Mladá Boleslav – Poruba 2011 0:2 (kon.) | Písek – Havířov 0:7 (kon.) | K. Vary – Pardubice 5:1 (kon.)
Jihlava – Chomutov 1:3 (kon.) | Třinec – HC Plzeň 4:1 (kon.) | Zlín – Liberec 5:6 (kon.)
Kometa Brno – Slavia 2:3 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 2:4 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:6 (kon.)
Letňany – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 3:2 (kon.)
konec
IHC Králové Písek
0:7 (0:0, 0:3, 0:4)
AZ Havířov
Sobota 15.02.2014, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    58:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Bednář mohl při útočné akci zakončovat, ale všimnul si lépe postaveného RADKA POŘÍZKA, který uklidil puk do prázdné brány, trefil se přesně pod víko – 0:7. Asistence: Lukáš Bednář, David Chroboček.
     
    56:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hostům to nestačí a přidávají šestý gól. Orság přihrával z pravé strany mezi kruhy FILIPU KISSOVI, který střelou z první zakončoval do poloodkryté klece – 0:6. Asistence: Jakub Orság, Lukáš Bednář.
     
    54:12
    Havířov právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Hendrych přihrál do jízdy LUKÁŠI BEDNÁŘOVI, který se dostal do samostatného úniku. Sólo zakončil přesnou střelou k pravé tyči – 0:5. Asistence: Jakub Hendrych, Jakub Dudek.
     
    44:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští se pro změnu prosadili v signalizované výhodě. Orság přihrál ERICHU POLAKOVI před bránu a druhý jmenovaný překonal domácího brankáře střelou mezi betony – 0:4. Asistence: Jakub Orság, Jakub Hendrych.
     
    35:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovští jdou do tříbrankového trháku. Svou druhou branku v utkání zaznamenal KRYŠTOF FEJKO – 0:3. Bez asistence.
     
    30:57
    Havířov právě vstřelil branku!
    Úplně stejná situace jako při první brance. Havířov se prosazuje krátce po skončení přesilové hry. Fogl neudržel střelu Chrobočka pod rukavicí a KRYŠTOF FEJKO dorazil kotouč do brány – 0:2. Asistence: David Chroboček.
     
    20:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté sice přesilovou hru nevyužili, ale prosadili se krátce poté. Střela RADKA POŘÍZKA z levé strany propadla až za záda píseckého brankáře – 0:1. Asistence: Lukáš Bednář.

    Tomáš Němec

    Branky a nahrávky: 21. Pořízek (Bednář), 31. Fejko (Chroboček), 36. Fejko, 45. Polak (Orság), 55. Bednář (Hendrych, Dudek), 57. Kiss (Orság, Bednář), 59. Pořízek (Bednář, Chroboček)


    IHC Králové Písek: Fogl (Hauser) – Červinský, Hanus, Koutenský, Turek, Sentenský, Kadlec, Jiří Šergl – Jan Šergl, Točík, Marcilis, Bednařík, Skala, Rod, Bárta, Pokorný, Pixa, Strnad.
    AZ Havířov: Šimeček (Sonnek) – Chroboček, Dudek, Ďurkáč, Šteffko, Heinzl, Kiss – Pořízek, Bednář, Fejko, Orság, Kurovský, Hendrych, Rzekanowski, Pacas, Moravčík, Sap, Polak.

    Rozhodčí: Pražák – Zíka, Němec.
    bahis siteleri