Jaroslavl – Lev 3:2 (po pr.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (0:0, 1:2, 1:0 - 1:0)
Lev Praha
Úterý 08.04.2014, 17:00 • Arena 2000 • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    79:45
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! SERGEJ PLOTNIKOV vypálil z úhlu, na tuto i další střelu ještě Vehanen zareagoval. Pak se ale kotouč opět dostal na hokejku Plotnikova, který rozhodl bekhendem. Asistence: Vladislav Kartajev, Staffan Kronwall.
     
    53:43
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    SERGEJ KONKOV vykřesal naději pro domácí. Velkou zásluhu na vstřelné brance měl Kartajev, který zavezl puk do útoku a šikovně nabídl puk na hokejku svého spoluhráče. Konkov se trefil přesně mezi betony Vehanena. Asistence: Jonas Holos, Vladislav Kartajev.
     
    38:47
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Poněkud netradičně využitá přesilovka. Lvi se museli bránit a z násedující akce skórovali. NATHAN OYSTRICK dostal mezi kruhy puk přesně na hůl a vypálil. Kanaďan to trefil výtečně, Sanford neměl moc velkou šnaci zasáhnout. Asistence: Petr Vrána, Martin Thörnberg.
     
    34:25
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilovka se Lvu příliš nevyvedla. Pražané ve středním pásmu ztratili puk a poslali domácí do přečíslení dva na jednoho. Akci vyřešil přesnou střelou do horní části branky branky JEGOR JAKOVLEV. Bez asistence.
     
    24:03
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi jdou do vedení! Ridderwall nahodil puk na Sanforda, který kotouč poslal puk jen před sebe. Tam již stál připravený JIŘÍ NOVOTNÝ, jeho střela doklouzala i po zásahu několika domácích do branky. Vlastní obránci narazili do Sanforda, jenž se pak jen těžce zvedal z ledu. Bez asistence.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 35. Jakovlev, 54. Konkov (Holos, Kartajev), 80. Plotnikov (Kartajev, Kronwall) – 25. Novotný, 39. Oystrick (Vrána, Thörnberg)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasilijev, Ljubuškin, Višněvskij, Holos, Gorochov (C) – Averin, Apalkov, Plotnikov – Redlihs, Platt, Kapustin – Konkov, Galimov, Kartajev – Černikov, Petrov, Musatov – Sprukts.
    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, O'Byrne, Nakládal – Ridderwall, Novotný (C), Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Matai, Zackrisson, Kubalík.

    Rozhodčí: Gašilov, Galimov – Birin, Morozov

    Diváci: 9071
    bahis siteleri