Mladá Boleslav – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Písek – Havířov 0:7 (kon.) | K. Vary – Pardubice 5:1 (kon.)
Jihlava – Chomutov 1:3 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Zlín – Liberec 5:6 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 2:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:6 (kon.)
Letňany – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
HC Slavia Praha
Sobota 15.02.2014, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:10
    Slavíček míří ven z brány, domácí v šesti!
     
    53:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se prosazuje v oslabení a stahuje náskok soupeře znovu na jednu branku. Po pravém křídle unikl všem hráčům MARTIN BIOLEK a sám proti Sochůrkovi se bekhendovým zakončením mezi betony nemýlil. Kometa je zpět ve hře o body. Bez asistence.
     
    53:19
    Přesilovka pro hosty. Za podražení je vyloučen Marcello (KOM). To je další komplikace pro Kometu.
     
    51:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté navyšují své vedení, teď již to bude pro Kometu velmi složité. Ihned po buly se ke střele dostal Hyršl, jeho pokus před Slavíčkem nadzvedl PETR JOSEFUS a puk zaplul do brněnské brány. Asistence: Aleš Hyršl, Petr Tejral.
     
    49:18
    Obrovská šance Komety na vyrovnání! Dymáček v úniku dva na nikoho přenechal puk na levém křídle Garčicovi, který ovšem nedokázal zavěsit přesně.
     
    41:12
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa se na začátku třetí třetiny dostává na dostřel soupeři. LUBOŠ HORKÝ se následně dostal ke druhému puku, tentokrát z mezikruží propálil vše, co mu stálo v cestě. Kometa je tak zpátky ve hře. Asistence: Jan Dufek.
     
    38:18
    Mareček (SLA) je vyloučen za hákování.
     
    38:17
    Ve výhodě přeskočil puk hokejku Havlátovi, který stál v ideální pozici mezi kruhy. Bude se ale vylučovat.
     
    35:43
    Zohorna nejprve dostal desetiminutový trest za nesportovní chování, při cestě na trestnou lavičku ještě třískl rozzuřením hokejkou o mantinel a inkasuje trest do konce utkání.
     
    35:43
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia navyšuje své vedení v dvojnásobné přesilovce! Zohorna se v útočném pásmu dral do šance, zakončit však kvůli obránci Slavie nedokázal. Na druhé straně se hosté utrhli do rychlého brejku tři na jednoho, který střelou mezi betony zakončil PETR TEJRAL. Slavíček byl tentokrát bez šance. Zohorna se navíc vyžadoval od sudích odpískání faulu na svoji osobu, celou situaci nedobruslil a navíc inkasuje osobní trest. Asistence: Aleš Hyršl, Martin Weinhold.
     
    34:37
    Kometa jde do tří! Za nedovolené bránění je vyloučen Sedláček (KOM). Přísné vyloučení a ještě složitější situace pro Kometu. Ve třech se totiž bude bránit minutu a 53 vteřin.
     
    34:30
    Šnajnar (KOM) je vyloučen za faul kolenem.
     
    32:15
    Vzájemné vyloučení na obou stranách. Za držení putují na trestnou lavici Denk (KOM) a Novák (SLA). Hraje se 4 na 4.
     
    29:25
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia se dostává do vedení! Z levého křídla si na kruh vybruslil PETR JOSEFUS, který chtěl spíše nahozením získat buly pro svůj tým. Slavíček na jeho pokus po ledě dobře viděl, nakonec mu ale propadl do brány. Úvodní branka duelu tak jde na částečně vrub brněnského gólmana. Asistence: Aleš Hyršl a Tadeáš Hejda.
     
    29:08
    Na vyhozený puk si vyjel hostující brankář ven ze své brány, rozehrávkou ale trefil jen svého spoluhráče Nováka, od kterého se puk málem odrazil do prázdné brány!
     
    28:12
    Nohel nabral ve středním pásmu rychlost, projel mezi dvěma obránci, sám proti Sochůrkovi ale mířil nad! Velká šance Komety zůstává nevyužita.
     
    24:48
    Kolář dostal puk mezi kruhy, z první ale nezamířil přesně. Následně se o dorážku snažil Mareček, jeho pokus však zlikvidoval Slavíček.
     
    18:49
    Denk se z levého křídla natlačil až před brankáře hostí, bekhendem mu ale poslal puk jen do betonů. Velká šance tak i na straně domácího celku!
     
    17:33
    Největší šance hostí v zápase! Puk před bránu dostal osamocený Mareček, v ideální střelecké pozici ale nedokázal překonat brněnského brankáře Slavíčka. Ten se roztáhl po brankové čáře a ucpal veškerý prostor.
     
    10:39
    První přesilovka pro Kometu. Hejda (SLA) je vyloučen za zdržování hry.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 42. Horký (Dufek), 54. Biolek – 30. Josefus (Hyršl, Hejda), 36. Tejral (Hyršl, Weinhold), 52. Josefus (Hyršl, Tejral)


    HC Kometa Brno: Slavíček – Mikyska, Sedláček, Marcello, Švejda, Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš, Zukal – Nohel, Zohorna, Dvořák, Havránek, Denk, Biolek, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Hroudný, Havlát.
    HC Slavia Praha: Sochůrek – Zderadička, Weinhold, Kottek, Hejda, Krejčí – Tejral, Novák, Heldák, Hyršl, Mušo, Vyskočil, Kolář, Josefus, Mareček, Furch, Šmerha, Maňas.
    bahis siteleri