Příbram – Slavia 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Brno 3:0 (kon.) | Jablonec – Dukla Praha 4:2 (kon.)
Olomouc – Liberec 3:0 (kon.) | Sparta – Ostrava 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Táborsko 6:0 (kon.)
Třinec – Jihlava 4:4 (kon.) | Slovácko – Pardubice 4:1 (kon.) | Znojmo – Teplice 0:1 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
FK Třinec
4:4 (1:3)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 07.04.2014, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    Třinecký fotbalový stánek se vylidňuje, a tak je čas se rozloučit. Slezané dnes svou černou sérii šesti porážek protrhli a podruhé na jaře remizovali. Naopak Jihlava po třech vítězstvích dnes to čtvrté v závěru ztratila. V příštím kole se Třinec za týden představí na půdě tabulkového souseda v Teplicích, Jihlava bude hostit tým z ligové špičky, a sice Příbram. Já doufám, že jste s dnešním přenosem byli spokojeni a těším se napříště. Na počtenou! (16:55:14)
     
    Dramatické a divoké utkání mezi Třincem a jihlavskou Vysočinou je u konce. Také ve druhé půli padly čtyři branky a Slezanům se nakonec podařilo dovézt zápas k zisku jednoho bodu. Druhý poločas začali dobře hosté, v 55. minutě trefil břevno Rohelovy branky Berky a dorážející Kelbler dostal hlavou svým druhým gólem v utkání Jihlavu do vedení 1:4. Zdálo se být rozhodnuto, ale Třinec snížil v 72. minutě. Gavláka podkopl ve vápně Pedro a Haša penaltu chladnokrevně proměnil. Navzdory této brance si Jihlava náskok v pohodě kontrolovala, komplikace přišly v 87. minutě, kdy vstřelil kontaktní gól Trajkovski. O dvě minuty později se mezi obránci Vysočiny protáhl Voves a vyrovnal na 4:4. Tímto výsledkem nakonec divoký zápas skončil a týmy si rozdělí po bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Kufa centroval z levé strany před branku, kde ovšem nebyl nikdo z Třineckých. Berky odvrátil nepříjemný balon do zámezí.
     
    90+1
    Rozhodčí nesignalizoval žádné nastavení, ale stále se pokračuje ve hře. Běží první minuta nad rámec hrací doby.
     
    90
    Kyselý sklepl v pokutovém území Jihlavy Velnerovi a ten mohl dokonce poslat Třinec do vedení. Ale střela mířila přímo na brankáře Soukupa.
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Slezané vyrovnávají, ačkoliv už dnes prohrávali o tři branky! Dlouhý balon některého z domácích obránců si našel TOMÁŠ VOVES, protáhl se mezi Pedrem a Klusákem, následně byl u míče dříve než Soukup a dloubl balon k levé tyči – 4:4!
     
    88
    Jihlava se okamžitě nastěhovala na útočnou polovinu a nechce ponechat nic náhodě. Urbánka fauloval Kyselý, a tak Vysočina ušetří drahocenné sekundy.
     
    87
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady dramatizaci utkání v posledních minutách! DINO TRAJKOVSKI byl adresátem přihrávky Gavláka, šťastně prošel přes Klusáka a trochu krkolomně zakončil! Míč ovšem skončil v síti a Třinec se dostává do kontaktu – 3:4!
     
    86
    Slezané se ve vápně několikrát tlačili k hlavičkám, ale ani jedna z nich se neujala. Na druhé straně zastavil Fulneka protentokrát čistě Matoušek.
     
    85
    Pronikajícího Hašu držel za dres Levai, rozhodčí nejprve ponechal výhodu, nakonec však přece jenom budou domácí rozehrávat přímý kop.
     
    84
    Tomáš Matoušek (TRI) je prvním potrestaným hráčem v týmu Třince. Na půli hřiště zastavil nedovoleně kapitána hostí Fulneka a rozhodčí Machálek vytáhl žlutou kartu.
     
    83
    Gavlák se dokázal uvolnit na pravé straně, pokoušel se odcentrovat, ale trefil Levaie, Třinečtí rozehrají alespoň rohový kop.
     
    82
    Urbánek si chtěl dojít pro penaltu, ale proti tomu byl Matoušek. Oba dva hráči si celou situaci ještě před zraky hlavního rozhodčího vyříkávali.
     
    81
    Dnešní utkání sleduje 89 diváků. Naposledy přihlíželi centru Kelblera, jenž však našel jen třineckého obránce Bulawu.
     
    80
    Jihlava se po několika minutách vymanila z třineckého náporu a útoční po levém křídle. Matoušek si při zpracování pomohl rukou, avšak rozhodčí se rozhodli nepřerušovat.
     
    79
    Trajkovski se šikovně protáhl po pravé straně, odcentroval před branku, míč se odrazil k Vovesovi, jehož skákavý pokus Soukup nadvakrát zkrotil.
     
    78
    Na vysoký centr z kopačky Bulawy šel jak gólman Soukup, tak třinecký Haša. Úspěšnější byl brankář a vyboxoval balon pryč.
     
    77
    Klusák už balon na hřišti nestihl a nabídl vhazování domácím fotbalistům. Míč uvede do hry Haša.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 30. Gavlák, 72. Haša (pen.), 87. Trajkovski, 89. Voves – 33. Fulnek, 34. Fulnek, 41. Kelbler, 55. Kelbler

    Karty:   84. Matoušek (TRI) – 37. Berky (JIH), 66. Kelbler (JIH)


    FK Třinec: Rohel – Velner, Bulawa, Matoušek, Machala (65. Kalfas) – Švábík (65. Kufa), Voves (C), Kyselý, Trajkovski – Haša, Gavlák. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Galusik – Kalfas, Kufa, Martynek.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Tomovič (65. Hron), Pedro, Berky, Klusák – Fulnek (C), Demeter, Urbánek, Levai – Kelbler, Salcin (51. Čáp). Trenér: Pavel Procházka.
    Náhradníci: Čáp, Hron.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Mikula

    Diváci: 89
    bahis siteleri