Příbram – Slavia 0:1 (kon.) | Bohemians 1905 – Brno 3:0 (kon.) | Jablonec – Dukla Praha 4:2 (kon.)
Olomouc – Liberec 3:0 (kon.) | Sparta – Ostrava 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Táborsko 6:0 (kon.)
Třinec – Jihlava 4:4 (kon.) | Slovácko – Pardubice 4:1 (kon.) | Znojmo – Teplice 0:1 (kon.)
Hr. Králové – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
FK Třinec
4:4 (1:3)
FC Vysočina Jihlava
Pondělí 07.04.2014, 15:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    89
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Slezané vyrovnávají, ačkoliv už dnes prohrávali o tři branky! Dlouhý balon některého z domácích obránců si našel TOMÁŠ VOVES, protáhl se mezi Pedrem a Klusákem, následně byl u míče dříve než Soukup a dloubl balon k levé tyči – 4:4!
     
    87
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme tady dramatizaci utkání v posledních minutách! DINO TRAJKOVSKI byl adresátem přihrávky Gavláka, šťastně prošel přes Klusáka a trochu krkolomně zakončil! Míč ovšem skončil v síti a Třinec se dostává do kontaktu – 3:4!
     
    84
    Tomáš Matoušek (TRI) je prvním potrestaným hráčem v týmu Třince. Na půli hřiště zastavil nedovoleně kapitána hostí Fulneka a rozhodčí Machálek vytáhl žlutou kartu.
     
    72
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gavlák pronikl do pokutového území a byl zezadu faulován Pedrem. Rozhodčí neváhal a ukázal na penaltový puntík! Míč si postavil ROMAN HAŠA, svou přízemní střelu poslal přesně k pravé tyči a Soukup byl bez šancí – 2:4!
     
    69
    Po delší době si jeden z týmů vypracoval gólovou šanci! Zpětný centr Haši, který posílal míč naslepo, našel Kufu, jenž míč z hranice šestnáctky z prvního doteku napálil těsně vedle!
     
    66
    Martin Kelbler (JIH) přišel na útočné půlce o balon a rozvíjející se útok Třince zastavil jen za cenu faulu, po kterém obdržel žlutou kartu.
     
    65
    A do třetice všeho dobrého. Na střídačku zamířil z Třineckých ještě Marek Machala, zahraje si Jakub Kalfas.
     
    65
    Na vývoj utkání reaguje střídáním i domácí družina. Marka Švábíka nahrazuje Daniel Kufa.
     
    65
    Jihlava střídá v dnešním zápase podruhé. Vojtěch Hron přichází na trávník, který naopak opustil Ondřej Tomovič.
     
    61
    Hra se však rychle přelila na druhou stranu, Třinec bleskově rozehrál rohový kop, Trajkovski centroval do vápna a k míči se šplhal Haša s Matouškem, ale ani jeden z nich se k zakončení nakonec neprotlačil! Na hřišti zůstávají ležet Matoušek a Pedro.
     
    55
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Berky napřáhl zpoza šestnáctky a jeho nádherná střela se od břevna odrazila na čáru a míč šel na hlavu MARTINA KELBLERA! Kelbler dorážel, ale narazil na brankáře Rohela, jenž balon vyrazil do tyčky, avšak následně jeho pohybu za čáru už nezabránil – 1:4!
     
    51
    Poprvé využívají možnosti střídání hosté. Bosňana Edina Salcina na hřišti nahradí Aleš Čáp.
     
    41
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Útok Jihlavy však pokračoval, Matoušek si pomohl faulem, Urbánek rozehrál přímý kop z ostrého úhlu před branku, balon si mezi obránci našel MARTIN KELBLER a propálil změť těl před Rohelem – 1:3!
     
    39
    Trajkovski zakončil své kličkování na levém křídle centrem před branku, kde si Hašu špatně přebrali hostující obránci a mohlo je to mrzet! Haša střílel z voleje z hranice malého vápna, ale trefil pouze brankáře Soukupa!
     
    37
    Ondřej Berky (JIH) tentokrát v ostrém souboji s Gavlákem fauloval a vidí za svůj zákrok první žlutou kartu utkání.
     
    34
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina otáčí během jedné minuty vývoj utkání! Salcin přihrál do běhu JAKUBU FULNEKOVI na pravou stranu, kapitán Jihlavy pronikl až před Rohela a střelou kolem brankářovy nohy posílá své mužstvo do vedení – 1:2!
     
    33
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Překvapivě je však vyrovnáno! Klusák se dostal k míči na levé straně u rohového praporku, odcentroval přesně na JAKUBA FULNEKA, jenž naběhl za zády obránců a z prvního doteku poslal míč za Rohela – 1:1!
     
    30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z další akce už Jihlava přece jenom inkasuje! Velnerovi se střela zpoza šestnáctky příliš nepovedla, ale našla v pokutovém území TOMÁŠE GAVLÁKA, jenž si balon šikovně zpracoval, otočil se a zakončil přesně k pravé tyči Soukupovy branky – 1:0!
     
    29
    A znovu po rohovém kopu obrovská příležitost domácích! Trajkovski centr natáhl až na druhou tyč, kde měli k míči nejblíže Bulawa s Matouškem, ale po zakončení jednoho z nich se třepotala opět jen boční síť!
     
    26
    Haša nádherně otočil hru vysokým obloučkem na Trajkovského, ten si míč úspěšně zpracoval a šel ze strany sám na Soukupa! Soukup však prostor dobře vykryl a vyrazil!
     
    14
    Po rohu se do velké šance dostal třinecký Velner, na něhož na zadní tyči zívala už odkrytá branka, ale zadák Slezanů netrefil míč ideálně! Následná střela Machaly zpoza šestnáctky už skončila mimo.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 30. Gavlák, 72. Haša (pen.), 87. Trajkovski, 89. Voves – 33. Fulnek, 34. Fulnek, 41. Kelbler, 55. Kelbler

    Karty:   84. Matoušek (TRI) – 37. Berky (JIH), 66. Kelbler (JIH)


    FK Třinec: Rohel – Velner, Bulawa, Matoušek, Machala (65. Kalfas) – Švábík (65. Kufa), Voves (C), Kyselý, Trajkovski – Haša, Gavlák. Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Galusik – Kalfas, Kufa, Martynek.

    FC Vysočina Jihlava: Soukup – Tomovič (65. Hron), Pedro, Berky, Klusák – Fulnek (C), Demeter, Urbánek, Levai – Kelbler, Salcin (51. Čáp). Trenér: Pavel Procházka.
    Náhradníci: Čáp, Hron.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Mikula

    Diváci: 89
    bahis siteleri