Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Pátek 07.03.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:56
    Neuvěřitelné, rozhodčí opět vylučují domácího hráče, nyní však naprosto oprávněně. Blake Wheeler (WPG), opět v útočném pásmu, zahrál vysokou holí v obličeje Doughtyho, za což si půjde posedět na trestnou lavici.
     
    44:15
    Třetí faul Winnipegu, potřetí v útočném pásmu. Hokejka Devina Setoguchiho (WPG) se zasekla pod nohama Doughtyho, za což útočník Jets zamířil na lavici hanby.
     
    28:58
    První početní výhodu v dnešním zápase si vyzkouší také hráči Winnipegu, Drew Doughty (LAK) to u mantinelu přehnal s tvrdostí a za krosček putuje tento bek na dvě minuty k časoměřičům.
     
    23:21
    Druhé zbytečné vyloučení na straně Winnipegu, Evander Kane (WPG) neudržel nervy na uzdě, v rohu útočného pásma se pustil do Doughty a za hrubost si půjde posedět za katr. V obličeji zadáka Kings je dokonce krev, tudíž útočník Jets může být za pouhé dvě minuty ještě rád.
     
    10:33
    Budeme svědky první přesilové hry. Muzzin byl v rohu kluziště ve vlastním obranném pásmu sestřelen kapitán Jets Andrew Laddem (WPG), který si za vražení na hrazení na dvě minuty odpočina za katrem. Los Angeles dostane dobrou šanci otevřít střelecký účet zápasu. Stane se tak však až po reklamním brejku.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Jokinen (Kane, Stuart) – 33. Brown (Stoll, Vojnov), 37. Richards, 56. Martinez


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Wheeler, Little, Ladd – Byfuglien, Jokinen, Kane – Halischuk, Frolík, Setoguchi – Peluso, Slater, Tangradi
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar, Gáborík – Carter, Richards, Brown – Toffoli, Stoll, King – Nolan, Lewis, Clifford

    Rozhodčí: Jackson, Meier – Lazarowich, Nansen
    bahis siteleri