Vladivostok – Magnitogorsk 2:3 (po pr.) | Novosibirsk – Kazaň 3:6 (kon.) | Jekatěrinburg – Barys 1:2 (kon.)
N.Novgorod – Ufa 2:4 (kon.)
po prodl.
Admiral Vladivostok
2:3 (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0 - 0:0 - 0:1)
Metallurg Magnitogorsk
Středa 12.03.2014, 10:00 • Fetisov hall • Play-off KHL
Partner:
     
    116:35
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci rozhodují hosté o své výhře ve třetím prodloužení. Gólovou trefu obstaral DANIS ZARIPOV. Asistence: Jan Kovář a Sergej Mozjakin.
     
    104:21
    Vyloučení i na domácí straně. Za sekání potrestán i Sokolov.
     
    104:21
    Vyloučení na straně Metallurgu, za sekání vyloučen Malinovskij.
     
    98:09
    Velký závar před Košečkinem! Poskakující puk na brankovišti nedokázal nikdo z hráčů Admiralu uklidit za záda hostujícího gólmana.
     
    79:47
    Těsně před koncem prodloužení vyloučení na domácí straně pro Pyetta. Přesilovka pro Metallurg.
     
    76:15
    Přesilovka pro Admiral, vyloučen je za podražení Malinovskij. Velká šance pro domácí mužstvo.
     
    66:37
    Teď domácím zatrnulo, kapitán hostů Mozjakin byl sám před bránou a mohl si vybrat, kam pošle kotouč, ale zamířil přesně do míst, kde Ivannikov stihl být.
     
    58:21
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné, hosté vyrovnávají v power-play. Košečkin byl na střídačce, hosté si vytvořili poslední možný tlak a podařilo se jej využít. Sám před bránou se zjevil český útočník JAN KOVÁŘ, který ranou z první a z bezprostřední blízkosti překonává Ivannikova ranou do levého horního růžku. Pochvalu zaslouží přesně načasovaná přihrávka Mozjakina zpoza brány. Asistence: Sergej Mozjakin.
     
    56:43
    Hodgman mohl rozhodnout, obtočil se kolem Ibragimova a vypálil na Košečkina. Ten nadvakrát zasahuje.
     
    52:30
    Na trestnou usedá za podražení Kazionov. Přesilovka tedy pro Admiral Vladivostok.
     
    51:17
    Mozjakinova střela neměla potřebnou razanci, ale dostala se odrazem od mantinel před Zaripova, který trefuje přesně postaveného Ivannikova. Ten je teď pod palbou střel, ale stále drží hubený náskok svého mužstva.
     
    44:38
    Domácí se soustředí na obranu a občas vyrazí do zajímavého brejku. Jeden z nich si vytvořil velmi dobře hrající Bortnikov, ale ležící Košečkin natáhl v poslední moment svůj beton a zabránil jistému gólu ve své síti.
     
    34:14
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácí tým otáčí výsledek. ILJA ZUBOV dostal ideální pas na pravý kruh od Bortnikova, Košečkin se nestačil zorientovat a na přesnou ránu do šibenice vůbec nereagoval. Zubov to trefil naprosto přesně a vymetl všechny pavučiny v bráně Metallurgu. Asistence: Igor Bortnikov, Richard Gynge.
     
    30:26
    Důkazem jest šance Gyngeho, který se dostal na pravý kruh a střílel do horních pater brány. Košečkin si však celou situaci pohlídal.
     
    25:15
    Bude se vylučovat. Za podražení odchází na trestnou Těrnavskij. Metallurg si tak zahraje přesilovku.
     
    24:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Na druhé straně si Admiral vytvořil obrovský nápor, puku se zmocnil MICHAEL COMMODORE, který na modré dlouho o ničem nepřemýšlel a práskl na Košečkina nechytatelnou bombu. Ruský brankář navíc přes klubko těl vůbec nic neviděl a inkasuje. Bez asistence.
     
    19:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo skutečně v posledních vteřinách a hosté jdou do vedení po akci FRANCISE PAREHO. Ten to udělal šikovně, kombinoval za bránou, poté uviděl prostor a najel si velice rychle před levou Ivannikovu tyč. Ten se k ní sice stačil přesunout, ale na přesné bekhendové zakončení neměl nárok zareagovat. Bez asistence.
     
    13:36
    Felix Schütz vyloučen za hákování, první přesilovka také pro Magnitogorsk.
     
    11:37
    Ugarov si hledal cestu po levé straně, ale nebylo kudy. Hosté dobře brání a jdou pro změnu do útoku.
     
    08:27
    Což potvrzuje svižná střela Birjukova a nebezpečná teč českého útočníka Kováře, jeho pokus končí těsně vedle.
     
    05:26
    Byl to Platonov, který musel zatáhnout za brzdu. Přesilovka pro Admiral.
     
    05:05
    Další tutovka pro Admiral. Hodgman byl sám na pravém kruhu, Košečkin vyjel hodně z brány, aby mu zmenšil úhel, ale domácí útočník to udělal dobře a ještě přihrál na Zubova. Jenže ten z mezikruží netrefuje poloprázdnou bránu. Je třeba říct, že se stačil vrátit jeden z obránců a zakončení mu výrazně znesnadnil. Každopádně další obrovská příležitost.
     
    02:05
    Začalo se pořádně od podlahy. Hosté prohráli buly, ztratili kotouč na modré a Schütz s Gyngem upalovali sami na brankáře Košečkina. Obrana Metallurgu je nechala trestuhodně utéct a nebýt výtečného zákroku ruského brankáře, jistě by se měnilo skóre.

    Jakub Vais

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 25. Commodore, 35. Zubov (Bortnikov, Gynge) – 20. Pare, 59. Kovář (Mozjakin), 117. Zaripov (Kovář, Mozjakin)


    Admiral Vladivostok: Ivannikov (Stelmach) – Commodore, Naumenkov, Pyett, Vorobjov, Antropov, Zemčjonok, Těrnavskij – Sokolov, Nikitěnko, Ugarov – Hodgman, Zubov, Kuzněcov – Bergfors, Gynge, Schütz – Barbašev, Drugov, Barbašev, Bortnikov.
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Metljuk, Maleňkich – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Pare, Brent, Kazionov – Platonov, Kosov, Juňkov – Šenfeld, Osala, Malinovskij.

    Rozhodčí: Bělov, Čerenkov – Morozov, Sazonov

    Diváci: 5200
    bahis siteleri