Finsko – Švédsko 2:4 (kon.) | Švýcarsko – Rusko 2:0 (kon.)
konec
Finsko
2:4 (0:0, 1:0, 1:4)
Švédsko
Sobota 15.02.2014, 09:00 • Šajba aréna, Soči • Olympijské hry - ženy
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    59:20
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    O postupujícím je definitivně rozhodnuto, Švédky budou hrát o medaile! Do prázdné branky dovezla kotouč EMMA NORDINOVÁ, čímž odšpuntovala obrovskou radost na švédské střídačce – 2:4! Asistence: Pernilla Winbergová, Emilia Anderssonová.
     
    55:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Příliš dlouho však finská hráčka trnout nemusela, Švédky bleskurychle využívají přesilovou hru! Po vyhraném vhazování dostala kotouč na modrou čáru EMMA ELIASSONOVÁ, která tvrdou ranou propálila vše před sebou – 2:3! Asistence: Michelle Löwenhielmová a Erika Grahmová.
     
    45:21
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jenže vedení švédskému výběru příliš dlouho nevydrželo a to znamená, že nás ještě čeká zajímavý boj o postup mezi nejlepší čtyři! EMMA NUUTINENOVÁ si také počíhala na pas zpoza branky a nekompromisní ranou nedala Wallnerovou žádnou šanci – 2:2! Asistence: Karoliina Rantamäkiová a Rosa Lindstedtová.
     
    45:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je obrovský šok pro finské fanoušky, hráčky i střídačku! Švédky po příchodu z kabin během pěti minut otáčí skóre ve svůj prospěch a rázem mají blíž do čtvrtfinále! LINA WESTEROVÁ si najela na přihrávku z rohu kluziště a po pasu od Asserholtové posílá Švédsko do vedení – 1:2! Asistence: Jenni Asserholtová a Pernilla Winbergová.
     
    40:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A rázem to bude mnohem, ale mnohem zajímavější! Švédské hráčky krátce po příchodu z kabin využívají přesilovou hru, ostřelování finské klece ukončila přesnou dorážkou ANNA BORGQVISTOVÁ, která rozradostnila švédské fanoušky – 1:1! Asistence: Emma Eliassonová a Pernilla Winbergová.
     
    33:16
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Dočkali jsme se úvodní zápletky čtvrtfinálového duelu! Papírový favorit se dostává v průběhu druhé třetiny do vedení! Välimäkiová vlétla po hlavě do útočného pásma, její prudkou střelu vyrazila Wallnerová pouze k VENLE HOVIOVÉ, která dorazila volný kotouč do švédské sítě – 1:0! Asistence: Linda Välimäkiová.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 34. Hoviová (Välimäkiová), 46. Nuutinenová (Rantamäkiová, Lindstedtová) – 41. Borgqvistová (Eliassonová, Winbergová), 46. Westerová (Asserholtová, Winbergová), 56. Eliassonová (Löwenhielmová, Grahmová), 60. Nordinová (Winbergová, Anderssonová)


    Finsko: Rätyová (Räisänenová) – Hiirikoskiová, Jalusuová, Terhová, Tarkkiová, Lindstedtová, Kilponenová, Villiläová – Tuominenová, Karvinenová, Tapaninová – Hoviová, Välimäkiová, Tikkinenová – Väliläová, Rantamäkiová, Nuutinenová – Rajahuhtaová, Tanskanenová
    Švédsko: Wallnerová (Martinová-Hanssonová) – Bäcklinová, Anderssonová, Backmanová, Eliassonová, Olofssonová, Holmgrenová, Enströmová – Asserholtová, Westerová, Winbergová – Borgqvistová, Grahmová, Nordinová – Östbergová, Lindhová, Udenová-Johanssonová – Rasková, Löwenhielmová

    Rozhodčí: Hertrichová (Německo) – Gagnonová (Kanada), Johnsonová (USA)
    bahis siteleri