Boston – Chicago 3:0 (kon.) | New Jersey – Arizona 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Los Angeles 2:3 (kon.)
Detroit – Montreal 4:5 (kon.) | Tampa – NY Islanders 3:2 (5:4 po s.n.) | Florida – Carolina 0:3 (kon.)
St. Louis – Minnesota 5:1 (kon.) | Nashville – Buffalo 6:1 (kon.) | Colorado – Vancouver 3:2 (po pr.)
San Jose – Winnipeg 3:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
Winnipeg Jets
Pátek 28.03.2014, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:24
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru ve dvojnásobném podání pět na tři sice Winnipeg nedokázal ve svůj prospěch využít a Sharks okamžitě vyhodili puk přes všechny čáry, ale v klasickém přečíslení pět na čtyři už se hosté ke své veliké radosti prosazují. Naprosto nečekaná akce, která přišla z rohu za brankou Anttiho Niemiho, překvapila zcela určitě většinu přítomných v hale. TOBIAS ENSTROM snad ani nemohl netrefit polovinu odkryté sítě San Jose Sharks. Asistence: Blake Wheeler, Bryan Little.
     
    31:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Že by dnešní duel na západě Ameriky přinesl nějaké divoké skóre? Je to dost možné, protože získané vedení hostujících Winnpeg Jets nevydrželo příliš dlouho a vzápětí už zase zvedají ruce nad hlavu Žraloci v tmavé variantě svých domácích dresů. Aby toho nebylo málo, jedná se o další přesilovkovou branku, kterou naservíroval za rozhozeného Montoyu LOGAN COUTURE. Před duelem nikdo nevěděl, zda Couture do klání kvůli zdravotním problémům nastoupí, teď ale využil důraznu na brankovišti a srovnává skóre na 3:3. Asistence: James Sheppard, Martin Havlát.
     
    29:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Také mužstvo z kanadského města Winnipegu využívá svou první přesilovou hru v tomto zápase, když mu na tento počin stačilo jen několik málo vteřin zkrácené početní výhody pět na čtyři. Antti Niemi už se nestíhal přesunovat od tyče k tyči a toho využil muž jménem DUSTIN BYFUGLIEN, který poslal kotouč přímo za nepřipravenou obranu a brankáře San Jose Sharks. Jets se tak dostávají poprvé během dnešního duelu do vedení a mohou hrát více v klidu. Asistence: Blake Wheeler, Michael Frolík.
     
    21:54
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Stejně jako první třetinu, také tu druhou zahajuje rychlá branka, v tomto případě tedy zatím pouze jedna. San Jose sice dokázalo zaútočit na soupeřovu svatyni v úvodu periody, ale následně už zamířil na útočný výlet houf hokejistů v bílých trikotech. Na pravé straně potom vyslal kotouč na brankáře Anttiho Niemiho BLAKE WHEELER, jenž překvapil Fina ve službách Žraloků schovanou střelou za jeho beton u tyče. Skóre máme tedy znovu vyrovnané, navíc Wheeler střílí gól po samostatné akci. Bez asistence.
     
    14:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Znovu ideální ukázka toho, jak skvěle sehrané mají hokejisté San Jose Sharks v aktuálně probíhající sezóně přesilové hry. V minulém zápase na ledě Edmontonu využili Žraloci hned tři nabídnuté početní výhody, nyní přidávají další zásah v této mnohdy rozhodující hokejové disciplíně. I když vyloučení hostujícího hráče už mířilo ke svému konci, střelec Joe Pavelski parádně získal kus černé gumy a poslal jej přesně na hokejku BRENTA BURNSE, jenž k radosti domácích příznivců zvyšuje na 2:1. Asistence: Joe Pavelski, Patrick Marleau.
     
    02:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani jediná minuta hracího času a hostující Stíhačky vyrovnávají skóre na kostce v SAP Center. Celá akce na samém počátku nevypadala nijak nadějně, ale když Winnipeg rozjel skvělý rychlý protiútok proti brance Anttiho Niemiho, včas stál před gólmanem San Jose Sharks ANDREW LADD, jenž následně dopravil nahozený kotouč povedeným zpracováním až do sítě. Oba týmy se tak pozdravily úvodními góly a pokračujeme za stavu 1:1. Asistence: Michael Frolík, Bryan Little.
     
    01:57
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Moc dlouho to netrvalo a v kalifornské metropoli San Jose sledujeme první branku, která zahajuje zápas Žraloků s Winnipeg Jets. Martin Havlát a Tommy Wingles před tím dobře urvali pro svůj tým útočné pásmo, kotouč přeposlali až na modrou čáru. Nahození z tohoto místa bylo nasměrováno přesně na brankoviště, kde už stál připravený obránce domácího týmu DAN BOYLE. Žraloci na nic nečekají a okamžitě zahajují duel svým klasickým ofenzivním stylem. Asistence: Martin Havlát, James Sheppard.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Boyle (Havlát, Sheppard), 15. Burns (Pavelski, Marleau), 32. Couture (Sheppard, Havlát) – 3. Ladd (Frolík, Little), 22. Wheeler, 30. Byfuglien (Wheeler, Frolík), 57. Enstrom (Wheeler, Little)


    San Jose Sharks: Niemi – Demers, Vlasic, Boyle, Irwin, Braun, Stuart – Burns, Thornton, Sheppard – Nieto, Marleau, Kennedy – Havlát, Pavelski, Wingels – Couture, Desjardins, Brown
    Winnipeg Jets: Montoya – Trouba, Stuart, Ellerby, Enstrom, Postma, Pardy – Frolík, Little, Ladd – Wheeler, Jokinen, Byfuglien – Halischuk, O'Dell, Kane – Setoguchi, Slater, Peluso

    Rozhodčí: Ghislain Hebert, Brad Watson – David Brisebois, Tony Sericolo

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri