Kometa Brno – Kladno 4:3 (po pr.) | Slavia – K. Vary 9:3 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 3:1 (kon.)
Pardubice – Třinec 7:5 (kon.) | Mountfield HK – Liberec 3:4 (0:1 po s.n.) | Zlín – Sparta 2:1 (kon.)
Chomutov – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
9:3 (4:0, 4:2, 1:1)
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 04.03.2014, 18:20Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kadlecovu tvrdou ránu od modré vyrazil Řehoř jen ke Klhůfkovi, který puk přistrčil JIŘÍMU DOLEŽALOVI a ten už jen doklepl puk do odkryté klece! Asistence: Pavel Klhůfek a Petr Kadlec.
     
    43:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Po nepřesné rozehrávce domácích se k puku dostal Pohl a zadovkou našel volného STANISLAVA BALÁNA, který střelou k tyči snižuje! Asistence: Petr Pohl a Martin Zaťovič.
     
    36:15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Klhůfek za brankou vybojoval puk pro Stránského, který si trochu povyjel a nahrál volnému JIŘÍMU DOLEŽALOVI, který se z první trefil přesně ke vzdálenější tyči! Asistence: Jan Stránský a Pavel Klhůfek.
     
    34:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Ihned po buly se dostal kotouč přes Micku k ROMANU VLACHOVI, který dokázal přelstít Svobodu! Asistence: Tomáš Micka.
     
    30:53
    Slavia právě vstřelila branku!
    Wharton v nouzi nahodil puk do rohu, kde si ho vzal Sklenář, který okamžitě přihrál najíždějícímu Krenželokovi. Jeho pokus byl sice sražen, ale jen k JAKUBU LANGHAMMEROVI, který bekhendem dorazil kotouč do sítě! Asistence: Lukáš Krenželok a Jakub Sklenář.
     
    24:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Rýgl od modré našel u mantinelu ROMANA VLACHA, který se dlouho rozmýšlel, nakonec ale vystřelili a trefil se přesně do bližšího rohu! Asistence: Martin Rýgl.
     
    23:59
    Slavia právě vstřelila branku!
    Krenželok poslal puk za branku, kde byl volný Klhůfek. Ten bekhendem našel mezi kruhy volného JÍŘÍHO DOLEŽALA, který nedal tvrdou ranou Řehořovi šanci! Asistence: Pavel Klhůfek a Lukáš Krenželok.
     
    22:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jiří Doležal na modré přihrál volnému Knotovi, jehož střelu vyrazil Řehoř jen k najíždějícímu PAVLU KLHŮFKOVI, který ranou mezi Řehořovy betony zkompletoval hattrick! Asistence: Ronald Knot a Jiří Doležal.
     
    13:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Po střele Krenželoka, se k odraženému puku dostal JAKUB LANGHAMMER a nedal Řehořovi sebemenší šanci! Asistence: Lukáš Krenželok a Petr Kadlec.
     
    12:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají do tříbrankového vedení! Žejdl našel na modré JANA HOLUBA, který zvýšil tvrdou ranou pod víko na 3:0! Asistence: Lukáš Žejdl a Marek Tomica.
     
    11:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají i druhou přesilovou hru! PAVEL KLHŮFEK si vyměnil puk s Jiřím Doležalem a prostřelil Závorku! Asistence: Jiří Doležal.
     
    10:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Šenkeřík na modré zachytil karlovarské vyhození a ihned vystřelil. Do dráhy puku vložil hůl PAVEL KLHŮFEK a tečoval kotouč přesně mezi Závorkovy betony! Asistence: Petr Šenkeřík.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 11. Klhůfek (Šenkeřík), 12. Klhůfek (J. Doležal), 13. Holub (Žejdl, Tomica), 14. Langhammer (Krenželok, Kadlec), 23. Klhůfek (Knot, Doležal), 24. J. Doležal (Klhůfek, Krenželok), 31. Langhammer (Krenželok, Sklenář), 37. J. Doležal (Stránský, Klhůfek), 52. J. Doležal (Klhůfek, Kadlec) – 25. Vlach (Rýgl), 35. Vlach (Micka), 44. Balán (Pohl, Zaťovič)


    HC Slavia Praha: Svoboda – Šenkeřík, Kadlec, Wharton, Valach, Holub, Knot, Štich – Tomica, Jelínek, Žejdl – Sklenář, Langhammer, Krenželok – J. Doležal, Klhůfek, Stránský – Poletín, T. Doležal, Vrdlovec
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (13. Řehoř) – Bičánek, Rýgl, Gulaši, Šmach, Kubka – Zaťovič, Balán, Pohl – Kytnár, Vlach, Micka – Dlouhý, Hruška, Vachovec – Koblasa, Buc, Zucker

    Rozhodčí: Jeřábek, Šír – Bádal, Pouzar

    Diváci: 3 181
    bahis siteleri