Bohemians - NE – ELITE PRAHA 6:3 (kon.) | Olomouc – Tatran 5:7 (kon.) | Vítkovice – Židenice 5:0 (kon.)
Jihlava – Bonusia Ostrava 10:5 (kon.) | Chodov – Liberec 7:5 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
6:3 (4:1, 1:0, 1:2)
ELITE PRAHA
Neděle 09.02.2014, 15:00 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    49:34
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Hostující tým přetavuje svou aktivitu ve třetí gól. Chvátalová vyřešila brejkovou situaci přihrávku na druhou stranu VERONICE ZITTOVÉ, která zamířila milimetrově k tyč. Asistence: Tereza Chvátalová.
     
    45:06
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Početní výhoda poměrně rychle využita. Košturiaková se dokázala odpoutat od soupeřky a přihrála volné VERONICE ZITTOVÉ, jež trefila perfektně prostor mezi třemi tyčemi. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    42:03
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už se ale domácí celek raduje. ADÉLA BOČANOVÁ, která dostala až moc k prostoru k doražení vlastní střely. Bez asistence.
     
    31:27
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    černá ale dokázala získat míček do svojí moci a ihned vyslala na zteč GABRIELU ŽŮRKOVOU, které sice svůj únik napoprvé neproměnila, ale z následné dorážky se jí už povedlo dostat míček za Gécovou. Asistence: Nikola Černá.
     
    16:13
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Pěkně teď rozehrály svěřenkyně Michala Jedličky. Nemravová předložila na půlku pocukrovanou přihrávku NIKOLE ČERNÉ, která vystřelila hokejovým golfem přímo k tyči. Gécová byla bez šance. Asistence: Petra Nemravová.
     
    14:34
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Šindelářová z rohu našla na půlce volnou BARBARU JELÍNKOVOU, jejíž skákavá střela překvapila domácí gólmanku a míček tak skončil za jejími zády. Asistence: Lucie Šindelářová.
     
    7:55
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A právě faulovaná hráčka odpověděla nejlepším možným způsobem, když zužitkovala přihrávku Bočanové k vyběhnutí a navýšení skóre domácích již na 3:0. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    2:39
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Zelenobílé ženy bleskově odskakují ELITE na 2:0. O druhou branku Bohemky se z prostoru brankoviště postarala ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    1:56
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácím vzápětí ale vychází akce 2 na 1. Chelstowská na sebe navázala beka a poté poslala míček na ELIŠKU KŘÍŽOVOU, která zamířila přesně k tyči. Asistence: Katarzyna Chelstowská.


    Hledáme zpravodaje pro tým ELITE PRAHA. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 2. Křížová (Chelstowská), 3. Bočanová (Hyršlová), 8. Žůrková (Bočanová), 17. Černá (Nemravová), 32. Žůrková (Černá), 43. Bočanová – 15. Jelínková (Šindelářová), 46. Zittová (Košturiaková), 50. Zittová (Chvátalová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Christiánová (Brunclíková) – Vavrečková, Chelstowska, Černá, Burdová – Jelínková, Hyršlová (C), Nguyenová, Žůrková, Křížová, Nemravová, Surá, Šmídová, Reischová, Poláková, Vojnarová, Satýnková, Bočanová.
    ELITE PRAHA: Gécová (Šimsová) – Chvátalová, Jelínková, Šindelářová, Vranová, Zimina, Marešová, Zikmundová, Nosková, Košturiaková, Kadučáková, Stará, Velechovská Radová, Veselá (C), Domonkosová, Müllerová, Zittová.

    Rozhodčí: Kostínek Tomáš, Reichelt Martin

    Diváci: 96
    bahis siteleri