HC Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 2:3 (kon.) | Vítkovice – Zlín 6:0 (kon.)
Olomouc – Liberec 4:8 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 6:4 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
6:0 (1:0, 1:0, 4:0)
Berani Zlín
Úterý 25.02.2014, 17:00 • ČEZ aréna Ostrava • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    58:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další branka ve vlastním oslabení! Celá akce začala u Sysaly, kterého zblízka nastřelil Hladiš, DAVID BALLNER se tak mohl dostat do sóla, poslal puk mezi betony Martina Svobody, od nich se kotouč dostal do branky – 6:0. Asistence: David Sysala.
     
    51:21
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Také další faul ze strany hostů je potrestán, Holý poslal puk na projíždějícího DAVIDA SYSALU a ten překvapil Martina Svobodu – 5:0. Asistence: Marek Holý.
     
    50:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Konečně! Vítkovičtí se odhodlali střílet, a tak si mohou připsat další využitou přesilovku, když po přesné nahrávce Slováčka skóruje VOJTĚCH TOMI – 4:0. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    44:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice skórují ve svém oslabení!! Tomi narušil zlínskou rozehrávku, vydal se do pásma v tandemu s ONDŘEJEM SLOVÁČKEM, který využil odkryté klece beze zbytku – 3:0. Asistence: Vojtěch Tomi.
     
    28:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí se dostali do pásma, Haloda se připravil na střelu Sysaly, ten však křižně nahrál na MICHALA JONÁŠE, který nemohl odkrytou klec netrefit – 2:0. Asistence: David Sysala, Jakub Illéš.
     
    13:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovickým se vyplatil důraz, Haloda končí na ledě a puk po střele JAKUBA ILLÉŠE v brance – 1:0. Asistence: Marek Holý, Samuel Ollender.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 14. Illéš (Holý, Ollender), 29. Jonáš (Sysala, Illéš), 45. Slováček (Tomi), 51. Tomi (Slováček), 52. Sysala (Holý), 59. Balllner (Sysala)


    HC Vítkovice Ridera: Svoboda R. (Horváth) – Hawlík, Demel, Jonáš, Rudl, Puzič, Charvát, Bail – Ballner, Tomi, Holý, Stránský Š., Illéš, Kuťák, Ollender, Slováček, Sysala, Škutchan, Gelnar, Churý
    Berani Zlín: Haloda (Svoboda M.) – Stuchlík, Macharáček, Kobylík, Andrýsek, Buchta, Talán, Kužílek, Urbanec – Hlaváč, Dalajka, Gremlica, Kratochvíl, Zaremba, Karola, Stránský F., Galuška, Matula, Hladiš, Sedláček, Vyoral

    Rozhodčí: Czubaj V. – Řezáč M., Moravec T.
    bahis siteleri