Příbram – Slavia 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Brno 3:0 (kon.) | Jablonec – Dukla Praha 4:2 (kon.)
Olomouc – Liberec 3:0 (kon.) | Sparta – Ostrava 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Táborsko 6:0 (kon.)
Třinec – Jihlava 4:4 (kon.) | Slovácko – Pardubice 4:1 (kon.) | Znojmo – Teplice 0:1 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
FK Třinec
4:4 (1:3)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 07.04.2014, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Slezané vyrovnávají, ačkoliv už dnes prohrávali o tři branky! Dlouhý balon některého z domácích obránců si našel TOMÁŠ VOVES, protáhl se mezi Pedrem a Klusákem, následně byl u míče dříve než Soukup a dloubl balon k levé tyči – 4:4!
     
    87
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady dramatizaci utkání v posledních minutách! DINO TRAJKOVSKI byl adresátem přihrávky Gavláka, šťastně prošel přes Klusáka a trochu krkolomně zakončil! Míč ovšem skončil v síti a Třinec se dostává do kontaktu – 3:4!
     
    72
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gavlák pronikl do pokutového území a byl zezadu faulován Pedrem. Rozhodčí neváhal a ukázal na penaltový puntík! Míč si postavil ROMAN HAŠA, svou přízemní střelu poslal přesně k pravé tyči a Soukup byl bez šancí – 2:4!
     
    55
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Berky napřáhl zpoza šestnáctky a jeho nádherná střela se od břevna odrazila na čáru a míč šel na hlavu MARTINA KELBLERA! Kelbler dorážel, ale narazil na brankáře Rohela, jenž balon vyrazil do tyčky, avšak následně jeho pohybu za čáru už nezabránil – 1:4!
     
    41
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Útok Jihlavy však pokračoval, Matoušek si pomohl faulem, Urbánek rozehrál přímý kop z ostrého úhlu před branku, balon si mezi obránci našel MARTIN KELBLER a propálil změť těl před Rohelem – 1:3!
     
    34
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina otáčí během jedné minuty vývoj utkání! Salcin přihrál do běhu JAKUBU FULNEKOVI na pravou stranu, kapitán Jihlavy pronikl až před Rohela a střelou kolem brankářovy nohy posílá své mužstvo do vedení – 1:2!
     
    33
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Překvapivě je však vyrovnáno! Klusák se dostal k míči na levé straně u rohového praporku, odcentroval přesně na JAKUBA FULNEKA, jenž naběhl za zády obránců a z prvního doteku poslal míč za Rohela – 1:1!
     
    30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z další akce už Jihlava přece jenom inkasuje! Velnerovi se střela zpoza šestnáctky příliš nepovedla, ale našla v pokutovém území TOMÁŠE GAVLÁKA, jenž si balon šikovně zpracoval, otočil se a zakončil přesně k pravé tyči Soukupovy branky – 1:0!

    Ondřej Zoubek

    Branky: 30. Gavlák, 72. Haša (pen.), 87. Trajkovski, 89. Voves – 33. Fulnek, 34. Fulnek, 41. Kelbler, 55. Kelbler

    Karty:   84. Matoušek (TRI) – 37. Berky (JIH), 66. Kelbler (JIH)


    FK Třinec: Rohel – Velner, Bulawa, Matoušek, Machala (65. Kalfas) – Švábík (65. Kufa), Voves (C), Kyselý, Trajkovski – Haša, Gavlák. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Galusik – Kalfas, Kufa, Martynek.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Tomovič (65. Hron), Pedro, Berky, Klusák – Fulnek (C), Demeter, Urbánek, Levai – Kelbler, Salcin (51. Čáp). Trenér: Pavel Procházka.
    Náhradníci: Čáp, Hron.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Mikula

    Diváci: 89
    bahis siteleri