Magnitogorsk – Ufa 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (2:2, 1:0, 0:0)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 03.04.2014, 15:00 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    26:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Zaripov si za brankou počkal na najíždějícího SERGEJE MOZJAKINA, který z pravého kruhu propálil Vasilevskije na vzdálenější tyči. Asistence: Danis Zaripov, Jan Kovář.
     
    17:57
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A jedeme opět od začátku! BOGDAN POTĚCHIN se dostal k odraženému puku ve středím pásmu, nádherně si prohodil hostujícího obránce a v samostatném úniku proti brankáři Ufy vytáhl forhendovou kličku, která znamenala vyrovnání. Asistence: Vladimír Malenkich.
     
    12:14
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak nakonec přesilová hra nebude, neboť hosté výhodu využívají! Makarov číhal s pukem za brankou a nakonec si vybral TEMMU HARTIKAINENA, který z bodu levého kruhu trefuje přesně odkrytou část branky, když se Košečkin nestačil přemístit. Asistence: Dmitrij Makarov.
     
    08:12
    Metallurg právě vstřelil branku!
    FRANCIS PARE nahodil z levého kruhu kotouč a ten zapadl až za záda Vasilevskije, který měl dokonale zakrytý výhled. Asistence: Jaroslav Chabarov.
     
    04:08
    Ufa právě vstřelila branku!
    Slepyšev ujel s Chlystovem do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný zvolil střelu, která se odrazila od zadního mantinelu a ze vzduchu ji baseballovým úderem sklepl do odkryté branky DENIS CHLYSTOV. Asistence: Anton Slepyšev.

    Tomáš Kouba

    Branky a nahrávky: 9. Pare (Chabarov), 18. Potěchin (Malenkich), 27. Mozjakin (Zaripov, Kovář) – 5. Chlystov (Slepyšev), 13. Hartikainen (Makarov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Těreščenko, Chabarov, Lee, Ibragimov, Maleňkich – Mozjakin, Zaripov, Kovář, Pare, Kazionov, Potěchin, Platonov, Kosov, Junkov, Timkin, Brent, Osala, Grigorenko
    Salavat Julajev Ufa: Vasilevskij (Sochatskij) – Višněvskij, Proškin, Zubarev, Koltsov, Sopel, Kulda, Isangulov, Vasilevskij – Mereskin, Chlystov, Slepyšev, Mirnov, Pihlstrom, Kajgorodov, Ankudinov, Makarov, Hartikainen, Stěpanov, Gluchov, Pankov

    Rozhodčí: Gofman, Bělov – Sivov, Šeljanin