Vladivostok – Magnitogorsk 2:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 3:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 2:4 (kon.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0 - 0:0 - 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 12.03.2014, 10:00 • Fetisov hall • Play-off KHL
Partner:
     
    116:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci rozhodují hosté o své výhře ve třetím prodloužení. Gólovou trefu obstaral DANIS ZARIPOV. Asistence: Jan Kovář a Sergej Mozjakin.
     
    58:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté vyrovnávají v power-play. Košečkin byl na střídačce, hosté si vytvořili poslední možný tlak a podařilo se jej využít. Sám před bránou se zjevil český útočník JAN KOVÁŘ, který ranou z první a z bezprostřední blízkosti překonává Ivannikova ranou do levého horního růžku. Pochvalu zaslouží přesně načasovaná přihrávka Mozjakina zpoza brány. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    34:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí výsledek. ILJA ZUBOV dostal ideální pas na pravý kruh od Bortnikova, Košečkin se nestačil zorientovat a na přesnou ránu do šibenice vůbec nereagoval. Zubov to trefil naprosto přesně a vymetl všechny pavučiny v bráně Metallurgu. Asistence: Igor Bortnikov, Richard Gynge.
     
    24:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Na druhé straně si Admiral vytvořil obrovský nápor, puku se zmocnil MICHAEL COMMODORE, který na modré dlouho o ničem nepřemýšlel a práskl na Košečkina nechytatelnou bombu. Ruský brankář navíc přes klubko těl vůbec nic neviděl a inkasuje. Bez asistence.
     
    19:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně v posledních vteřinách a hosté jdou do vedení po akci FRANCISE PAREHO. Ten to udělal šikovně, kombinoval za bránou, poté uviděl prostor a najel si velice rychle před levou Ivannikovu tyč. Ten se k ní sice stačil přesunout, ale na přesné bekhendové zakončení neměl nárok zareagovat. Bez asistence.

    Jakub Vais

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 25. Commodore, 35. Zubov (Bortnikov, Gynge) – 20. Pare, 59. Kovář (Mozjakin), 117. Zaripov (Kovář, Mozjakin)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Commodore, Naumenkov, Pyett, Vorobjov, Antropov, Zemčjonok, Těrnavskij – Sokolov, Nikitěnko, Ugarov – Hodgman, Zubov, Kuzněcov – Bergfors, Gynge, Schütz – Barbašev, Drugov, Barbašev, Bortnikov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Metljuk, Maleňkich – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Pare, Brent, Kazionov – Platonov, Kosov, Juňkov – Šenfeld, Osala, Malinovskij.

    Rozhodčí: Bělov, Čerenkov – Morozov, Sazonov

    Diváci: 5200
    bahis siteleri