Bohemians - NE – ELITE PRAHA 6:3 (kon.) | Olomouc – Tatran 5:7 (kon.) | Vítkovice – Židenice 5:0 (kon.)
Jihlava – Bonusia Ostrava 10:5 (kon.) | Chodov – Liberec 7:5 (kon.)
konec
FBS Olomouc
5:7 (2:2, 1:2, 2:3)
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
Neděle 09.02.2014, 16:00 • SH Čajkaréna Olomouc • ČEZ Extraliga žen
     
    59:54
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Nedáš – dostaneš. Kramperová poslala míček na ADÉLU ZABAVSKOU, která střílí svůj druhý gól v zápase a potvrzuje vítězství Tatranu.
     
    59:42
    Peřinová odmítá vyrovnání, když promáchla v brankovišti před odkrytou brankou.
     
    58:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kontaktního gólu se ale domácí dočkaly – PETRA KAMÍNKOVÁ dotlačila míček z brankoviště až za záda Blahutové a je to už jen o gól.
    TIME OUT si bere nyní domácí trenér.
     
    58:40
    ...kterou domácí rozehrály výborně a míček šel na znovu sbíhající Zamazalovou, která trestuhodně míjí branku!
     
    55:50
    Velká šance Olomuce, kdy opět Čechovská nahrávala sbíhající Zamazalové do brankoviště. Ta míček ale dostala opravdu jen těsně před lehající Blahutovou a už nestihla míček dostatečně zvednout. Brankářka jej tedy vyrazila mimo branku.
     
    51:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc přece jen snižuje, po chybě hostí v rozehrávce se k míčku u mantinelu dostala Michaela Čechovská, která přesnou nahrávkou našla výborně se uvolňující MONIKU ZAMAZALOVOU, která přesnou ranou snižuje na 4:6.
     
    50:21
    Střešovice právě vstřelily branku!
    A je to už o tři góly, Tatran dokáže důraznou hrou ze svých šancí vytěžit více než domácí. BARBORA ČERVOVÁ toto právě dokázala šestou brankou svého týmu!
     
    47:44
    Obrovská šance Zamazalové, která se uvolnila v brankovišti, poté co jí její spoluhráčka udělala odstavením soupeřky prostor, ale olomoucká střelkyně trefila pouze tuto bránicí dvojici.
     
    43:56
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Nevypadá to! Tatran totiž opět zvyšuje, se štěstím se z brankoviště prosadila BARBORA ZABAVSKÁ.
     
    34:21
    Tatran je nyní nebezpečnější a lepší, Nemravová se nyní uvolnila na brankovišti domácích a bekhendem nebezpečně ohrozila dosavadní gólový účet zápasu!
     
    31:33
    Střešovice právě vstřelily branku!
    S góly se nyní roztrhl pomyslný pytel – v brankovišti se najednou objevily tři hráčky v červeném a přesnou ranou do sítě Starečkové vrací vedení na stranu Střešovic PETRA BROTÁNKOVÁ!
     
    30:23
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MONIKA ZAMAZALOVÁ přízemní ranou přes bránicí hráčky překvapila a prostřelila Blahutovou a vrací Olomouci naději zisku bodů!
     
    28:51
    Střešovice právě vstřelily branku!
    LUCIE DENKOVÁ krásnou ranou z poloviny hřiště vymetla pavouky v levém horním rohu branky Starečkové. Této střele předcházela situace 2 na 2, kterou sice domácí obrana eliminovala, ale následnou ránu Denkové už zachytit žádná z hráček domácích nezvládla.
     
    26:15
    Málem jsme zde měli změnu skóre – Chaloupková (TAT) střílela na branku Starečkové z bezprostřední blízkosti a domácí brankářka míček neudržela a ten odskákal velmi těsně vedle pravé tyčky její branky!
     
    18:09
    Dobré naběhnutí bylo základem pro velkou šanci Kramperové (TAT), která se ocitla tváří v tvář Starečkové – míček ale z brankoviště nedokázala za záda domácí brankářky dostat.
     
    12:38
    Velice pěkná kombinace Tatranu, který z obranného pásma dostal míček třemi nahrávkami z první až na sbíhající Zabavskou před branku Olomouce, ta ale míček netrefila dobře.
     
    11:49
    Střešovice právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno! LUCIE CHALOUPKOVÁ vytáhla míček z vlastní obrany a skákavou střelou z poloviny hřiště dokázala dostat míček za záda Starečkové.
     
    8:07
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Tatran se rozhodně nevzdává, z úvodního šoku se hráčky otřepaly a MARKÉTA HRYCEJOVÁ individuálním průnikem snižuje!
     
    1:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ihned po buly zvyšuje důrazná JITKA OHÁŇKOVÁ na 2:0!
     
    1:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme tady první gól! Zabavská (TAT) učebnicovým námazem umožnila vstřelit TEREZE PEŘINOVÉ první gól zápasu. Olomoucká hráčka naprosto neobsazená na brankovišti pohodlně bekhendem otevřela skóre.

    Petr Dadej


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Peřinová, 2. Oháňková (Zamazalová), 31. Zamazalová (Pavlíková), 52. Zamazalová (Čechovská), 59. Kamínková (Machů) – 9. Hrycejová, 12. Chaloupková (Veřmiřovská), 29. Denková (Tvrzová), 32. Brotánková (Zehrerová), 44. Zabavská (Nemravová), 51. Červová, 60. Zabavská (Kramperová)


    FBS Olomouc: 1 (G) Davidová Jarmila, 2 Reimerová Tereza, 4 Pavlíková Alice, 5 Peřinová Tereza, 7 Sklenářová Alena, 10 Oháňková Jitka, 11 Machů Lucie, 12 Kamínková Petra, 14 Zamazalová Monika, 16 Čechovská Michaela, 23 Lišková Jana, 44 (G) Starečková Ivana
    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: 2 (G) Blahutová Kateřina, 4 Perlíková Helena, 9 Brabcová Lucie, 18 Zehrerová Adéla, 19 Nemravová Andrea, 22 Veřmiřovská Hana, 31 Tvrzová Andrea, 37 Hrycejová Markéta, 44 Zabavská Barbora, 71 Chaloupková Lucie, 77 Červová Barbora, 89 Brotánková Petra, 95 Kramperová Adéla, 98 Denková Lucie

    Rozhodčí: Tomáš Podlesný a Martin Petřík

    Diváci: 49
    bahis siteleri