Trnava – Prešov 4:1 (kon.) | Bardejov – Spišská N. Ves 9:2 (kon.) | Senica – Lipt. Mikuláš 2:5 (kon.)
Detva – Michalovce 1:2 (kon.)
konec
HK Gladiators Trnava
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
HC Prešov 07
sk Sobota 15.02.2014, 17:00 • Zimný štadión Trnava • 1. liga play-off (SR)
Partner:
     
    54:36
    Prešov dal gól!
    Z gólu hostia akoby ani nemali radosť. Sabol výbornou prihrávkou pred bránou našiel KRISTIÁNA HORVÁTA, ktorý puk poslal Hálovi pod brvno.
    Asistencia: Ľubomír Sabol.
     
    49:05
    Trnava dala gól!
    Tak toto by sa v play-off a zvlášť tak skúseným brankárom ako je Marton stávať nemalo! ROMAN JURÁK zachytil puk za bránou a videl, že pred ňou je priestor ako hrom, pomaličky sa stočil na kruh a následne puk potiahol viac na stred, tak pomaly, že toto by prečítal a vykryl aj jednooký s jednou rukou, ale Ejem absolútne nepomohol a Marton inkasuje strelu do vinkla!
    Asistencie: Michal Dudáš a Martin Čunderlík.
     
    45:52
    Trnava dala gól!
    Opäť ukážková presilovková kombinácia domácich, ktorí sa tešia už z tretieho gólu a toto už Prešov zrejme nerozchodí. Do prázdnej brány puk dopravil pri pravej žrdi stojaci ROMAN JURÁK.
    Asistencie: Michal Dudáš a Marek Hronec.
     
    38:39
    Trnava dala gól!
    Pekná spolupráca v predbránkovom priestore a PETER TROKAN využíva presilovú hru strelou z prvej!
    Asistencie: Martin Baran a Dávid Schmidt.
     
    28:12
    Trnava dala gól!
    Výborná prihrávka Leza a MARTIN BARAN sa dostal prakticky do nájazdu, stiahol sa z pravého kruhu na ľavú stranu a Martona prekonal cez lapačku!
    Asistencia: Anton Lezo.

    Dominika Haršáni Handzušová

    Branky a nahrávky: 29. Baran (Lezo), 39. Trokan (Baran, Schmidt), 46. Jurák (Dudáš, Hronec), 50. Jurák (Dudáš, Čunderlík) – 55. Horvát (Sabol)


    HK Gladiators Trnava: Hála – Reho, Poláček, Marek Hronec, Hluch, Valjent, Loydl, U. Demo – R. Jurák, M. Čunderlík, Trokan – Lisoň, Lezo, M. Baran – Kluka, D. Schmidt, Kovaľ – P. Hano, Milan Grman, Mi. Dudáš – D. Rosa.
    HC Prešov 07: Marton – M. Tkáč, Malina, Ejem, R. Slávik, Ivančo, B. Ružička, Brcko, Tupý – Halás, Ľ. Sabol, Kohutiar – Podsedlý, J. Prokop, Krempaský – Knap, Tomčák, Kivader – K. Horvát, Themár, Matúš Paločko.

    Rozhodčí: Bachúrik – Valo, Vido

    Diváci: 928
    bahis siteleri