Za sekání usedá Kordoš (BHS).
     
    48:26
    Bohemians právě vstřelili branku! Duo M. Šimek – Kisugite si dnes libuje v přesilovkách a využívá i třetí přesilovou hru domácích, Trpělivou kombinací dospěla Bohemka k jedenáctému gólu, o který se postaral MARTIN KISUGITE. Asistence: Martin Šimek.
     
    47:45
    Pacan dostává 2 minuty nepodmíněně za nedovolené bránění.
     
    43:39
    Bohemians právě vstřelili branku! Gól s pořadovým číslem 10 přichází hned vzápětí. Střelou ze střední vzdálenosti se do utkání zapisuje také MAREK ZAPLETAL. Asistence: Jakub Kordoš.
     
    42:48
    Bohemians právě vstřelili branku! Domácím trpělivost vyšla. První střela na bránu ve třetí třetině a hned je gólová. Po Baginově asistence dává svůj již pátý gól střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    38:39
    Bohemians právě vstřelili branku! Středočeši začínají odpadat fyzicky a domácí tým tak přidává další branku, kterou zařídil MARTIN ŠIMEK, jenž si dokázal se Šárkou pěkně pohrát s hostujícím brankářem a zakončil do prázdné branky. Asistence: Jakub Šárka.
     
    37:17
    Bohemians právě vstřelili branku! Šimek dokázal ukořistit míček těsně za půlkou a poslal ho na perfektně naběhnutého VIKTORA KOPECKÉHO, který napodruhé dokázal překonat Němečka. Asistence: David Šimek.
     
    31:19
    Bohemians právě vstřelili branku! Vzápětí přidávají domácí branku, kterou jim ale připravili sami hosté. Syrovátko namazal VOJTĚCHOVI BAGINOVI, jenž měl lehkou úlohu před Němečkem a rozvlnil za ním síť již pošesté. Bez asistence.
     
    30:36
    Bohemians právě vstřelili branku! Spolupráce dua Bohemky opět zafungovala. Tentokrát ale vrátil gólovou přihrávku Kisugite MARTINU ŠIMKOVI, jenž tak zkompletovává hattrick. Asistence: Martin Kisugite.
     
    28:56
    Za nedovolené bránění je vyloučen hostující Hanzlík.
     
    28:23
    Prošek se krásně uvolnil a trefil tyč. Rytych se nestačil ani ohlédnout.
     
    25:43
    Bohemians právě vstřelili branku! Následně ale ukázal nádhernou křižnou přihrávku na VIKTORA KOPECKÉHO, který tak vrací domácím dvoubrankové vedení. Asistence: Martin Šimek.
     
    24:12
    Do čtyř jde také Kladno. Za špatné střídání odpyká trest Tluchoř.
     
    21:12
    Druhá přesilovka pro Kladno. Höffer dostává 2 minuty nepodmíněně za nedovolené bránění.
     
    20:13
    Hned na úvod je k vidění tyčka od Šimka.
     
    19:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši ale stihli odpovědět ještě do sirény. Wild našel na velkém brankovišti volného FILIPA PACANA, který poslal míček tam, kam se patří. Asistence: Jan Wild.
     
    19:14
    Bohemians právě vstřelili branku! Kisugite našel přes celé hřiště MARTINA ŠIMKA, jemuž nedělalo problém poslat míček do prázdné branky. Asistence: Martin Kisugite.
     
    14:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Po skončení přesilovky se ale Kladno prosazuje. Kombinaci zakončil po přihrávce Kindla DUŠAN PŘÍVARA. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    12:37
    Kladno dlouho kombinovalo s míčkem, až si vynutilo faul Kopeckého, který už to nevydržel a sekl do Přívary.
     
    10:00
    Bohemians právě vstřelili branku! Hned vzápětí domácí založili protiútok, který končím gólem. Po přihrávce Kisugiteho se prosazuje MARTIN ŠIMEK. Asistence: Martin Kisugite.
     
    0:40
    Bohemians právě vstřelili branku! Hned na úvod krásná kombinace domácího celku na jeden dotek. Šimek našel před brankou JAKUBA ŠÁRKU, kterému pouze stačilo nastavit hůl do Šimkovy nahrávky, aby míček nasměroval do brány. Asistence: Martin Šimek.

    Branky a nahrávky: 1. Šárka (M. Šimek), 10. M. Šimek (Kisugite), 20. M. Šimek (Kisugite), 26. Kopecký (M. Šimek), 31. M. Šimek (Kisugite), 32. Bagin, 38. Kopecký (D. Šimek), 39. M. Šimek (Šárka), 43. Šimek (Bagin), 44. Zapletal (Kordoš), 49. Kisugite (M. Šimek), 53. Šimek (Šárka), 56. Bagin (Kisugite), 57. Kopecký (Höffer), 57. Bagin (M. Šimek) – 15. Přívara (Kindl), 20. Pacan (Wild)


    FbŠ Bohemians: Rytych (Mück) – Forman, Kuncman, Čihák, Chlumský, Höffer – M. Šimek, Bagin, Kordoš, Zapletal, D. Šimek, Poláček, Kozák, Růžek, Šárka, Zezulka.
    Kanonýři Kladno: Němeček (41. Pošta) – Hanzlík, Tlučhoř, Syrovátko, Wild, Přívara, Fořt, Pacan, Nováček, Lacko, Prošek, Kindl, Louvar.

    Rozhodčí: Pangerl František, Šedivý Jiří
    bahis siteleri