Vienna Capitals – Znojmo 4:7 (kon.)
konec
spusu Vienna Capitals
4:7 (3:1, 1:3, 0:3)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 02.03.2014, 17:50 • Albert Schütz Eishalle • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:45
    Orli právě vstřelili branku!
    A taky že to zajímavé je! ONDŘEJ FIALA si vybruslil z mezikruží s pukem až téměř do rohu, z bezprostřední blízkosti pak překvapil Zabu rychlým švihem nad rameno! Asistence: Milan Procházka.
     
    47:43
    Orli právě vstřelili branku!
    Dvoubrankové vedení pro Orly ze Znojma! ADAM HAVLÍK dostal krásnou přihrávku z mezikruží a neomylně poslal kotouč do branky směrem k pravé tyčce.
    Asistence: Martin Podešva, Peter Pucher.
     
    46:11
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou do vedení, a to zásluhou MILANA PROCHÁZKY, který poslal kotouč do branky nad rukou domácího gólmana. Asistence: Richard Pavlikovský a Ondřej Fiala.
     
    38:25
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Rychlá odpověď v podobě gólu. Rotter našel zpoza brány v mezikruží osamoceného JUSTINA KELLERA, který pálil ke vzdálenější tyči. Asistence: Rafael Rotter a Kris Beech.
     
    36:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečná rána! Bořuta dostal skvělou přihrávku, s pukem bruslil až za modrou čáru, odkud nahrál JANU LATTNEROVI. Ten se zprvní napřáhl a prostřelil vídeňského gólmana přímo nad rameno! Asistence: Antonín Bořuta.
     
    30:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Neskutečné! JURAJ SÝKORA dostal naprosto bezkonkurenční přihrávku na modrou čáru, odkud sám upaloval na Zabu. Naznačil bekhendový blafák, posunul si puk a prostřelil gólmana mezi nohy! Je vyrovnáno! Asistence: Jan Lattner a Richard Pavlikovský.
     
    26:41
    Orli právě vstřelili branku!
    A je tu kontaktní gól! Lattner vystihl zbabranou rozehrávku domácích, následně stačilo jen přistrčit kotouč před bránu. Tam stál nachystaný JURAJ SÝKORA, který ze hranice brankoviště propálil Zabu! Asistence: Jan Lattner.
     
    11:14
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Se Znojmem to momentálně nevypadá vůbec dobře. Dva hráči Capitals se protáhli kolem trojice Znojemských, Fraser ideálně poslal puk na hůl KRISI BEECHOVI, který pouze doklepl z bezprostřední blízkosti. Pěkná branka. Asistence: Jamie Fraser.
     
    08:16
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovku. Zmatek ve znojemském pásmu po předchozí situaci trval, čehož využil Schlacher, jenž svou střelu odrazil od zadního mantinelu přímo na hůl RAFAELA ROTTERA, který příklepem nekompromisně zavěsil pod břevno. Hovi reklamoval postavení útočícího hráče v brankovišti, ale branka platí. Asistence: Markus Schlacher.
     
    04:54
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Znojemští útočníci se nestihli vrátit do pásma, kde došlo k přečíslení. Schlacher přihrál přes padajícího obránce zcela volnému KRISI BEECHOVI, který skóroval prakticky do odkryté branky. Capitals využívají přesilovku. Asistence: Markus Schlacher.
     
    01:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to je skvělý začátek pro znojemské barvy. Po vyhraném buly posunul Havlík puk na modrou čáru Sovovi, ten nahodil před branku a dobře clonící PETER PUCHER poslal vyražený puk nad beton natahujícího se brankáře! Znojemský sektor fanoušků má ruce nad hlavou. Asistence: Aleš Sova a Adam Havlík.

    Lukáš Peroutka

    Vojta Pojer

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 5. Beech (Schlacher), 9. Rotter (Schlacher), 12. Keller (Fraser), 39. Keller (Rotter, Beech) – 2. Pucher (Sova, Havlík), 27. Sýkora (Lattner), 31. Sýkora (Lattner, Pavlikovský), 37. Lattner (Bořuta), 47. Procházka (Pavlikovský, Fiala), 48. Havlík (Podešva, Pucher), 57. Fiala (Procházka)


    spusu Vienna Capitals: Zaba (Penker) – Fraser, P. Lakos, Veideman, Peter, Klimbacher, Schlacher – Keller, Beech, Sylvester – Fortier, Gratton, Rotter – Ferland, Schiechl, Fischer – Puschnik, Schweda, Hartl.
    HC LERAM Orli Znojmo: Hovi (Čech) – Pavlikovský, Štach, Sova, Thomas, Kolarz, Bořuta, Magovac, Müller – Blatný, Sýkora, Lattner – Podešva, Pucher, Havlík – Procházka, Bartoš, Novák – Špaček, Fiala, Šeda.

    Rozhodčí: Erd, Smetana – Johnston, Smeibidlo
    bahis siteleri