Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Pátek 07.03.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec dočkají využití přesilové hry! Toffali nejprve z levého kruhu trefil tyčku Pavelcovy branky, o několik sekund později si puk na kruhu druhém vzal ALEC MARTINEZ, udělal dva kroky a neomylnou střelou k tyči navýšil náskok Kings na dvě branky – 1:3! Bez asistence.
     
    36:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vzápětí již český brankář kapituluje. Nutno poznamenat, že za toto si domácí mohou naprosto sami. Tobias Enström totiž ve středním pásmu nepochopitelně namazal puk na hokejku MIKA RICHARDSE, který přejel modrou čáru a příklepem do šibenice nedal Pavelcovi žádnou šanci zasáhnout – 1:2! Bez asistence.
     
    32:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z vedení se však domácí příliš dlouho neradovali, po 42 sekundách Kings mažou náskok Winnipegu! DUSTIN BROWN dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, jeho rána zápěstím byla ještě vychýlena a nakonec se mezi Pavelcovými betony dostala do branky. Puk přešel brakovou čáru pouze o centimetry, což nakonec potvrdil i telefonát s videorozhodčím – 1:1! Asistence: Jarret Stoll a Slava Vojnov.
     
    32:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na druhé straně však již udeřilo do černého! Domácí se dostávají jedenáctou střelou v zápase do vedení, velký podíl na tom má Evander Kane, který zpoza branky na poslední chvíli posunul puk na OLLIHO JOKINENA, který z první poslal puk do sítě – 1:0! Asistence: Evander Kane a Mark Stuart.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Jokinen (Kane, Stuart) – 33. Brown (Stoll, Vojnov), 37. Richards, 56. Martinez


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Wheeler, Little, Ladd – Byfuglien, Jokinen, Kane – Halischuk, Frolík, Setoguchi – Peluso, Slater, Tangradi
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar, Gáborík – Carter, Richards, Brown – Toffoli, Stoll, King – Nolan, Lewis, Clifford

    Rozhodčí: Jackson, Meier – Lazarowich, Nansen
    bahis siteleri