Los Angeles – Carolina 3:1 (kon.) | Montreal – Toronto 4:3 (po pr.) | Chicago – Pittsburgh 5:1 (kon.)
Edmonton – Calgary 1:2 (po pr.) | Washington – Philadelphia 4:5 (po pr.) | New Jersey – San Jose 2:4 (kon.)
NY Islanders – Florida 3:5 (kon.) | Vancouver – Ottawa 2:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
San Jose Sharks
Neděle 02.03.2014, 21:10 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:30
    Schneider je na střídačce, domácí to ještě zkouší v šesti!
     
    57:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hřebíček do rakve New Jersey v dnešním zápase dává chyba v rozehrávce a nekompromisní potrestání v podání přesné střely, kterou vyprodukoval PATRICK MARLEAU (25) – 2:4! Bez asistence.
     
    57:13
    Židlického sražené nahození vrátil do ohně Ryane Clowe, Stalock roztažený přes celou branku však kotouč za svá záda nepustil!
     
    56:38
    Trenér Sharks chce nechat svým hráčům chvíli vydechnout, vybírá si tedy oddechový čas!
     
    54:25
    Jak již bylo zmíněno, Justin Braun (SJS) si za hákování odsedí menší trest na lavici hanby.
     
    54:25
    Velmi zajímavá příležitost pro New Jersey Devils přichází s přesilovou hrou! Andy Greene se až z pozice obránce prokličkoval až do samostatného úniku, drobný háček Justina Brauna ho nezastavil, radost z gólu mu ale pokazil další skvělý zákrok Stalocka!
     
    46:50
    Jason Demers (SJS) vzápětí dává domácím hokejistům šanci na rychlou odpověď, ze souboje si totiž odnesl dvě minuty za Zajacovo podražení. Přesilové hry však dnes Devils nevycházejí podle představ.
     
    46:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté byli ve třetí části pod silným tlakem, nyní se však radují z vedoucí branky! Pavelski přenechal na mezikruží puk pro MATTA NIETA (7), který z první tvrdou ranou propálil Coryho Schneidera – 2:3! Asistence: Joe Pavelski (27) a Joe Thornton (51).
     
    45:03
    Patrik Eliáš a vzápětí také Marek Židlický prověřili pozornost Alexe Stalocka, gólman San Jose měl opravdu hodně práce! Nerozhodné skóre se mu však podařilo uhájit!
     
    41:03
    Hosté jsou pochopitelně již v pěti, přesto se však musí bránit nájezdům soupeře! Ryan Clowe se protáhl po pravé straně až do brankoviště, jeho zakončení si však Alex Stalock skvěle pohlídal!
     
    40:34
    Domácí ještě dohrávají přesilovou hru, kombinaci všech tří českých hokejistů zakončil Jaromír Jágr z dobré pozice těsně mimo!
     
    38:52
    Na konci druhé části se bude bránit výběr San Jose. Marc-Edouard Vlasic (SJS) podrazil Travise Zajace, za což dostane šanci odpočinout si na dvě minuty za katrem.
     
    38:30
    Sheppard se ocitl v obrovské příležitosti! Po chybě v defenzívě Jersey se k němu dostal kotouč zpoza branky na kruhy, kde ho útočník Sharks bleskově zametl na branku. Cory Schneider elegantně sebral letící puk lapačkou a udržel tím nerozhodné skóre!
     
    35:56
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ukázková kombinace z říše snů v podání Pavelski a zakončujícího RAFFIHO TORRESE (3)! Druhý jmenovaný si na jeden dotek přes celou šíři útočného pásma narazil se svým spoluhráčům a na samotném konci zakončil do odkryté svatyně – 2:2! Asistence: Joe Pavelski (26) a James Sheppard (6).
     
    34:22
    Devils právě vstřelili branku!
    New Jersey ještě ve druhé třetině obrací skóre zápasu ve svůj prospěch! Henrique předvedl za brankou slušnou práci, následně namazal na modrou čáru Merrillovi na střelu! Jeho ránu ještě šikovněji tečoval PATRIK ELIÁŠ (13), který tím strhl náskok na stranu Devils – 2:1! Asistence: Jon Merrill (6) a Adam Henrique (15).
     
    29:08
    Zatím střelec jediné branky San Jose Logan Couture (SJS) to v útočném pásmu přehnal s důrazem, za hrubost dostane dvouminutový trest. Svoji úvodní přesilovou hru si vyzkouší také hráči New Jersey Devils.
     
    24:43
    Devils právě vstřelili branku!
    Z vedení se však hosté příliš dlouho neradovali! ADAM HENRIQUE (18) si velmi šikovně najel na brankoviště, počkal si na milimetrový pas Steva Bernier a stačilo mu pouze nastavit čepel své hole – 1:1! Asistence: Steve Bernier (8) a Eric Gelinas (19).
     
    23:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A vzápětí tu máme vedoucí branku dnešního mače! LOGAN COUTURE (17) byl ve správný moment na tom ideálním místě, kam se po Schneiderově zákroku odrazil puk a pro útočníka Sharks nebyl velký problém dorazit kotouč do prázdné branky – 0:1! Asistence: Tommy Wingels (20) a Jason Demers (25).
     
    19:37
    San Jose si v samotném závěru první části zahraje úvodní přesilovou hru dnešního mače. Patrik Eliáš (NJD) zahákoval jednoho z hráčů soupeře a již sedí se skloněnou hlavou na trestné lavici.
     
    15:36
    Domácí jsou v těchto chvílích značně nebezpečnější, Eric Gelinas opět uháněl sám na branku! Tentokrát to útoční Jersey řešil střelou po ledě, na kterou znovu dokázal Alex Stalock bravurně zareagovat!
     
    09:16
    San Jose kombinuje v útočné třetině, do zakončení se na kruzích dostal úplně volný Joe Thornton! Z dobré pozice ale napálil pouze hruď Coryho Schneidera!
     
    08:33
    Dainius Zubrus se po šikovné Jágrově přihrávce dostal do samostatného úniku, proti Stalockovi zvolil bekhendovou kličku, jenže tu mu hostující gólman vystihl a betonem jeho obrovskou šanci zlikvidoval!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 25. Henrique (Bernier, Gelinas), 35. Eliáš (Merrill, Henrique) – 24. Couture (Wingels, Demers), 36. Torres (Pavelski, Sheppard), 47. Nieto (Pavelski, Thornton), 58. Marleau


    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Židlický, Volčenkov, Gelinas, Merrill – Jágr, Zajac, Zubrus – Bernier, Eliáš, Henrique – Ryder, Loktionov, Clowe – Josefsson, Gionta, Carter
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Boyle, Vlasic, Braun, Irwin, Hannan, Demers – Burns, Thornton, Pavelski – Havlát, Couture, Marleau – Kennedy, Wingels, Burish – Brown, Desjardins, Sheppard

    Rozhodčí: O´Rourke, Kimmerly – Murray, Sericolo
    bahis siteleri