Vladivostok – Chabarovsk 4:1 (kon.) | Novosibirsk – Novokuzněck 6:5 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:3 (0:1 po s.n.)
Magnitogorsk – N.Novgorod 4:2 (kon.) | Ufa – Viťaz 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Dynamo Moskva 2:4 (kon.)
Jaroslavl – Barys 4:1 (kon.) | Čerepovec – Omsk 1:2 (kon.) | Atlant – Jekatěrinburg 2:3 (kon.)
Petrohrad – Chanty-Mansijsk 1:2 (kon.) | CSKA Moskva – Minsk 3:0 (kon.) | Riga – Doněck 0:1 (kon.)
HC Slovan – Záhřeb 2:3 (kon.) | Lev – Spartak Moskva 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Slovan Bratislava
2:3 (1:0, 1:2, 0:1)
Medveščak Záhřeb
Úterý 04.03.2014, 19:00 • Samsung Arena, Bratislava • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    40:13
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Tak tomuhle se říká raketový nástup. Po vhazování si za obranu domácích najel MATT MURLEY, který vyprodukoval střelu z pravého kruhu a puk poslal přesně k levé tyči od které se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Jonathan Cheechoo.
     
    36:06
    Slovan právě vstřelil branku!
    Přesilovku sice domácí nevyužili, avšak pár vteřin na to vyrovnávají zásluhou MILANA BARTOVIČE. Toho obrana Záhřebu nechala trestuhodně neobsazeného v útočné pásmu. Slovenský útočník obdržel přihrávkou a tvrdou střelou usměrnil kotouč mezi betony Dekaniche. Asistence: Juraj Mikúš, Libor Hudáček.
     
    31:25
    Medveščak právě vstřelil branku!
    A početní výhodu hosté využívají krátce před příchodem Šťastného. KURTIS FOSTER dostal přihrávku do odkrytého prostoru na levé straně. Toho využil k rychlé střele, kterou zužitkoval do odkryté části branky, kterou Janus nestihl včas pokrýt. Asistence: Matt Murley, Jonathan Cheechoo.
     
    26:08
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je vyrovnáno. MIKE GLUMAC nejprve nahodil puk na Januse, který ho sice vytěsnil, avšak nevšiml si, že mu vypadl vedle betonu, čehož si všiml právě Glumac, který dokázal protlačit puk k bližší tyči za záda překvapeného brankaře Slovanu. Bez asistence.
     
    06:35
    Slovan právě vstřelil branku!
    Hala bouří, jelikož jdou domácí do vedení. Ölvecký byl zas brankou soupeře faulován, ale i v pádu dokázal poslat před brankoviště nádhernou přihrávku, kterou naservíroval na najíždějícího MARKA DAŇA ten se poté s přehledem prosadil, když poslal kotouč k bližší nepokryté tyči. Asistence: Peter Ölvecký.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 7. Daňo (Ölvecký), 37. Bartovič (Mikúš, Hudáček) – 27. Glumac, 32. Foster (Murley, Cheechoo), 41. Murley (Cheechoo)


    HC Slovan Bratislava: Janus ( Kopřiva) – Štajnoch, Škoula, Sigalet, Brejčák, Mojžíš, Mihalík, Luža – Miklík, Bližňák, Vondrka – Šatan, Radivojevič, Bakos – Bartovič, J. Mikúš , Hudáček. T. Mikúš, Šťastný, Ölvecký.
    Medveščak Záhřeb: Dekanich (Brust) – Popovic, Martinovic, Foster, Švarný, Klubertanz, Katic, O'Connor – Thomas, Murley, Cheechoo – Linglet, Vesce, Ellison – Glumac, Ryan, Jessiman – Murray, Kane, Bjorkstrand.

    Rozhodčí: Naumov, Jacob – Pavlov, Roman

    Diváci: 10055
    bahis siteleri