Vladivostok – Magnitogorsk 4:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 7:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 1:2 (po pr.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (po pr.) | CSKA Moskva – Petrohrad 4:5 (po pr.)
Riga – Doněck 1:4 (kon.) | Záhřeb – Lev 2:3 (kon.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
4:3 (1:1, 2:1, 0:1- 0:0, 1:0)
Metallurg Magnitogorsk
Úterý 11.03.2014, 10:00 • Fetisov hall • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Čtvrté utkání série mezi prvním a osmým celkem Východní konference po základní části je na programu zítra od desíti hodin dopoledne SEČ opět ve Vladivostoku. To je ode mě pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (13:51:52)
     
    Česká stopa v utkání

    Jan Kovář (MET) – 2body (0+2)
     
    Třetí utkání série mezi Vladivostokem a Magnitogorskem je za námi. K vidění byl zajímavý hokej. Nakonec vítězi Admiral, hráči Magnitogorsku sice dokázali třikrát dorovnat gólovou ztrátu, na čtvrtou branku, kterou si v 86. minutě připsal Ilja Zubov už logicky reagovat nemohli. Vladivostok tak dramatizuje sérii a po výhře 4:3 v prodloužení snižuje na 1:2 na zápasy.
     
    Konec zápasu.
     
    85:04
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hrdinou Vladivostoku se stává ILJA ZUBOV. Ruský útočník se protáhl do útočného pásma a z levého kruhu svou střelu švihem překonal Konstantina Barulina. Asistence: Igor Bortnikov.
     
    83:55
    Košečkin se teď měl v bráně co ohánět. Bergors ani Gynge ho však nepřekonali.
     
    83:01
    V podobném duchu jako v prvním prodloužení, se hraje i ve druhém. Ani jedno z mužstev se nebojí útočit, zatím tomu však chybí gólová tečka. Brankostroj utkání se zadrhl v 52. minutě a pořád se nenašel nikdo, kdo by ho opravil.
     
    80:01
    Začalo druhé prodloužení.
     
    Ani dvacet nastavených minut o vítězi nerozhodlo, ač obě mužstva vykazovala zřetelnou ofenzivní snahu. Utkání bude pokračovat druhým prodloužením, jež začne zhruba od 13:24.
     
    80:00
    První prodloužení skončilo.
     
    78:47
    Pare pálil jen do ochranné sítě.
     
    77:00
    Domácí sice v útočném pásmu pobývali dlouho, Košečkina však nepřekonali.
     
    76:30
    Schützovu střelu ukryl ve své výstroji Košekčin.
     
    75:52
    Téměř čtyři minuty před koncem prvního prodloužení vidíme jasnou ofenzivní snahu obou celků skórovat. Zatím ji však chybí poslední krok.
     
    74:30
    Kovář se ocitl v dobré pozici. Místo střely však zvolil přihrávku, kterou vystihl domácí obránce.
     
    72:35
    Přečíslení hostů tři na dva skončilo střelou Platonova do protipobyhu Ivannikova. Ruský brankář dokázal kotouč zasáhnout betonem i přesto, že se přesouval k protější tyčce.
     
    71:16
    První útočná formace Magnitogorsku si opět vytvořila tlak, tentokrát však dobrou defenzivní činnost předvedli hráči Admiralu.
     
    69:19
    Mohutný pískot se rozléhá Fetisovovou arénou. Justin Hodgman se prokličkoval přes dva hráče, přičemž se měl hnát sám na bránu. Evidentním faulem ho zastavil jeden z hostujících obránců. Píšťalka sudího však mlčela a domácí fanoušci po právu cítí křivdu.
     
    67:12
    Stoprocentní šance hostujícího mužstva! Kovář od pravého mantinelu vypálil hodně nebezpečně, Ivannikov vyrazil kotouč do vzduchu, odkud jej do tyčky basebalově sklepl Mozjakin.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 3. Schütz (Bergfors, Gynge), 21. Zubov (Bortnikov, Hodgman), 33. Schütz (Gynge), 86. Zubov (Bortnikov) – 9. Zaripov (Mozjakin, Kovář), 25. Junkov (Osala), 52. Lee (Zaripov, Kovář)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach)- Pyett, Naumenkov, Antropov, Bortnikov, Commodore, Vorobjov, Ternavskij, Zemčjonok- Sokolov, Nikitěnko (C), Ugarov- Bergfors, Gynge, Schütz- Hodgman, Zubov, Kuzněcov, Barbašev, Drugov, Bočarov
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij)- Antipin, Birjukov, Chabarov, Těreščenko, Lee, Ibragimov, Maleňkich- Zaripov, Kovář, Mozjakin (C)- Brent, Pare, Kazjonov- Platonov, Kosov, Yunkov- Osala, Malinovskij, Shenfeld, Potěchin

    Rozhodčí: Bělov, Čerenkov- Morozov, Sazonov

    Diváci: 5000
    bahis siteleri