Boston – Washington 3:0 (kon.) | Winnipeg – Los Angeles 1:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 1:3 (kon.)
Chicago – Columbus 6:1 (kon.) | Nashville – St. Louis 1:2 (kon.) | Detroit – Colorado 2:3 (po pr.)
Dallas – Vancouver 6:1 (kon.) | Arizona – Montreal 5:2 (kon.) | Edmonton – NY Islanders 3:2 (po pr.)
San Jose – Pittsburgh 5:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:3 (0:0, 1:2, 0:1)
Los Angeles Kings
Pátek 07.03.2014, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Winnipeg to přece jen ještě zkouší bez brankáře a v šesti, Pavelec je na střídačce!
     
    55:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Hosté se nakonec dočkají využití přesilové hry! Toffali nejprve z levého kruhu trefil tyčku Pavelcovy branky, o několik sekund později si puk na kruhu druhém vzal ALEC MARTINEZ, udělal dva kroky a neomylnou střelou k tyči navýšil náskok Kings na dvě branky – 1:3! Bez asistence.
     
    54:33
    Postupné kombinace na jeden dotek našli před brankou dorážejícího Kopitara, Pavelec znovu podržel svůj tým!
     
    53:56
    Neuvěřitelné, rozhodčí opět vylučují domácího hráče, nyní však naprosto oprávněně. Blake Wheeler (WPG), opět v útočném pásmu, zahrál vysokou holí v obličeje Doughtyho, za což si půjde posedět na trestnou lavici.
     
    53:35
    A gól nakonec neplatí! Rozhodčí branku neuznávají, protože dle nich puk přejel brankovou čáru až po odpískání! Velké štěstí pro Pavelce a celý Winnipeg!
     
    53:35
    Opakovaný záběr však ukázal, že puk byl za brankovou čárou! Pavelec nyní nevěřícně kouká na kostku nad ledem, kde byla celá situace promítána!
     
    53:35
    O výhře Los Angeles mohl definitivně rozhodnout Anže Kopitar, který byl úplně sám před přesouvajícím se Pavelcem, český gólman je však za hrdinu! Kopitar chtěl najít volného místo v horní polovině branky, puk u ale sjel po čepeli a jeho ránu po ledě Pavelec vykryl!
     
    44:15
    Třetí faul Winnipegu, potřetí v útočném pásmu. Hokejka Devina Setoguchiho (WPG) se zasekla pod nohama Doughtyho, za což útočník Jets zamířil na lavici hanby.
     
    36:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vzápětí již český brankář kapituluje. Nutno poznamenat, že za toto si domácí mohou naprosto sami. Tobias Enström totiž ve středním pásmu nepochopitelně namazal puk na hokejku MIKA RICHARDSE, který přejel modrou čáru a příklepem do šibenice nedal Pavelcovi žádnou šanci zasáhnout – 1:2! Bez asistence.
     
    32:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Z vedení se však domácí příliš dlouho neradovali, po 42 sekundách Kings mažou náskok Winnipegu! DUSTIN BROWN dostal přesnou přihrávku na pravý kruh, jeho rána zápěstím byla ještě vychýlena a nakonec se mezi Pavelcovými betony dostala do branky. Puk přešel brakovou čáru pouze o centimetry, což nakonec potvrdil i telefonát s videorozhodčím – 1:1! Asistence: Jarret Stoll a Slava Vojnov.
     
    32:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na druhé straně však již udeřilo do černého! Domácí se dostávají jedenáctou střelou v zápase do vedení, velký podíl na tom má Evander Kane, který zpoza branky na poslední chvíli posunul puk na OLLIHO JOKINENA, který z první poslal puk do sítě – 1:0! Asistence: Evander Kane a Mark Stuart.
     
    31:41
    Anže Kopitar se z ničeho nic dostal za obranu Jets a postupoval sám na branku! Zezadu však k němu rychle přistoupil Jacob Trouba, který mu čistým způsobem pokazil bekhendovou kličku! Zbytek již zastavil Jonathan Quick!
     
    28:58
    První početní výhodu v dnešním zápase si vyzkouší také hráči Winnipegu, Drew Doughty (LAK) to u mantinelu přehnal s tvrdostí a za krosček putuje tento bek na dvě minuty k časoměřičům.
     
    25:13
    Justin Williams tečoval střelu svého spoluhráče těsně před brankářem, Pavelec i na tuto změnu směru dokázal zareagovat!
     
    23:21
    Druhé zbytečné vyloučení na straně Winnipegu, Evander Kane (WPG) neudržel nervy na uzdě, v rohu útočného pásma se pustil do Doughty a za hrubost si půjde posedět za katr. V obličeji zadáka Kings je dokonce krev, tudíž útočník Jets může být za pouhé dvě minuty ještě rád.
     
    15:49
    Brian Little měl velmi zajímavou příležitost, po jeho zajímavém průniku musel Quick vytáhnout kvalitní zákrok, kterým udržel nulu na svém kontě. Napotřetí již domácí útočník dorazit puk za záda hostujícího gólmana nedokázal!
     
    10:33
    Budeme svědky první přesilové hry. Muzzin byl v rohu kluziště ve vlastním obranném pásmu sestřelen kapitán Jets Andrew Laddem (WPG), který si za vražení na hrazení na dvě minuty odpočina za katrem. Los Angeles dostane dobrou šanci otevřít střelecký účet zápasu. Stane se tak však až po reklamním brejku.
     
    08:56
    Obrana Los Angeles v tuto chvíli zaspala, domácí postupovali do nadějného přečíslení tři na jednoho! Skvělou práci ale předvedl Drew Doughty, který se položil do Byfuglienovy přihrávky a zabránil tím velké šanci Setoguchiho!
     
    08:15
    Jeff Carter nabral na pravé straně vekou rychlost, tvrdým příklepem trefil levou tyč Pavelcovy branky!
     
    01:03
    Mark Scheifele dostal puk na pravou stranu a měl před sebou poměrně hodně volného prostoru. Volil rychlou střelu, kterou prověřil přesouvajícího se Quicka! Pro Kings nepříjemná situace dobře dopadla.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 33. Jokinen (Kane, Stuart) – 33. Brown (Stoll, Vojnov), 37. Richards, 56. Martinez


    Winnipeg Jets: Pavelec (Montoya) – Enström, Bogosian, Trouba, Stuart, Ellerby, Pardy – Wheeler, Little, Ladd – Byfuglien, Jokinen, Kane – Halischuk, Frolík, Setoguchi – Peluso, Slater, Tangradi
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar, Gáborík – Carter, Richards, Brown – Toffoli, Stoll, King – Nolan, Lewis, Clifford

    Rozhodčí: Jackson, Meier – Lazarowich, Nansen
    bahis siteleri