Toronto – Columbus 1:2 (kon.) | Minnesota – Calgary 3:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 3:2 (kon.)
Los Angeles – Montreal 2:1 (kon.)
konec
Minnesota Wild
3:2 (0:0, 1:1, 2:1)
Calgary Flames
Úterý 04.03.2014, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté rychle snižují na rozdíl jediného gólu! Markus Granlund nahrál od zadního mantinelu MARKU GIORDANOVI a ten z mezikruží propálil Kuempera. Asistence: Markus Granlund a Joe Colborne.
     
    54:44
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Elitní řada domácích soupeře přitlačila a je z toho třetí gól v síti Berry! Pominville z ostrého úhlu nahodil kotouč do ohně a ZACH PARISE ho nohou tečoval za záda bezmocného gólmana Calgary! Asistence: Jason Pominville a Mikael Granlund.
     
    45:49
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí i zkrácenou přesilovou hru využívají a jdou do vedení 2:1! JARED SPURGEON si na modré našel pozici pro střelu a kotouč prošel kolem vyrážečky hostujícího brankáře Berry, který měl zakrytý výhled. Asistence: Ryan Suter a Mikael Granlund.
     
    36:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vyrovnávací gól Plamenů! Nahození Widemana jeden z domácích hráčů nešťastně srazil přímo k MIKOVI CAMMALLERIMU, který neomylně zamířil do odkryté poloviny branky. Asistence: Denis Wideman.
     
    29:02
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Krátce před polovinou duelu se domácí ujímají vedení! Berra vyrazil rozehrát kotouč za svou branku, ale přišel o něho po střetu s Cookem. Puk se tak dostal na hůl KYLA BRODZIAKA, který si s ním vyjel před prázdnou branku a v pohodě otevřel skóre. Asistence: Matt Cooke.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 30. Brodziak (Cooke), 46. Spurgeon (Suter, Mikael Granlund), 55. Parise (Pominville, Mikael Granlund) – 37. Cammalleri (Wideman), 57. Giordano (Markus Granlund, Colborne)


    Minnesota Wild: Kuemper (Backström) – Spurgeon, Suter, Prosser, Brodin, Scandella, Ballard – Pominville, Mikael Granlund, Parise – Coyle, Koivu, Heatley – Niederreiter, Brodziak, Cooke – Fontaine, Haula, Mitchell. Trenér: Mike Yeo
    Calgary Flames: Berra (Ortio) – Brodie, Giordano, Butler, Russell, Wideman, Šmíd – Jones, Backlund, Cammalleri – Stempniak, Monahan, Hudler – Colborne, Markus Granlund, Galiardi – McGrattan, Byron, Bouma. Trenér: Bob Hartley

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Sutherland – Galloway, Nansen

    Diváci: 18543
    bahis siteleri