Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
konec
Dinamo Riga
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
HC Donbass Doněck
Úterý 11.03.2014, 18:30 • Arena Riga • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po závěrečné siréně se u Sedláčkovy branky utkali Alexander Torjanik se Sandisem Ozolinšem a rozhodčí ocenili vyvolání rvačky trestem 5+do konce utkání pro Alexandera Torjanika. Sandis Ozolinš vyšel bez trestu.
     
    59:54
    Doněck právě vstřelil branku!
    Je tu pojistka na náskok Doněcku. Laine vybojoval u mantinelu puk, poslal jej po prknech dopředu, dojel ho TUOMAS KIISKINEN a dovezl jej do opuštěné branky. Asistence: Teemu Laine.
     
    59:21
    Domácí si berou oddechový čas.
     
    58:00
    Jsou ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    52:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí snižují a dávají zápasu nový náboj! Za brankou se dokázal svého strážce zbavit Bičevskis, posunul před brankoviště, kde už byl nachystaný GINTS MEIJA a zblízka bekhendem překonal Laca. Asistence: Maris Bičevskis, Georgijs Pujacs.
     
    46:54
    Doněck právě vstřelil branku!
    Tak tohle je už pro domácí kritická situace. Po levé straně najel do pásma Kašpar, objel branku a naservíroval puk SERGEJI VARLAMOVOVI, pro kterého nebyl problém dorazit puk do prázdné branky. Asistence: Lukáš Kašpar.
     
    41:17
    Obrovský nápor před Lacem. Zpoza kruhu vystřelil Bukarts, Laco jen vyrazil a na něj dotírali Szczechura a Darzinš. Lacovi dokonce spadla maska, puk za svá záda ale nepustil.
     
    38:50
    Bude se vylučovat Lukáš Kašpar přehnal svůj důraz u mantinelu, doslova převálcoval Upitise a už sedí na trestné lavici za vysokou hůl.
     
    38:05
    Doněck právě vstřelil branku!
    A tak udeřilo na druhé straně! Do útočné třetiny zavezl puk Dadonov, předložil ideální přihrávku MAXIMU JAKUCENJOVI a ten jen nastavil hokejku a zamířil pod Sedláčkovo břevno! Asistence: Jevgenij Dadonov.
     
    35:25
    Do velice slibné šance se probil hostující Zacharov, byl sám před Sedláčkem, ale mířil vedle. Tohle byla možnost na navýšení náskoku!
     
    21:22
    Tým Dinamo Riga dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    17:52
    Fedotěnko (DON) dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    09:03
    Varlamov (DON) dostává dvě minuty za sevření kotouče v brankovišti.
     
    04:48
    Hossa (RIG) dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    03:44
    Doněck právě vstřelil branku!
    A máme tady úvodní branku utkání! Krásnou bekhendovou střelu, kterou vyslal TEEMU LAINE, končí za zády domácího brankáře. Asistence: Tuomas Kiiskinen a Clay Wilson.

    Aleš Pur

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 53. Meija (Bičevskis, Pujacs) – 4. Laine (Kiiskinen, Wilson), 39. Jakucenja (Dadonov), 47. Varlamov (Kašpar), 60. Kiiskinen (Laine)


    Dinamo Riga: Sedláček (Tellqvist ) – Robinson, Pujacs, Ozolins, J. Redlihs, K. Redlihs, Sotnieks – Mejja, Bičevskis, Upitis – Bukarts, Szczechura, Darzinš – Niživijs, Džerinš, Hossa – Skvorcovs, Begov , Cipulis
    HC Donbass Doněck: Laco (Leighton) – Piganovič, Koněv, Wilson, Podhradský, Kolář, Bartulis, – Kiiskinen, Wirtanen, Laine – Jakucenja, Fedotěnko, Dadonov – Blagoj, Varlamov, Kašpar – Torjanik, Beluchin, Zacharov

    Rozhodčí: Anisimov, Kulakov – Raming , Misjur
    bahis siteleri