Slavia – Zlín 5:4 (kon.) | Č. Budějovice – Jihlava 4:2 (kon.) | Kladno – Vítkovice 5:4 (2:0 po s.n.)
HC Plzeň – Třinec 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:3 (po pr.) | Sparta – Vsetín 4:3 (po pr.)
HC Litvínov – Pardubice 1:0 (1:0 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
5:4 (0:1, 2:3, 3:0)
Berani Zlín
Sobota 15.02.2014, 12:00DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Andres u mantinelu vybojoval kotouč pro RONALDA KNOTA, který se na modré napřáhl a poslal kotouč přímo k tyči! Asistence: Tomáš Andres.
     
    43:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po souboji na modré se puk odrazil k TOMÁŠI TÖRÖKOVI, který sice první střelu poslal do Halody. Ten ale puk vyrazil jen před sebe a od TÖRÖKA se puk odrazil do sítě! Bez asistence.
     
    42:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní vytvořili rychlý kolotoč, během kterého si několikrát vyměnili puk. Celou akci zakončil střelou mezi Halodovy betony FILIP HLINKA! Asistence: Václav Tomek a Tomáš Moravec.
     
    38:00
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sešívaná obrana propadla, čehož využil PAVEL SEDLÁČEK, který si z levé strany najel před branku a po kličce propasíroval puk mezi Novákovými betony! Asistence: Martin Gremlica.
     
    33:47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově otáčí stav zápasu! Po střele Karoly zůstal nepokrytý LUMÍR GALUŠKA, který doklepl puk do sítě! Asistence: Daniel Karola a Michal Hlaváč.
     
    32:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byl LUKÁŠ BUCHTA úspěšnější a svoji ránu nasměroval přesně do horního růžku! Asistence: Michal Popelka.
     
    30:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    V poslední vteřině přesilovky domácí otáčí skóre zápasu! Špatnou rozehrávku využil Jedlička, který přihrál LUBOŠI BRZÁKOVI a ten se bekhendem trefil přesně pod víko! Asistence: Jakub Jedlička.
     
    28:19
    Slavia právě vstřelila branku!
    Ječný parádně objel branku a snažil se zasunout puk do sítě. Úspěšný byl až z dorážky PATRIK ČERVENÝ! Asistence: Filip Ječný a Tomáš Török.
     
    03:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru! Pokus Karoly vypadl Novákovi z lapačky a nejblíže byl RICHARD KOBYLÍK, který dorazil volný puk do odkryté klece! Asistence: Daniel Karola a Dominik Matula.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 29. Červený (Ječný, Török), 31. Brzák (Jedlička), 43. Hlinka (Tomek, Moravec), 44. Török, 60. Knot (Andres) – 4. Kobylík (Karola, Matula), 33. Buchta (Popelka), 34. Galuška (Karola, Hlaváč), 38. Sedláček (Gremlica)


    HC Slavia Praha: D. Novák – M. Novák, Mašín, Saňa, Hochel, Knot, Löbl, Drahorád, Leština, Bureš – Červený, Kellerstein, Török, Patzelt, Ječný, Brzák, Hlinka, Jedlička, Tomek, Andres, Moravec
    Berani Zlín: Haloda – Řezáč, Stuchlík, Macharáček, Kobylík, Kužílek, Andrýsek, Buchta, Velčovský – Hlaváč, Dalajka, Gremlica, Vyoral, Karola, Hladiš, Popelka, Stránský, Galuška, Matula, Sedláček
    bahis siteleri